Új hozzászólás Aktív témák

  • Prowler

    senior tag

    válasz #30610944 #2710 üzenetére

    Szia!

    Örülök, hogy tetszik a telefon, megpróbálom amit tudok megválaszolni:
    Apple store nagyon gazul nez ki. Regen sokkal jobban atlahato volt. Ezek a nagy ikonok miatt vegig gorgetni vegtelenseg. Nem ertem miert jo ez. Wishlist nincs ezt nagyon hianyolom. A kategoriakat nagyon eldugtak a lap aljan. Ez ilyen sajnos, nekem se a kedvencem.
    A gyari billentyuzettel nem lehet gyorsan torolni vagy csak nem talalom az opciot. Ez nem tudom pontosan mit takar, ha nyomva tartod a törlés gombot akkor felgyorsul kissé a folyamat.
    Nincs mod arra hogy a kijelzot kette osszuk es ket appot hasznaljunk egyszerre. Split mode. Ezt sokat hasznaltam droidon. Talán majd egy következő frissítéssel...
    A gyari billentyuzet aljarol nem tudom eltuntetni a mikrofon es a foldgom ikont. Vagy csak nem talalom, hogy kell.
    Beállítások - Általános - Billentyűzet. Ha több mint egy billentyűzeted van beállítva, akkor a földgömbbel tudsz váltani a kiosztások között. Ha kikapcsolod a diktálást az eltünteti a mikrofon jelet.
    Az ertesitesek kezelese meg mindig atlathatobb droidon mint itt.
    Nem lehet manualisan allitani a shutter speedet a kameraban.
    A controll centerbol a screen mirroringot es a zene kezelot nem tudom eltavolitani. Ezeket nem hasznalom.
    Tovabbra sem temazhato a telefon. Bar ezzel a kompromisszummal siman elvagyok de azert jo lenne. Rengeteg koncepciot lattam, hogy lehetne kulturaltan (olyan appleosen) ezt megoldani.
    Nagyon keves es gagyi gyari hatter van es a csengohangok sem valtoztak az evek soran semmit sem. Azert Apple lehetett volna kicsit kreativ.Saját csengőhangot 3utools vagy iTunes programmal tudsz felrakni a telefonra, de kb ennyiben ki is merül a témázhatóság (plusz ugye saját hátteret is be tudsz rakni)
    Kijelzo feloldaskor jo lenne egy opcio ha szkenneles utan nem kene felfele suhintani hanem egybol menube lepne.
    vagy a suhintas lehetne barhonnan kezdeni nem csak a kijelzo aljarol. Nekem kenyelmesebb lenne a kijelzo kozepetol felfele suhintani. Jobban kezre all.

    Veremivadék Undorkutya

Új hozzászólás Aktív témák