Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz stnorcy #10381 üzenetére
Az ilyen oldalak nagyon idegesítőek, megállapítják milyen típusú a telefonod és azt írják, hogy töltsd le az appjukat, hogy elimináld a vírust, az összes ilyen oldal telefonra átverés.
Amit a legjobban utállok ezekben, hogy rezeg a telefon és az oldalakat nagyon nehéz bezárni ha egyszer megnyitottad.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
pumsz
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mivel p8-at tervezek venni. A t-mobilnál meg lehetne venni a készüléket 50e körül. Szerintetek jó vétel ez, vagy vegyem meg esetleg kicsivel drágábban a p9lite-ot? Köszönöm a válaszokat. -
Muerte68
addikt
mindkettő jó,a P8-ban nincs ujlenyomat olvasó a P9l-újabb-a P8-kicsit combosabb gép.
Mire van szükséged inkább-meg menyit ér meg neked attól függ.
Amúgy ilyenre van külön topicLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
-
grafnet
veterán
Szia!
A fényképező képessége fényévekkel előrébb van!
A vas jó, a méret különbség elenyésző, a 16GB ROM az lehet elrettentő, de van megoldás, hogy azt a mSD-vel össze tudd kapcsolni. (A mSD-t tudod használni kvázi belső tárolóként.)
Hát az EMUI nem sokban különbözik a MIUI-tól, ezt is kb. olyan nehéz beállítani.
Ha, nem opció az állandó ROM-olás, akkor nagyon korrekt ajánlat.
Sebességről majd fognak írni mások, de még nem akarta a földhöz vágni a zasszony.
Ennyiért természetesen ezt vedd meg. Én még a 70e-et is megadnám érte, de BF-ban csak 50e volt...[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Edison777
csendes tag
Hát nem tudom kinek mi a tapasztalata a TMX szervizzel, de nekem lassan két hete náluk van a telefonom, de arra képtelenek, hogy válaszoljanak a kérdésemre, hogy mikorra várható a telefon elkészülése. Telefonos elérhetőség nincs, emailra meg 2 nap után válszolnak. Annak ellenére, hogy azt az üzenetet adják, hogy hamarosan válaszolnak, bár lehet, hogy ez náluk a hamarosan. Szóval ezidáig nagyon nem vagyok velük elégedett.
-
Kiskutya
veterán
Nálam is van mindkét telefon 1-2 nap után én nem vettem észre hogy a p9 lite lassabb lenne hiába csak 2g ram bár ez később amikor jobban belakja az ember a telefont elő jöhet. Az ujjlenyomat olvasót és azt hogy a 9 lite-ra kijön a 7-es droid mindenképp az előnyére írnám.
hmm...
-
bexinho23
őstag
válasz bexinho23 #10330 üzenetére
Látom itt senki sem váltogat profil között.
Ki milyen energiaprofillal használja a telefonját? Az nyilvánvaló, ha teljesítménycentrikus, akkor az nem éppen a legakkukímélőbb opció, de ha intelligensen hagyom, akkor az nekem nem smooth. Ez leginkább az alkalmazások váltásánál, vagy a chrome használata közben tűnik fel. Sokkal többet nem spórolok vele, ellenben a felhasználói élmény csökkenése erősen érezhető.
-
Bkrisz9
őstag
válasz bexinho23 #10415 üzenetére
Akkuban alig számít valamit. Nekem 40 perccel ír kevesebbet ami 18-19 órára kivetítve nem lényeges. Ugyan úgy 50% körül érek haza vele suliból ahol pedig sokat használom. (igen, nem figyelek mert semmi értelme ha egy kiguglizott oldal ppt-be rendezve ki van vetítve és ez már nem egy gimnáziumi képzés..)
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
bexinho23
őstag
válasz Bkrisz9 #10416 üzenetére
Valóban nem nyerünk vele annyit. Ezért is van a Tasker-ben néhány automatizált feladat beállítva időszakokra. Viszont pár hónapja, amikor egy romot frissítettem, elfelejtettem átállítani a profilt. Így néhány napig - talán 2 hét is megvolt - intelligensben használtam a telót. Azt vettem észre, hogy a szokásos használattal 20.00-kor kb. 40-50% között állt az akku. Aztán amikor volt időm észrevenni, hogy ez a telefon azért sokkal gördülékenyebb volt, át is állítottam a profilt teljesítménycentrikusra. Ezután az akku 35-45%-ra esett 20.00-ra. De mivel este még BubbleUPNP-t, elvétve pedig még egy kis FB-t, Messengert használok, úgy gondoltam, hogy akkor teljesen felesleges a teljesítménycentrikus üzemmód, mivel ezesetben az akku 23.00-ra lazán leesik 10-20%-ra (gondolom a stream app zabálja erőteljesen az energiát).
Napközben ez a profilváltás még jól jönne munka közben is. Mert sokszor kapcsolom be a telót pár percekre, de arra meg nem szükséges a maximum. -
csipszikutya
senior tag
Egy nagyon érdekes dolog történt ma a P8-al. Haveromnak Mate 8-a van és nyomkodtam a méret miatt. Egymásra is raktam a 2 telefont (P8 volt felül) és 1-2 mp mulva feloldotta magát a P8 és átváltott a gyári témára majd a jobb felső sarokba rakta a képernyőt kb olyan kicsibe mint amikor lehúzom 1 kezes módba.
Amint elvettem a Mate8-ról helyre állt.Tipp, hogy miért csinálhatta? vicces volt
-
törölt tag
válasz csipszikutya #10418 üzenetére
kisebbségi komplexusa volt
-
grafnet
veterán
válasz csipszikutya #10418 üzenetére
Vagy az NFC beindult?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
AngeloDivina
aktív tag
Akik most vettek a Telekomnál P8-at, azok független készüléket kaptak?
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
imibogyo
veterán
válasz AngeloDivina #10421 üzenetére
Ha megmondod hol tudom megnézni, akkor megnézem neked...
Másik SIM-em nincs, hogy kipróbáljam.[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz AngeloDivina #10421 üzenetére
Szerintem nem-a p9-lite-nál írták hogy az+2sim es a tálcája,itt nem írnak semmi ilyet és csak 1 sim is rakható bele
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
-
AngeloDivina
aktív tag
Köszi mindenkinek aki megnézte! Azért kérdeztem, mert P8 és P8Lite leírásában nem írták, pedig több Huawei és Honor készüléknél jelzik a függetlenséget a Telekom oldalán.
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Edison777
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek p9 vagy Honor8?
-
Muerte68
addikt
-
boogiemano
tag
Nos paromnak is megvan a P8. T-tol. Meglepodve tapasztaltam, hogy az egy dolog hogy 222 van rajta (es nyilvan nem frissitheto - de igy is marad most egy darabig) viszont
tele van egy csomo, eddig szamomra ismeretlen menuelemmel,
valamint
egy rakat mas nincs benne azaz hianyzik a beallitasokbol (peldaul status bar smart mode)
tovabba viszont benne van
a t altal hivatalosan eddig mint P8-on nem tamogatott mobiltarca feature (marmint beallitasok menuben, nem alkalmazaskent!)
ez utobbi mar csak azert lol mert epp most jelentettek be hogy ezt megszuntetik.szeretem az ilyen konziztens dolgokat
[ Szerkesztve ]
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
nessh
tag
Sziasztok,
Tervezek váltani b222-ről 370-re. Viszont van egy app aminek az adatait nem szeretném elveszteni (játék és nem akarom megint az elejétől kezdeni ). Ez a gyári Huawei backup jó lehet ennek mentésére és visszaállítására később? Root-os backup és restore-t kihagynám ha lehet.
Előre is thx!
-
Anonymus95
senior tag
várj meg még mások válaszát is, én csak az én véleményem mondom el
Szerintem, ha netes játék és engedélyezve van a google-fiókod szinkronizásálai között az app adatok valamint a személyes adatok szinkronizálása, (és az app is támogatja) akkor menteni fog.
illetve az tárhelyen (belsőn, ha külön nem helyezted át) az app data mappát ha kimásolod valahova..
Ezeket tudnám ajánlani. Egyébként játék függő..melyik játékról lenne szó?ha factory resetet nem nomsz, akkor megmarad minden adatod! (ha csak valami galiba nem jön be :S)
Miért pont a B370-et választottad, szabad megkérdezni?
-
nessh
tag
válasz Anonymus95 #10435 üzenetére
Amikor vettem ezt a telót ősszel akkor sem mentette a gugli
B370-re azért esett a választás mert ahogy olvasom arra jön ota-val a 382. (remélem jól értettem)Ja és a játék: Jelly blast
[ Szerkesztve ]
-
nessh
tag
Persze ilyen erővel akár feltehetem kapásból a 382-t is lol
-
Grecky
senior tag
Huawei backup simán csinál neked biztonsági mentést az app adatairól, sőt az apk-ról is ha úgy szeretnéd.
Google backupot nem annyira ajánlom lévén nem lehet tudni, hogy mit ment és mit nem, 2017 elején még mindig ott tartok, h a wifi jelszavakat 5.0-tól nálam nem menti el a profilomba, ezért ki is kapcsoltam (meg az ébren tartásos bug miatt is).Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Grecky
senior tag
Szerintem is simán mehet fel a B391, ahogy az Anonymus95 kolléga mondja.
Játéknál meg elég az adatot menteni, mert a legtöbbnél az apk-hoz még kellenek OBB fájlok is, azt ugye nem menti ilyenkor, így indításkor besírhat a játék, hogy nincs meg (az inelligensebbek letöltik szerverről, de nem mind).
Az adat visszaállítás menete: miután letöltötted playből az alkalmazást, ráereszted és pikkpakk folytatod ahol abbahagytad.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
nessh
tag
Köszi mindenkinek!
-
csipszikutya
senior tag
B200 és ismét a képernyöfedvény...
nem tudom megosztani a mobilnetemet...
de legalább már be tudom állitani az ébresztöm hangját -
Anonymus95
senior tag
válasz csipszikutya #10443 üzenetére
Figyelj csipiszkutya..
Nem létezik, hogy nálad ennyire nem megy úgy a telefon ahogy kellene..folytonos rom csere meg babrálgatás..egyikkel sem lesz jobb mert ne haragudj, de nem a készülékben van a gond. A képernyőfedvény dolog -mint írtam- akkor jelentkezik, mikor valami alkalmazás fut olyankor, amikor egy másik engedélyt kér mikor először futtatod azt. Szóval messengert kapcsold le meg minden egyéb mást is!
Sztem tedd fel a B391-et nyomj egy factory resetet és kezd előröl, higgadtan a dolgot. Nem beszélek mellé, mert nekem is nem egyszer bedobta ezt a képernyőfedvényes ablakot...messenger chat fejet kihúzom és utána már engedi..de még számtalan app lehet ami miatt nem enged engedélyeket adni..csak én alig használok valamit így nálam csak a messenger csinálja.Akku probléma..be kell ismernem, hogy most a kemény hidegekben amik voltak..egyszer tapasztaltam a hibát, fotózgatni akartam a tájat, denem túl sokáig bírta...áthűlt a készülék..30-ról szinte azonnal ugrott le.. '15'%-on kikapcsolt.. hazaérve bekapcsoltam és 25%-on volt. Működött normálisan minden, mintha semmi nem lett volna..szóval -10-15 fok környékén már várható hogy nem sokáig húzza..ennél enyhébb időben viszont soha nem jelentkezett.
-
csipszikutya
senior tag
válasz Anonymus95 #10444 üzenetére
De hidd el, hogy létezik. Azokat a romokat cserélgetrm amik itt vannak a leirásba.
A messenger most nincs is rajta a telefonon. Jelen pillanatban a waze-n kivül stock a telefon. Nem tudom már mit csináljak. Természetesen kilöttem a wazet, akkor sem volt jo.
Ha beadnám garanciába, ott vajon honnan raknák rá a sw-t?
Vagy esetleg sima 5-6os droidot rá tudok rakni probaképpen?Akkum most király, tegnap este a hidegbe volt kint az asztalon vagy 3 orát, de nem kapcsolt ki, alig merült, pedig csütörtök reggeltöl nem volt töltön és relative sokat ment a waze is.
[ Szerkesztve ]
-
mongoose01
tag
Sziasztok, már én se tudom mit csináljak a telefonnal, úgy szívja a Play szolgáltatás a telóm egy óra alatt fullról, 76%rá merült úgy hogy nem is nyúltam a telefonhoz. a legfrisseb rom van rajta.
[ Szerkesztve ]
zte blade-motorola defy-htc desire hd-sony ercsson ray-lg g2 mini-s4-p7-p8-p9-nexus 6p
-
Anonymus95
senior tag
válasz csipszikutya #10445 üzenetére
Nem tudok hozzászólni már :/
-
Anonymus95
senior tag
válasz mongoose01 #10446 üzenetére
Nekem iylem gondom sincs..
Mi van engedélyezve a védett appoknál? -
mongoose01
tag
válasz Anonymus95 #10448 üzenetére
zte blade-motorola defy-htc desire hd-sony ercsson ray-lg g2 mini-s4-p7-p8-p9-nexus 6p
-
mongoose01
tag
Most csak kivettem a simet, próbaképpen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest