Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz Murdock1981 #10749 üzenetére
Délelőtt még megtudtam rendelni, remélem megjön.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
tonyqa23
senior tag
válasz Murdock1981 #10752 üzenetére
Ez tuti? Az szerintem csak egy automata rendszerüzenet, Még felhívhatnak, hogy bocs, de már akkor nem volt, mikor rendeltem, nem? (11:43)
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
válasz Beca1990 #10754 üzenetére
Ertem, akkor meg vok nyugodva, foleg, h kartyaval rogton ki is fizettem.
Meg mar ebay-rol is rendeltem hozza tokot meg foliat.[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
grafnet
veterán
A szállítással óvatosan, mert ha már a bolti készletet árulta a webshop, akkor azt vissza kell szerezni onnan!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
-
Anonymus95
senior tag
válasz boogiemano #10748 üzenetére
Én nem nagyon használom ezeket így nem tudok ebben segíteni :/
-
grafnet
veterán
-
szemesi69
addikt
válasz Murdock1981 #10752 üzenetére
Vissza igazolás jött, hogy szerdától átvehető 😀
Xiaomi redmi note 12 pro
-
gegekutas
aktív tag
válasz boogiemano #10748 üzenetére
Nem használok ilyen appokat nem tudok erről nyilatkozni.
-
Essien
aktív tag
Sziasztok. Tudom volt már téma de érdekelne hogy aki mostanában rendelt volt aki függőt kapott? Anyámnak vettember az elofizetest viszont a telefont megtartom magamnak csak én vodas vagyok ...
-
tonyqa23
senior tag
válasz grafnet #10760 üzenetére
En ilyet nem lattam sehol, csak hogy hany helyen veheto at es hany boltban aruljak.
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Ma vettem a Tkomtól egy P8-at. Szeretném frissíteni a 6-os droidra, most 5.0.1 van rajta. Beállításokból indítva a frissítést, azt írja, nem talál ( WIFI On ), így ott nem tudom frissíteni.
A Huaweitől leszedtem az aktuális Tkomos 6-os verziót, azt szeretném feltenni a telóra.
Egy 4Gb-os SD-re kimásoltam a dload mappa tartalmát a telepítő zip fájlból, viszont van még egy "vendor" nevű mappa a zip-ben.
Útvonal szerint:....\vendor\dt_hu\.
Ebben a mappában van egy update.app fájl kb. 18kb.
A dload mappában is van egy ilyen fájl, de az kb 2.8Gb, gondolom az a friss szoftver.A kérdésem az lenne, hogy a vendor mappás update fájllal mit kell kezdeni, kell az?
A leírásokból azt vettem ki, hogy a dload mappát felmásolom az SD kártyára, telóba betesz, elindít ( 3 gombos módszer ), majd szoftver frissítése SD kártyáról és ha végez, restart. Elvileg ezzel kész.
A Huawei saját leírása sem tesz említést arról a vendor könyvtárról, sem azok a leírások, amiket itt olvashatok..
Szóval hogy legyen, elég lesz csak a fő dload mappás frissítés és hagyjam a vendorban levő dolgot, vagy mi legyen azzal? -
zolee06
tag
Na elkezdtem letölteni a full verziót B392-t a B222 cserélésére, most értem csak oda, kíváncsi leszek hogy alakul!
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
-
Anonymus95
senior tag
Tehát.
NEM TELEKOMOS ROM-RA FRISSÍTÜNK, EZT FELEJTSÜK MÁR EL!!!
B392 a jelenlegi legfrissebb!!
Ha B200 vagy B222 van a telón, akkor letöltjük a legfrissebb ROM-ot, azaz a B392-őt és 3 gombossal feltesszük! Ezt az összefoglalóban teheted meg vagy a huaweiblog oldalán egy táblázatban van szedve minden ROM a telóhoz: [link]Vagy a legegyszerűbb a play áruházból leszedjük a Firmware Finder nevű appot, ami Huawei készülékekhez készült és az szépen végig vezet az egész folyamaton
Mindig érdemes a FULL verziót letölteni a problémák elkerülése végett! És pláne akkro ha 5-ről 6-ra lépünk, azaz android verzió váltás történik!
Factory reset mindenképpen ajánlott ebben az esetben mert Android Főverzió váltás történik!Ha netán Telekomos ROM van a telón, akkor B300 rollback ROM, B170+Vendor mappában lévő, hogy független ROM-ra térjen át, majd OTA-n jön a 200 és úgy feltenni a jelenleg B392-őt ami jelenleg a legfrissebb hivatalos android 6
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
Nincs bajom..kérdezni lehet..de hogy tényleg naponta kell elmondani ugyan azt 5x mert ugyan az a kérdés...kb 10 hsz-l kéne vissza olvasni mert leírom, és kb 10 hsz múlva megint megkérdezi ugyan azt valaki...leírtam amit lekell. Vastagon kiemelve hogy feltűnő legyen. T-s ROM-ra marhaság frissíteni, de tényleg állandóan ez megy a fórumon és nem egy ember leírta már, hogy ajánlott független ROM-ra áttérni ha meg független vagy, örülj neki és frissítsd tovább függetlenek és ne azt a rohadt Huawei hivatalos magyar oldalt nézzük, mert azt égbe nem frissítették már..
Valaki írja már ki az összefoglalóba ezeket.. -
grafnet
veterán
válasz AthlonXP #10772 üzenetére
Milyen hsz-ekben?
Itt még senkinek nem okozott semmilyen problémát!
Előbb itt olvassgass, ha itt azt írják hogy jó, akkor nem mindegy, a play-en mit írnak?
A play-en lévő hsz-eket még sosem olvastam el! A személyes, használati tapasztalatok sokkal többet számítanak nekem.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
AthlonXP
őstag
válasz Anonymus95 #10771 üzenetére
-
Anonymus95
senior tag
válasz AthlonXP #10772 üzenetére
Egyáltalán nem csinál ilyet. Akinek tégla lett a telefonja ott user error van. Ha mindent normálisan végig csinálni, akkor SEMMI az égbe nincs. Mert nagyobb a hiba lehetőség ha kézzel csinálod. Egyébként meg ugyan onnan tölti le ahonnan Te kézzel tennéd..a Huawei szervereiről, csak le is ellenőrzi neked, hogy nem e hibás a letöltött fájl, ki is csomagolja, de azt akár kézzel is teheted, lényegtelen mert ugyan úgy a telefon sajátjával tömörít ki, át is másolja a megfelelő helyre. SOKKAL biztonságosabb! Egyszerűbb!
Az a baj a téglásítással, hogy nem olvastak vissza. Nem figyeltek és ossze-vissza raktak fel mindent. Ha ELŐBB olvas és nem csak utána nézi meg hogy mit meg hogy kellett volna akkor nem lenne gond.. itt még egy emberről nem tudok akinek a P8-a amiatt az app miattent volna tönkre.
Hidd el..nem ajánlom neked rosszat.
[ Szerkesztve ]
-
Permet Elek
senior tag
Én szerdán veszem át a telefonom a t-nél. Van itt valaki aki pesten lefrissítené a legfrissebbre a telefonom. Mert én analfabéta vagyok. Látom, hogy nem nagy ördöngösség, de én mégis egy gyakorlottra bíznám. Max megiszunk valamit valahol.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz Permet Elek #10778 üzenetére
Hidd el..tényleg nem nagy cucc. Ha kell skypeon megcsinálom neked. Sajnos nem pesti vagyok de szívesen segítek.
Privátban küldök majd linket és segítek ha gondolod[ Szerkesztve ]
-
zolee06
tag
Elvileg letöltöttem körbe ért a fehér csík!!
Chancelog-Download itt tartok hogy tudok tovább menni?
CHECK MD5-UNPACK UPDATE-MOVE TO DLOAD ezek még vissza vannak, halványan látszanak
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz zolee06 #10780 üzenetére
Elérhetőek lettek a többi gombok? Mert akkor haladj tovább. Ellenőrizd le a következő gombbal hogy nem sérült e a fájl, aztán kicsomagolás a következő majd áthelyezés a dload mappába végül kiírja hogy kapcsold ki es 3 gombot nyomd neki. Ennyi
Akkor még nem töltötte le, ha halványak
[ Szerkesztve ]
-
zolee06
tag
válasz Anonymus95 #10781 üzenetére
hm mire gondolsz,milyen gombok?
[ Szerkesztve ]
-
zolee06
tag
válasz Anonymus95 #10783 üzenetére
Rákattintok continue download de semmi
-
zolee06
tag
válasz Anonymus95 #10785 üzenetére
ilyet nem találok , egy macska játszik egy gömbbel most rajta ez meg mi lehet ??
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz Anonymus95 #10777 üzenetére
Oké. Feltettem a telóra a a progit, a fizetős változatát.
Talált is romokat, rögtön az első két találat 392-es. Az egyik OTA, a másik FULL verzió.
Melyiket érdemes, vagy mindegy ( gondolom tartalomra ugyan az, csak a telepítés módja változik )?
A FULL verziót előbb leszedi és utána indít ( és így meglesz a telepítő később is ), az OTA közvetlenül netről megy, vagy ez hülyeség?Egyébként tegyek SD kártyát a telefonba, vagy ezzel a módszerrel nem kell?
Egyébként ez a rom száma: GRA-L09C432B392
-
Anonymus95
senior tag
válasz AthlonXP #10788 üzenetére
Nem lett volna szükséges a fizetős változat, de nem lényeg.
SD nem szükséges semmihez sem, de jó ha van, ha netán galiba van, annak segítségével tudsz ROM-ot cserélni és arról telepíteni. De egyébként nem szükséges.
Az OTA nem azt jelenti hogy netről megy, hanem azt, hogy sokkal kisebb méretű, csak a változásokat tartalmazza, de itt ez nem jó mert Android verzió váltás van, tehát a Full kell. Egyébként is mindig azt érdemes, hogy biztosan ne legyen gond. Pont ma volt egy iylen, hogy már több mint fél órája állt 5%-on..mindig mondom, hogy ne OTA legyen hanem Full..az a biztos!Szóval a B392 FULL-t töltsd le, majd MD5 vagy mi..szóval leellenőrzi, hogy nem hibás e a fájl amit letöltött, majd kicsomagol, majd dload mappába tesz es kikapcsol, és 3 gomb egyszerres mar települ is.
Factory reset érdemes hogy legyen előtte, nehogy baj legyen. Úgyhogy SD kártyára masolf át a letöltött kibontott cuccot hogy ne vesszen el és FACTORY reset. Majd mehet a telepítésTökéletes! Az kell legyen!
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz Anonymus95 #10789 üzenetére
Elindítottam a letöltést. Sajnos valamiért baromi lassan szedi lefele, a kis kör kijelzőnek még csak a negyedénél tart a letöltés csík, pedig már vagy fél órája megy.
Ez el fog tartani egy darabig.. -
bogabi
senior tag
válasz Anonymus95 #10771 üzenetére
Kinyitod az összefoglalót, nagy pirossal Szoftverfrissites stb. megnyitása után az első pont a Huawei magyar buildjei. Szóval nem minden esetben az a baj, hogy nem olvas összefoglalót, inkább az, hogy olvas. Jó lenne ezt ott is jelezni, hogy ne onnan töltse le az user - mint ahogy én és még sokan mások. Nem nagy gond, de egy óra felesleges nyomkodástól kímélné meg magát az ember.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Anonymus95
senior tag
válasz bogabi #10793 üzenetére
nem értem mit mondasz, mert azok a magyar Buildek a jók amik az összefoglalóban vannak. És linkelve mellé a huaweiblog weboldal illetve az új alkalmazás
A magyar Huawei hivatalos oldala ahol a telekomos ROM-ok vannak, az itt nincs kint.
Csak attól mert a Telekomban vette a telefont még előbb meg kellene nézni mi van a telón..ez is meg szokott lenni..mert írják hogy B200 vagy B222
Akkor kérdem..miért a B336 meg társait akarja feltenni? Ott van hogy B39x tegye fel azokat.
Az a baj, hogy mert telekomnál veszi, azt hiszi akkor azt is kell rátenni.
Azzal sincsenek tisztában sokszor, hogy a független ROM és a telefon függetlensége nem azonos!!
Ha meg véletlen Telekomos ROM van a telón..(ami mostanában már szerintem nem igazán van, mostantól oedog már egyáltalán nem mert nincs több P8) akkor meg kellett írva, hogy érdemes független ROM-ra áttérni es hogy mi a menete.[ Szerkesztve ]
-
bogabi
senior tag
válasz Anonymus95 #10794 üzenetére
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
ShadowBeast
újonc
Nekem miért ezt mutatja a telóm?
GRA-C900B380GRA-L09C432B380 - kellene lennie mivel 5 hónapja azt raktam rá, ez a jelenlegi.
Hogy is van ez? O.oHuawei P8; Huawei Watch
-
Anonymus95
senior tag
válasz ShadowBeast #10796 üzenetére
Nem 100%-ra mondom..de esetleg nem lehet hogy Telekomos ROM-ról rosszul tértél át?
Mi volt ezt megelőzően a telefonodon? -
ShadowBeast
újonc
válasz Anonymus95 #10797 üzenetére
Ömmm... Telekomos
C150B323 volt az előző
Ha most B392-t akarok mehet direktbe?
vagy rollback?Huawei P8; Huawei Watch
-
Anonymus95
senior tag
válasz ShadowBeast #10798 üzenetére
Akkor az a baj..nem jó az egész.
Elvileg most simán mehetne a B392 de mivel rosszul frissítettél rá B380-ra így nem jó.
B300 rollback
B170+Vendor/Custom mappa
OTA-n jön a B200
És mehet rá a Full B392
Így lesz jó! És innentől már majd mindig csak simán kell majd feltenni az új ROM-ot.
De el ett mondva, hogy T-sről így kell független ROM-ra áttérni. Ezt végig kell járni.[ Szerkesztve ]
-
ShadowBeast
újonc
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest