Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Blue meth
senior tag
Ha mar androidot vennek eleg lenne egy 100ezres is, csak iphone-bol vennek premiumot. Csak az a baj h ennyi penzert egy 326ppi-s kijelzo nagyon gaz igy 2019-ben. Meg a mi 9 se-ben is nagyobb felbontasu amoled van. Meg nekem a design se tetszik annyira, vastag rajta a kava, a dupla kamera eleg bugyutan nez ki, illetve az se tetszik h kozepre kerult az alma meg h eltunt az iphone felirat. Persze ezek csak kulsosegek, tudasra ott van nagyon a telo es meg olcsobb is mint a Xs. De az egy szebb telefon, ebben szerintem majdnem mindenki egyetert. Viszont az h a 256 gb-os kerul majdnem 400ezerbe, ettol a frasz kerulget. 64gigas is 360 ezer, de az legalabb meg keves is De amig telekomnal nincs 128as vagy nagyobb, addig igazabol targytalan a dolog, marad a jo kis 6s
-
w333
félisten
válasz Blue meth #1410 üzenetére
Ugyan ebben a cipőben voltam és én egy iPhone X -t vettem a Telekomtól (utolsó darabok) ugyan annyiba kerül mint a 11 de nekem a kompaktabb méret, oled kijelző, kisebb kávák és jobb készülékház fontosabb volt mint a kamera, sebességben meg igazából nagyon minimális a különbség
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Zjunior
veterán
-
w333
félisten
Itt egy nagyon jó 11 teszt ... és összehasonlítás a többi modellel
-
w333
félisten
válasz Fryskitt #1421 üzenetére
Nálam is tökéletes, lányom XR telefonjával hasonlítottam össze és nincs különbség, mióta megvan a telefon 1X sem hibázott mindig azonnal tökéletesen felold bármilyen környezetben
Szerintem az iOS 13 -al javult hiszen ugyan az a szenzor van benne csak 11 és 12 rendszer alatt még nem volt az igazi, ezért gondolják ezt sokan mivel az X ios 11 -el jelent meg ami még sokszor hibázott
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Megjött a Nillkin Flex Pure tok, valaki ajánlotta itt a topikban... Tisztára mint az eredeti. Jó cucc.
-
eladogeppc
veterán
Akinek van iPhone 11-e. Kipróbálta már 2 bluetooth audio eszközzel párhuzamosan, hogy megy-e ? Párommal két bluetooth fülesen hallgatnánk zenét róla.
Köszi 4Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
kalimist
aktív tag
válasz eladogeppc #1427 üzenetére
Csak AirPods-szal.
-
veterán
válasz 7Heads Drago #1408 üzenetére
Vannak tény. Én is sokat olvastam, de állítólag jött frissítés , ami már a kamerát is egész jól helyre rakta. Én nagyon más jellegű problémát nem olvastam.
Zanik: Biztos korrekt teló az is. Nekem még sosem volt. Lehet egyszer majd én is kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
NavySeal
senior tag
A 64Gb mennyire élhető manapság? 2 éva 64Gb-os volt a 6s-em és a Pixel 2-m is 64Gb-os, de elbizonytalanodtam, hogy 64Gb iP11 Pro vagy 128Gb iP11 legyen. (sem nagy gamer nem vagyok sem nagy fotós, bár azért a családi képek gyűlnek )
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
nagyúr
Más: Budapesten lehet valahol üvegfóliát venni, amit fel is tesznek, vagy van hozzá felhelyező keret?
Rendeltem egy ilyet a múlt héten, direkt kifizettem a drágább küldést, hogy biztosan ideérjen mára, erre nem jött, sőt, írta az amazon,hogy sorry, your package is running late.... köszi... ezzel csak az a baj,hogy vidékre rendeltem, ahol most még 2 napot tartózkodom.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
w333
félisten
Azért ez nem olcsó ...
Én most ezt néztem (az X -nek) szerintem 22$ -ért megéri !
-
gergo5991
őstag
6s-ről váltottam nekem ez még nagyon új , de egyenlőre nagyon elégedett vagyok vele, végre biztonságban tudhatom az adataimat. Alvás közben ha más az arcom elé teszi annak felold? vagy ha kiveszik a kezemből és másvalaki teszi az arcom elé? bár ide már komoly AI kéne ami letudná követni az érzelmeket az ember arcárol és aszerint szűrné hogy feloldjon-e vagy se.
Az érdekelne még hogyha 1x bekalibrálom a face ID-t onnantól minden felnyitásnál valami metadata-t tárol az arcomról és ha pld 1 évig nem borotválkoznék és nem vágnék hajat 1évnyi napi többszöri felépitésből felállitana egy arc profilt amit kb minden körülmény között felismerne? vagy azért nem bonyolitják ennyire túl ezt?
-
veterán
válasz gergo5991 #1445 üzenetére
Az arcod ele teszi mas attol meg szerintem felold hisz az acod nezi, ha csak nem vagsz olyan fejet. Persze ha csukva van a szemed akkor nem.
A borotvalkozast ne probald ki asszonykad nem fog neki orulni, de hozzank johetsz majd mikulásnak
Amugy anno meg youtubon az X nel teszteltek sima arcal, majd szakállal es ott mar nem ismerte fel a tulajt. Ez mar lehet javult azota passz.[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest