Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
Topikgazda
válasz the_pimp #13200 üzenetére
Csinálj egy biztonsági mentést, de csak az alkalmazásokról. Ami gyanús azt ne állítsd vissza.
Mivel neked van root, a Titanium backup tökéletes számodra. Javaslom a fizetős verziót, mert különben 1-vel kell visszaállítanod.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
válasz the_pimp #13204 üzenetére
Mivel az utcán is szoktam romolni, ezért minden megoldható egy telefonra készült biztonsági mentéssel.
Viszont néhány program nem szereti a visszaállítást T.B után, de ezt észreveszed majd.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
malna88
tag
válasz dud998 #13194 üzenetére
Szia!
Wipe és FR a recovery-ből biztos hogy van. HR az lényegében miben más mint az FR?
Amúgy nekem egy hetes sem volt a 383 mikor elkezdte ezt csinálni. Telepítés után anno csináltam mindent, FR, Wipe és új készülékkén állítottam be. Valamint csak a jegyzeteket mentettem a Huawei backup-al. Ezekszerint akkor ha a 383-ast szeretném használni hetente lesz majd egy újra telepítésem? Elég sokunknál előjött ez a probléma, gondolom nincs rá garancia hogy HR/FR+Wipe után ne jönne elő többet.s9+
-
Cunaja
Topikgazda
Csak root hozzáféréssel telepíthető külön, de a romomban benne van.
Cserélni kell a settings.apk rendszer fájlt is.
Igen, megjegyez mindent.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
dud998
őstag
válasz malna88 #13206 üzenetére
Azaz érdekes, hogy napközben meg nem merül. Reggel óta csak 5%-ot esett az akku. Nem értem. Éjszaka áltában meg 16-ot.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
törölt tag
Sziasztok. Tavaj mennyi volt az induló ára a Vodafone-nál, s vajon két év múlva mennyit érhet egy szép állapotú 1 év garival?
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz #14121216 #13211 üzenetére
Lista ár, feltöltő kártyás ár, vagy előfizetéses ár? Nekem az előfizetésem 2004 óta van meg, és így minden féle kedvezményt kaptam már. 120 ezer forintomba került tavaly. A lista ár kb 180 ezer körül alakult. Előfizetés mellé 1ft+havi 8000, vagy 60ezer forint és havi +5000. Feltöltő kártyás árát nem tudom, szerintem 160 körül lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amit észrevettem még a 383 használata közben.
- kameránál nem mindig működik az automata képernyőforgatás.
- nem mindig érzékeli az érintést az ujjlenyomatolvasó...olyankor kóddal tudok feloldani. -
rothadt
aktív tag
ha esetleg vki gondolkodna készülék vásárláson, ajánlom a firstphone nevezetű belföldi értékesítőt, én onnan vettem, nem behozott, garancia 3+3+3, dual simes készülék náluk jelenleg 127k.
voltam gagyi boltokban, bolti 1év gari, stb 140k (miskolc)
még a vodafone is 13x-k ft-ért árulja (flottás vagyok, így nem adják olcsón)remélem nem bűnöztem ezzel, csak segíteni akarok a leendő tulajoknak.
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
őstag
-
rothadt
aktív tag
válasz bluemirage #13219 üzenetére
hmmm, valóban. elnézést.
még mondta is a kiscsaj, hogy nekik a huawei szabja meg, hogy mi az ár és említette a p10 lite-ot, hogy először 85k-ért adták, aztán szóltak nekik, hogy emelni kell, túl kevés.
pedig nincs még két hete sem, vasárnap vettem ebben az áprilisi áresőben.tényleg szerencsés vagyoktényleg szerencsém volt[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Cunaja
Topikgazda
Ha valaki L09C432-es telefon tulajt érdekel, a Cunaja rom kúszik a megara.
L19-re is megcsinálom, ha megkapom a dolgokat amit kértem.A rom pre-rooted, vagyis rootolt.
Dupla koppintásos ébresztés
Tanuló mód
3D panoráma mód
Rejtett gombok az állapotsoron és a navisávon, amire tetszőleges program beállítható.
Deoxed rom, több szabad ram.
Csak alap dolgok vannak a romban.
Telefonkereső funkció.
A rom kétfajta kernellel működik, de majd ez a leírásban lesz ha valakit érdekel.
Alapja B383.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
malna88
tag
válasz dud998 #13209 üzenetére
Nem akarom elkiabálni de lehet megvan a megoldás.... Újraindítás
Reggel újraindítottam, ma melóban pedig megálltam és pihentettem a drágát az asztalon, minden kilőve rajta mint ahogy este is volt. A fogyasztás olyan gyönyörű vízszintes vonalat rajzolt azokra az időszakokra, míg sikerült nem hozzányúlni pár órára. 53%-on vagyok, 2,5 óra SOT,. Amúgy normális, hogy két android rendszer van felsorolva a fogyasztók közt, mindkettő durván 1 órát futott és egyikbe ha belépsz kiírja alatta, hogy Verzió 7.0.
Kíváncsi vagyok mi lesz amúgy majd este, ha más nem akkor minden reggel újra indítom, most már tuti nem megyek vissza 6-os droidra[ Szerkesztve ]
s9+
-
dud998
őstag
válasz malna88 #13222 üzenetére
Na kipróbálom én is és újraindítottam. Remélem rendben lesz. Ha reggelre megint sokat merül, akkor nyomok egy FR-t. De tényleg az az érdekes, hogy napközben nem durva a fogyasztás, csak éjszaka pihenőben. Picit bízok benne, hogy beáll a dolog és összeforr. Azért köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
bollizolee
tag
válasz Cunaja #13225 üzenetére
Én kipróbálnám ha lehetséges.EVA-L09C432B383 van a telón tehát a feltételek adottak.
Anno a p7-en is csodákat művelt a te általad készített rom. Kíváncsian várom mit tudtál a P9-ből kihozni.
Ha már az akksim többet kibír mint a mostani 3- 3.5 óra már akkor boldogabb vagyok. -
-
Cunaja
Topikgazda
válasz marco0007 #13229 üzenetére
20 percet kérek és itt lesz a leírás!
Szerintem 1000x jobb. Mondjuk még időm nem volt hosszadalmasan tesztelni, mert ma kb 25x raktam fel és mindig csináltam vele valamit.
Ilyen van nekem és nem mágneses. Mondjuk nem ott vettem.
[ Szerkesztve ]
-
vzoli1987
aktív tag
Na ez remélem most már mágneses lesz, apropó adnak hozzá vmi üveget ha jól értelmezem?
Nillkin Sparkle magnetic Smart Sleep Window Flip Leather Case Cover For Huawei P9 Plus Slide answer Free Tempered Glass Screen
http://s.aliexpress.com/qINvimIF
(from AliExpress Android)Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
Ralond
tag
Ha valakit érdekel, máig él az akció a Mediamarkt-ban. 119k a dual sim P9. Még van két darab.
-
Cunaja
Topikgazda
Cunaja Rom EVA-L09C432B383!
1. Bootloader nyitása
2. TWRP felrakása [TWRP NOUGAT]
Adb rebboot bootloader
Fastboot flash recovery twrp-3.1.0-2-eva.img
Fastboot reboot
3. Rom letöltése [Cunaja rom]
Itt ajánlatos egy Mega fiókot készíteni, mert 2GB a mérete és kvóta túllépés lesz.
4. [Extra kellék]
5. [Eredeti kernel]
6. Kellékek másolása a külső sd gyökerébe, vagy tetszőleges mappába, amit megtudunk jegyezni.
7. TWRP indítása és magyarra állítása.
8. Biztonsági mentés! Válasszuk a Mikro SD-kártyát, mert kb 8GB lesz a teljes mentés.
9. Huawei backup készítése az alkalmazásokról. Ajánlott a Titanium Backup is.
10. Rom telepítése
Figyelem! A telefon teljes tartalma törlődik, esetleges adatainkat a belső tárolóról mentsük el.
Javasolnám még az Android mappa data mappa tartalmát is, mert sok játék itt tárolja a játék menetét.
11. TWRP majd csatolás. Itt a 3rdmodem és a Rendszerpartíció csatolása csak olvashatóként kivételével mindent pipáljunk be. Ezután vissza a főmenübe.
Törlés, ezen belül a speciális törlés.
Itt az Oeminfo és a Mikro SD-kártya kivételével mindent pipáljunk ki, majd csúsztassuk el alul.
Vissza a főmenübe és csatolás megint.
Itt csak a Gyorsítótár, Adat, Mikro SD-kártya maradjon bepipálva.
Ezután a főmenü és telepítés!
Itt megkeressük a Cunaja_HWP9_L09_B383_Root.zip fájlt kijelöljük és alul elhúzzuk. Nem pipálunk semmit be.
A művelet kb 5 perc lesz, ha végzett vele, mehet az újraindítás.
A TWRP kérdésénél csak húzzuk el alul.
Az első indulás kicsit lassú lesz, Kb 3-5 perc.
Ezután mindent beállítunk, de amikor kérdezi a telefon, akkor beállítás újként válasszuk.
Itt most minden program mehet vissza, belakható a telefon.
Figyelem! A törlés után nehogy kikapcsoljuk, vagy újraindítsuk a telefont még véletlenül sem, mert bootloop lesz. Üres a telefon. Az Akku legyen 100%-on a biztonság kedvéért.
12. Extra
A telefon tartalmazz egy advanced settings programot, de az eredeti kernellel nem hajlandó menni, ezért kernelt kell cserélni. Itt nagyon figyeljünk, hogy se képernyőzár, se ujjlenyomat ne legyen beállítva, mert kernel csere után nem tudjuk feloldani a telefont.
Elindítjuk a TWRP-t és telepítjük a Cunaja_mod_plusz.zip fájlt. Ezután Újraindítás.
Itt beállítjuk az extrákat mindenhol, rejtett gombokra az alkalmazásokat. Itt a navisáv eltüntetés funkciót ne pipáljuk be, mert örökre eltűnik a navisáv.( Hide navigation bar ) Ha készen vagyunk, mehet vissza az eredeti kernel, mivel ezzel a kínai kernellel elég sok minden nem működik. Pl. ujjlenyomat.
13. Eredeti kernel visszarakása.
Belépünk a TWRP-be és telepítjük a Cunaja_HWP9_L09_B383_eredeti.zip fájlt, majd újraindítjuk.
Ezzel készen is vagyunk és élvezzük az extra előnyöket.Javaslom mindenkinek legalább 2x elolvasni, és aki nem érti az ne is kezdjen neki.
Minden módosítást csak saját felelősségre csináljunk!Ha nem tetszik a rom, akkor TWRP és visszaállítás. Itt írjatok, és mondom mit kell pipálni.
Remélem érthető!
L19 tulajok is tanulmányozzák, mert nem írom le még1x, csak a telepítendő dolgokat.Hm. Kicsit hosszú lett, akit nem érdekel attól elnézést!
[ Szerkesztve ]
-
MM
őstag
Hétvégén felraktam én is a B383-at szervíz menüből.
L19; még B182-vel laktam be január elején, aztán OTA B360 és B378, most pedig SD kártyáról B383.
FR nem volt, 378 alatt töröltem / újraraktam a Google szolgáltatásokat, akku időben B182 után éreztem a visszalépést, de nem volt vészes, azóta kb egyforma.A böngészés nagyon bíztató volt, ~10-12%-ot merült 1 óra Chrome böngészés alatt.
Aztán ma már egy átlag munkanap is befigyelt, az alábbiakat hozta:
~40 perc Waze, bő 2 óra SOT, bő 2 óra telefonálás, + némi apró.
(hozzáértőktől kérdezem, hogy rendben van-e így? ... )[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
No.. Fel is ment a rom.
Teszt fázis következik. -
MK VII
veterán
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Shyciii #13245 üzenetére
Mert tiszta rendszer kell a telepítéshez.
Felrakod a pluszos kernelt és az advanced settingsben a notification beállításoknál a lunar szövegű résznél kiveszed a pipát.
A másik, most fejből nem tudom, melóban vagyok. Van egy olyan rész, hogy swipe , annál rakd be a pipát és válaszd ki, hogy jobbról balra, vagy balról jobbra elhúzva szeretnél az alkalmazásból kilépni. Van fehér lista is.
Az alkalmazásoknál eltünik a navisáv és nem tudsz kilépni belőle.Mindenkinek!
Felrakás után egy akkumulátor résznél a bezárandó programokat válasszátok ki, mert alapban semmi nem záródik be a képernyő kikapcsolása után.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
dud998
őstag
Sajnos nem oldotta meg az újraindítás a problémát, így csináltam egy FR-t majd egy wipe/cache törlést és új telefonként állítottam be. Egy gondom van csak, a Huawei azonosítómba nem tudok belépni, mert gondolkodik, majd szerver hibát ír ki illetve próbáljam később. Most náluk van valami gebasz éppen, vagy nálam nem jó valami?
-
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
Nagyon alapfokú az okostelefonnal kapcsolatos ismeretem, ezért jól jönne egy" telefon guru" segítsége!
A MOBILARENA teszt oldalán a Huawei P9 telefonnal kapcsolatban az alábbi rész olvasható!
"A rendszer nagyjából 8,5 gigabájtot foglal le, és ha a maradék nem lenne elég, a tárhely akár 128 gigabájtos microSD kártyával bővíthető, és arra is lehet telepíteni."
Azt szeretném megtudni, hogy ez a telepítési lehetőség applikációkra is vonatkozik-e? Ha igen, akkor ez hogy kivitelezhető?
Köszönöm a segítséget előre is!
Dzsozi56
-
dud998
őstag
válasz dud998 #13247 üzenetére
Megoldottam. Wifin nem lehetett, de ahogy mobilnetre váltottam, egyből sikerült.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.