Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz bkiky01 #1950 üzenetére
Nem tudom hol vennéd. Ha pl a Telekomnál, akkor a P8 lehet jobb választás, mert habár egy 10k-val drágább, de kapsz hozzá egy TalkBand 2-őt.
Ha csak simán a két készülék között kéne választani...hát erősen a Honoron gondolkodnék az újjlenyomatolvasó és a nagyobb akku miatt is.
-
-
-
ataman
aktív tag
válasz bkiky01 #1950 üzenetére
Szerintem nagyon jópofa dolog a Fénnyel festés (a Fény graffitit, meg a Csillag útvonalakat próbáltam), meg a de csak ez miatt választani telefont tényleg badarság. De a Time-lapse szerintem sokkal jobb móka. Én ezért ajánlom a P8-at!
Ja, meg - amint talán láttátok is - elkészült és publikálva lett a Téma összefoglaló első változata! Ne kíméljetek a kritikáitokkal, ötleteitekkel. Privátban szívesen fogadom őket! Ide már elkezdtem összeszedni a következő összefoglaló-frissítés ötleteit.
Egyébként végre sikeresen frissítettem 3 gombos módszerrel a B134-et B196-ra, mivel a T-s build csak nem akart semmilyen frissítést felajánlani. Az egész szombat éjszakám szinte ráment, kiderült hogy az SD kártya lehetett a ludas. Letöröltem, formáztam teljesen, csak akkor tudtam frissíteni, addig mindig csak a Software install failed! üzenet fogadott a frissítés indításakor.
Már csak az a kérdésem, hogy vajon a B200-ra frissítést felajánlja (és vajon mikor?), vagy rakjam fel inkább azt is kézzel?!
[ Szerkesztve ]
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
Anonymus95
senior tag
válasz bkiky01 #12033 üzenetére
Tévedsz... Telekomos romod van, így B170+Custom/Vendor mappa, OTA B200, majd a B393 Full...szerintem rohadtul egyértelműen le van írva...
gianone
Valóban a BL nyitás garancia vesztés. A root is hivatalosan az, de csak a tapasztalatomat mondom el, ahogyan más is tette ebben a kérdésben. De érdemes inkább vigyázni és megelőzni a bajt természetesen.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz bkiky01 #12044 üzenetére
A mákom van és nem bootloopol nem egyenlő a fixen jóval.
A stílusból meg... kéretik vissza venni azért....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Anonymus95
senior tag
Rendben, te tudod.
Nem véletlen lett ez javasolva..és nem én találtam ezt ki.. a B170 az, ami a T-s cuccokat kiüti és így gond mentesen független rom-ra tudsz térni!
Mi lett a Build számod, ha szabad kérdeznem?stnorcy
Nálam is abszolút stabil. Nincs vele gondom.
Az összefoglalóban találsz linkeket és leírást, miként és hogyan kell frissíteni, illetve letölteni honnan tudod.[ Szerkesztve ]
-
Grecky
senior tag
Annyiban fölösleges, hogy felmegy attól még, viszont a modellszámod és build számod is a normálistól eltérő lesz. Hátránya: innentől kezdve nem jönnek OTA-n a frissítések, sokat mondjuk nem vesztessz vele, mert nem hiszem, h jön még OTA-n sw P8-ra.
[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.