Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
Topikgazda
válasz #14121216 #12336 üzenetére
Szia!
Gondolom örülsz, hogy én is megszólítalak!
15 napot nem várom ki ha nem haragszol, már most üdvözöllek a P9 fórumán!
Ha a fényképezéssel kapcsolatban P9 specifikus dolgokat írsz, akkor az összefoglalóba is berakom a leírásod.Más!
Azt még nem is jegyeztem meg, hogy MK VII kolléga és jómagam Cunaja romot használunk egy ideje, amit tesztelünk és keressük hibákat.
A P9 így még jobb!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
MK VII
veterán
válasz #14121216 #12336 üzenetére
Nekem legtöbbször a visszájára sül el, ha vásárlás elött nagyon körbejárom a témát.. Annyira megismerem a telefont vagy bármi mást amit vennék, hogy már nem is vágyom rá... Én inkább meghagyom a megvétel utánra az ismerkedést... Alapvető dolgokat elolvasok a telefonról aztán annyi.
-
őstag
válasz #14121216 #12372 üzenetére
"FENÉK TESZT
A farzsebbe helyezést is tesztelik. Ehhez a telefonok készülékházát 25 kg tömegnek megfelelő erővel nyomják egy hengerrel és utána vizsgálják azt, hogy a ház elgörbült-e, vagy sem."
Akkor még nem olvastad a topikot... de
Pl. ezt MK VII is legendásan megvizsgálta...
Bár épp egy kicsivel léphette át a 25 kg-ot... és talán ezért is bukott meg a teszten a készülék(e)
Az ezt követő kálvária is szolgáljon mindenkinek tanulságul.Meliora sunt bono inimica
-
őstag
válasz #14121216 #12878 üzenetére
Jobb a kamera a P10-ben és ha játékra is használod a telefont, akkor erősebb a P10.
Ami miatt nem P10-et vettem az nem az ára... hanem az, hogy elől van az ujjlenyomat olvasó! Ami nálam pl. egyértelműen óriási hátrány.
Hja meg másfajta színekben is kapható a P10...
Ezzel végére is értünk a lényeges különbségeknek. A szakmai sajtó és egy kicsit lesajnálta ezt a minimális változást... a P10 Plus már több mindenben lépett elő... de nem ez volt a kérdés.
Ez egyébként megszokás, meg komfortbeli vitaalap... de nem hiába váltogatják a gyártók elől és hátul... a nép nagy része elölről a másik része hátulról szereti.
Általánosságban ez hasonló ez a Jack és a töltő helye... fent vagy lent? Nekem tök mindegy, mert az életbe nem dugtam be egy telefonba sem a jack dugót... de van akinek ez igazis számít.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
őstag
válasz #14121216 #12899 üzenetére
A P10 kamerában van OIS, de ez pl. videóknál a hozzá nemértőknél (azaz kvázi majd mindenkinél ) inkább hátrány... A kép hullámzását simán okozhatja többek között, amit később még utómunkával sem lehet kivenni. A fényképeknél jó jöhet.
Az elméletem szerint az erősebb hardver miatt a P10 kevesebbet fog fogyasztani fotózás közben, mint a P9. A P9 ugyanis tud melegedni, azaz akksit zabálni.... hiszen a 2 képet fel kell dolgoznia és egyesítenie kell... mindezt szinte azonnal, valós időben. Ma már ehhez elég erősek a SOC-ok, de meg is kérik az árát mili amperben
Megijedni azért nem kell, de szerintem a P10-el jóval több kép készíthető azonos viszonyok mellet, mint a P9-el.Meliora sunt bono inimica
-
-
dud998
őstag
válasz #14121216 #12929 üzenetére
Nekem is volt türkízkék színben és a T18 szoftvere volt rajta.
Á, régi szép idők!“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz #14121216 #12931 üzenetére
Én '99-ben keztem az ipart egy Ericsson A1018-al. Vékony aksi, cserélhető előlap és a villogó antenna, ja meg a bepötyöghető csengőhangok.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz #14121216 #13211 üzenetére
Lista ár, feltöltő kártyás ár, vagy előfizetéses ár? Nekem az előfizetésem 2004 óta van meg, és így minden féle kedvezményt kaptam már. 120 ezer forintomba került tavaly. A lista ár kb 180 ezer körül alakult. Előfizetés mellé 1ft+havi 8000, vagy 60ezer forint és havi +5000. Feltöltő kártyás árát nem tudom, szerintem 160 körül lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz #14121216 #13291 üzenetére
Gratulálok és sok sikert kívánok hozzá!
Majd kérek véleményt róla, ha nem gond.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Balzak83
senior tag
válasz #14121216 #13291 üzenetére
Ha tényleg csak ennyi volt a különbözet, akkor nagyon jó döntést hoztál szerintem.
A fórum egyébként tényleg jól pörög, jó a csapat, jó a főnök
Mivel a két telefon nagyon hasonló, ha bármi kérdésed lenne a p10-el kapcsolatban, és "odaát" nem kapsz rá választ, akkor itt is nyugodtan tedd fel, elhajtani nem fog senki
Szerk.: Komolyan, ott a kezedben a P10, és te még ki sem bontottad?????
[ Szerkesztve ]
-
Balzak83
senior tag
válasz #14121216 #13297 üzenetére
Dehogy, csak elaludt a továbbképzésen. Egyébként szerintem is, ha van egy másik usb-s töltő a családban, ami gyengébb egy kicsit, 1-1,5 amperes, azzal jobb tölteni, mint egyből tolni neki az erősáramot. Én azt a töltőt eltenném a helyedben, mert hosszú távon nem kedvez a telepnek, bár, írtam már korábban is, 3 év van a telefonra/akksira, ha gond van vele, ott a szervíz.
[ Szerkesztve ]
-
Gabbbb
senior tag
válasz #14121216 #13492 üzenetére
Szerintem a Xiaomi mi Hybrid pro hd (pro hd jelzés nagyon fontos, hogy rajta legyen, a sima régi mi hybrid egy borzalom) a legjobb füles 10 alatt, nekem van egy ilyenem is (meg persze sokkal jobb is) itthon, de csak hallgattam, a mikorofont etc. nem teszteltem, de miért ne lenne jó?
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz #14121216 #14258 üzenetére
A fenébe!
Kezdhetek elölről mindent. Már majdnem kész volt a B386 erre.
Ezt nézzétek!
Optimalizálja az energiafogyasztást a hosszabb használat érdekében. Optimalizálja az érintőképernyő érzékenységét. Optimalizálja a lehúzott állapotsor képernyőt fekvő helyzetben a világosabb megjelenítés érdekében. Optimalizálja az értesítési és emlékeztető képernyőket. A HiVoice hangerőt optimalizálja. Optimalizálja a Magazin az automatikus frissítés feloldását. Integrálja a Google biztonsági javításait a jobb rendszerbiztonság érdekében.
EVA-B389 Ez Kínában jelent meg, de szerintem nálunk is jönni fog.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest