Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruarua
tag
A lányod XR telefonjának a kameráját állítsd lassításra, és azzal nézd meg a Mi8 kijelzőjét. Egy szép vastag csík úszik majd fel a képernyőn. Na az vibrál folyamatosan a szemed előtt amoleden. Fényerő állítással hol gyorsabb hol lassabb. Na anno én ezért váltottam le az XS-em XR-re. konkrétan este fájt a szemem és néha a fejem. Rossz volt ránézni sötét szobában.
-
-
Zanik
addikt
válasz icecave #1145 üzenetére
Hát ezzel is egyet kell értsek. OnePlus 7-t mellé rakva minimum 2 éves modell-nek tűnik. Én mégis képes voltam inkább 11-et venni, mert hiába megy flottul az OxygenOS, az ökoszisztémát (még!) nem voltam hajlandó feladni. Talán majd egyszer. Ha kigyógyulok...
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Fryskitt
addikt
válasz enginev3.0 #994 üzenetére
Azért most elég magasra dobtad a labdát.... ne bántódj meg, ha lecsapják.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
weberzolee
aktív tag
"Egy Mi a3-ban 720p kijelző van, bár amoled, de ott mindenki ezért volt letörve, itt meg mindenki örül neki, vagy nem vesz róla tudomást"
Egyrészt:
Mi A3: 286ppi
iPhone 11: 326 ppiMásrészt:
A pixelek elrendezése miatt 'élesebb' képet adna ugyanazon a felbontáson is az LCD mint az AMOLED, csakhogy nagyobb a felbontása IS... De ezt szerintem már rengetegen leírták, csak a haterek valahogy nem vesznek tudomást róla...
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz weberzolee #1166 üzenetére
De ötödannyiba kerül, ez lesz a következő érv. Mivel erre nem lehet mit reagálni (mert tényleg annyiba kerül, és egy iPhone-os topicban ez ki a fenét érdekel), így nem tudsz mit írni, ő meg elkönyveli, hogy igaza volt, és megy is a telefonos ajánlós topicba, mint szakember.
Arról nem is beszélve, hogy a MI A3 fényereje is hagy némi kívánnivalót maga után (már a Redmi 6 és 7 is). -
niof
addikt
Az én esetemben SE-ről fogok 11-re költözni, és megmondom őszintén, hogy engem ez a felbontás mizéria egyáltalán nem hat meg. Egy barátomnak valmi 4k-s kijelzős telefonja van, és semmivel nincs előrébb vele. Szép-szép, persze, de ez akkor is csak egy telefon. A képeket egyből tolom felhőbe, a telón max bemutató jelleggel lehet úgyis megtekinteni. Filmet tv-n nézek, játszani nem játszok. Na jó, néha passziánsz, vagy mahjong . Zenét se telóról hallgatok. Szóval engem ezért nem mozgat ez a kijelzős téma. Ne legyen pixeles, és kb. ennyi...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Csigavair
tag
válasz icecave #1145 üzenetére
Nem rossz a droid félreértés ne essék. De azt a gyorsaságot, amit a 11 tud 100%-ig biztosan kijelenthetem, hogy nincs az a droid ami megközelítené. Note 10-ről jövök. Jó telefon gyors is de közel nem annyira mint ez. Nem vagyok apple fan sem droidista ez csupán tapasztalat. A youtube teszteket hagyjuk meg a szájkaratésoknak. Hétköznapi használatban a note 10 nem egyszer lemaradt egy lépéssel hozzám képest, aminek nagy anyázások voltak a következményei. Itt minden azonnali, amit tud azt hibátlanul tudja. A launcher, meg rom berhelésből rég kinőttem.
-
veterán
Note 10, OP....mi van itt kérem? Ez nem egy iPhone topik?
Ja de! Elnézést kérek![ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Csigavair
tag
válasz gattolino #1173 üzenetére
Ne kérdezd miért, de valahogy a Oneplus készülékek soha nem mozgattak meg. Iphone X-ről p30 pro, onnan iphone XS, Note 10 és most I11. Ezek előtt galaxy s szeria 7-ig. I7-i8. Nexusból 4-5 (Az 5-öst imádtam a gyenge akksijától eltekintve) De ha legközelebb droidozhatnékom lesz kipróbálom egyszer a Oneplus-t. Köszi a tippet
-
gattolino
senior tag
Hogy témánál maradjunk, néztem más teszteket is és legyűri a tavalyi szériát rendesen. De azért már elég retro a notch. Remélhetőleg jövőre lesz új design.
Vivo X90 Pro Plus
-
veterán
Na nagy nehezen sikerült beszereznem egy fekete 11-et sajnos csak 256 os volt, de legalább meg van. Életembe nem volt még ekkora tárhelyem , de nem baj, ezerrel mennek így legalább a gyerekről a 4k videók
Méret miatt kicsit paráztam de nincs vele gond, simán szokható...
Kijelző szerintem tökre rendben van, nem látok rajta semmi említésre méltó negatívumot.
Ez a fotók rögzítése a kereten kívül, ez lenne a 16:9-es képarány ?3njoy the Lif3
-
nagyúr
válasz TheBikerider #1174 üzenetére
Akkor itt egy kis ON
Még van egy kis dolgom, estére majd kibontom, belakom. Voltam üvegfóliáért, de csak gagyik voltak, de amíg a full cover Baseus-ok megjönnek, addig biztosan jó lesz.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz llama.adam #1180 üzenetére
Köszi, bár airpods-ot kihagyom, világ életemben IEM fülesek híve voltam, nekem az inkább cincogna csak. Jelenleg egy ilyet használok teljes megelégedéssel, nagyon jó a basszusa: sony wf-sp700n
Viszont most, hogy jön a tél és ez nem fér be a sapka alá, kell valami más megoldás után néznem.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
leslien
nagyúr
13.2 bétát vki feldobta már?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Tomics
addikt
Ha esetleg valakit érdekel a telefon is:
iPhone 11 1 napos tapasztalatok az SE után:
- Élőben gyönyörű (fehér), még a kamerakivágás is tetszik
- Nem is olyan hatalmas, de szokni kell a fogást
- Féltem a kijelző felbontása miatt, de semmi baj nincs vele, a minősége ennél jobb nem igazán lehetne
- Kamerák színhű fotókat lőnek, nehéz vele rossz képet csinálni, végre rossz fényviszonyoknál is
- Üzemidő SE után álom lesz úgy érzem
- Hipergyors rendszer, iOS13 végre nem bugos a 12 után
- Face ID nagyon kényelmes, nem tétlenkedik egy pillanatig sem
Reggel 6kor vettem le a töltőtől, igaz ma sokat nem tudtam nyomkodni, de most van 84%-onPH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz koxkids #1188 üzenetére
Igen, az SE hasonló kijelző idővel bőven 50% alatt volt már.
Vettem egy Speck Presidio grip-et, egy sima szlikon toknál szerintem nem vaskosabb, elvileg 4 méteres esést is kibír, stabil a fogása, túllóg a kijelző peremén. Youtube-on számtalan videó van róla, ott meg tudod nézni[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
leslien
nagyúr
Arra kattints rá ami kékkel van írva
nyomkodok én itt mindent baeg ...
lehet h téglát csináltam mert ipadios nél sikerült. rányomni .. most telepit vmit.. na mindegy ipad még nem volt nekem...[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
leslien
nagyúr
13.2 béta fent van ... eddig csak a galériában találtam hibát.. ma megit jön a P3 vs i11..
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
Maximum annyi millimétert tud billenni jobboldali irányba, ahány mm magas a kitüremkedés, de valójában annál kicsit kevesebbet, mert nem pontszerűen türemkedik ki.
Ha felragasztasz egy ugyanolyan nagyságú és magasságú kitüremkedést a hátra jobboldalra is szimmetrikusan, akkor egyáltalán nem fog billegni, tok se kell hozzá. Kivágod egy fadarabból (pl nemhasznált régi vékony lamináltpalólap) és pillanatragasztóval felteszed.[ Szerkesztve ]
-
llama.adam
csendes tag
Sokkal praktikusabb képernyövel lefelé az asztalra tenni, mert úgy nem billeg, és mindenki látja, hogy mi nem szarral gurigázunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest