Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
Nekem még nem jött ilyen frissítés (B380)
Nekem is GRA-L09C432B... ként jelenik meg. Mindegyik firmware így jelent meg nálam.
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
Valaki használja itt a legfrissebb OSX-et? Ma sehogysem tudtam össze imádkozni a telefont a géppel, csak valami "android.app"-ot látott a gép. Sose próbáltam még.
Win10en probléma nélkül ment.
B380 -
Shade45
senior tag
válasz Anonymus95 #9152 üzenetére
T függő
-
ESP23
senior tag
Az én Telekomos P8-am leragadt a B323-as szoftvernél, és nem is jelez semmilyen frissebb verziót. Ez mitől van?
-
Anonymus95
senior tag
Szia!
Mivel Telekomos romot használsz, így csak Telekom által kiadott romra fog tovább frissülni. Ha nem ad ki újabb frissítést a Telekom, akkor értelemszerűen nincs újabb firmware.
Frissíts manuálisan a legújabb gyári független firmware-re (android 6.0 B380-as végű build) és akkor megkapod majd az utána lévő újabbakat, amikor jönnek.
Ha a telefon függő, akkor is feltudod tenni ezt.
Garancia nem vész el! (Tapasztalat, igaz más telefon, más gyártó, de nem volt soha gondom.)[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Android 7.0-áról gondolom még semmi hír (?)
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Bkrisz9
őstag
-
Deedays
tag
Sziasztok. Van egy Tmobilos P8-am jelenleg a B200 van rajta. Hogyan tudom rávarázsolni legegyszerűbben a legújabb 383-es romot illetve érdemes e rátenni ? Igazából nincs bajom a B200 -al mert hibát még nem találtam benne,de furdal a kíváncsiság jó e vagy sem. Tudom napok óta ez a téma itt mert követem a fórumot de érdekelne 1-2 ember konkrét tapasztalata Pro kontra esetleg. Köszönöm előre is.
Huawei Mate 20 Lite
-
AngeloDivina
aktív tag
B336-on nektek is bèna az automata fènyerő állítás. Ha feltolom ès bekapcsolom az automatát akkor is tök virít a kijelző. Ha lehúzom ès úgy kapcsolom az automatát akkor meg tök sötèt. Nem ugyan azt a fènyerőt kellene produkálnia az automatának csúszkától függetlenül?
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Bkrisz9
őstag
válasz AngeloDivina #9165 üzenetére
Nem, az automatának is vannak "fokozatai".
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz Bkrisz9 #9166 üzenetére
De akkor ez így nem èr semmit. Az automatának azt hittem az a lènyege hogy a szemnek a leg optimálisabb fènyerőt adja, sötètben kímèli, napfènynèl meg jobb olvashatóságot ad anèlkül hogy manuálisan kellene huzigálni.
Ha jól gondolom úgy járok a legjobban, ha közèpre állítom ès úgy kapcsolok automatát. Bár lehet most tèlen nem is kapcsolok, nem nagyon fenyeget az erős napfèny hogy magasabb fènyerő kelljen.
Neked, többieknek hogy van beállítva?Kicsit más tèma:
A P8 ès P9Lite párosból a P8-at tartottam meg ès eladtam a másikat. Az ujjlenyomat olvasót nem használtam, egyedül a stabil kèt napos üzemidő fog hiányozni. Minden másban jobb a P8 mèg ha nem is fog rá jönni 7-es.
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
hori-zoli
tag
Üdv.
Van egy érdekes jelenség.
Ma reggel kiírta a telefon, hogy a külső hőmérséklet alacsony a telefon működéséhez, ezért korlátozott üzem módban működik.
Azóta nem veszi a töltést, 3mp után lekapcsolna. Minden más tökéletesen megy.
Mi a kuki ez?? Mit lehet ilyenkor csinálni??
B370 van fent. -
törölt tag
válasz hori-zoli #9168 üzenetére
Szerintem vidd be a meleg szobába. Fektesd be a kis ágyába, takard be jól, kötött sapka+meleg zokni sem árt neki, forró tea.
Passz, elvileg van min-max. működési hőmérséklet, de nálam sosem jött elő ilyen. És ha elő is jött volna ilyen szerintem ahogy visszaáll a hőmérséklet optimálisra újra működnie kellene...
Első javaslat, mint mindenkor: Restart.
-
hori-zoli
tag
Nem volt hidegben a telefon, az autóban menet dobta ezt fel. Teljes rendszer visszaállítást csináltam, de ugyan az a tünet. Töltőre dugva 3 mp után lekapcsolja a töltést.
-
Anonymus95
senior tag
Ilyen dologgal én sem találkoztam még eddig, hogy hőmérséklet baja lett volna egy telefonnak..de szerintem tök jó dolog emellett én is a szobát javasolnám..ha nem oldódik meg ott a probléma egy óra múlva sem..akkor valszín szervíz :/
Konkrét vélemények a frissítésről? Nekem sem volt bajom anno a B200-zal..de kíváncsiság engem is mindig furdal az új dolgok iránt..nem bántam meg, hogy frissítettem. Jobb üzemidő, szebb, egységesebb felület és persze a google biztonsági csomag is
Töltsd le az összefoglalóból a legújabbat (B380-at érdemes) tömörítsd ki és másold az UPDATE.APP fájlt a telefonra egy 'dload' mappába. Kapcsold ki a telefont majd nyomd meg egyszerre a hangerő fel, le és a Power gombot és hagyd hogy végezzen. EnnyiA fényerő csúszka automata módban minden firmware alatt állítható..nincs olyan hogy optimális fényerő mindenkinek..épp ezért (szerintem nagyon jó dolog) állítható automatán is, hogy úgymond 'mihez képest' legyen automata.
-
Deedays
tag
-
Deedays
tag
válasz Anonymus95 #9171 üzenetére
Szia feltettem a 380-at innen hogyan lehet a 382-re felfrissíteni ,mert nekem nem talál újabb frissítést és az összefoglalóban nincs link ahonnan letudnám tölteni a 382-t ?
Huawei Mate 20 Lite
-
Anonymus95
senior tag
válasz Deedays #9173 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem ezt csak OTA-n keresztül lehet frissíteni, akinek felajánlja. Ez az amire nem tudtam még rájönni, hogy miért nem jelez pld. nekem sem. Nem ajánlotta (még) fel az új B382-es romot.. Itt a fórumon egy ember jelezte eddig, hogy bedobta a készüléke ezt a firmware-t.
Ilyenkor szerintem csak várni lehet..HiCare app legyen frissítve, régió beállítva, legyél bejelentkezve, engedélyezd a védett appoknál és várj :/ szerintem ez minden amit tehetünk.
Ez tény hogy az OTA frissítés nem megy valami jól...egy rendszert sem OTA-n raktam még fel..nem vártam meg. Kézileg tettem fel mindet. -
bexinho23
őstag
Valaki meg tudná nézni, hogy a lastpass app működik-e nála? A telefonomon az új frissítéssel már nem működött a B370nél sem (előtte nem volt vele probléma), ezért apkmirrors-ról töltöttem egy júniusi verziót. Viszont a B380nál vettem észre, hogy már az sem működik.
Előbbi problémánál megjelent a betöltő képernyő, majd kilépett.
Az új problémánál elindul a program, de amint beírom a jelszavam minden hivatkozás és jelzés nélkül újra a jelszó megadós felület jön be.Meglepődnék, ha nálam akadna össze valamivel (mert nem telepítettem semmi különöset, sőt...).
-
bexinho23
őstag
válasz #48613632 #9177 üzenetére
Akkor nálam akad össze valamivel a háttérben. De hogy mivel, ötletem sincs.
(#9178) Famalac
Már azt is csináltam. De B370nél is kilépett a legfrissebb verzió a betöltő képernyő után, úgy mint a B380-nál. Viszont a B370nél még működött egy júniusi verzió. B380nál már csak a jelszó megadásig enged, utána egyszerűen visszadob a bejelentkező felületre. Az email-jelszó páros az megfelelő, mert online felületen gond nélkül belép.
-
NandorHUN
addikt
Srácok!
6.0 alatt (azaz 5.x esetén) melyik szerintetek a legjobb szoftververzió?[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz Anonymus95 #9181 üzenetére
Úgy értettem, hogy "6.0 előtt" azaz 5.x rendszerek melyike a legjobb?
-
törölt tag
Sziasztok!
A legújabb, B382-es firmware, ha minden igaz, felkerült XDA-ra. Itt, a (jelenlegi) legutolsó hozzászólásban van egy link hozzá. Személy szerint nálam nem jött össze a frissítés, de ha valaki kísérletezne vele, hajrá!
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Betört a telefon hátulján az üveg pókhálosra. Nem zavarna ha a kamera nem látná a repedést, de sajnos látja. Valakinek valami tapasztalata, hogy milyen árban cserélik?
Köszi -
törölt tag
válasz feloman #9186 üzenetére
Szia!
Csekkoltam, és nálam is ez a helyzet. A kernel verziószámát nem néztem akkor, amikor feltelepítettem, csak a B3xx-félét, és onnan gondoltam, hogy nem ment fel, hogy ez nem változott meg. Érdekes dolog mindenesetre... Én nem aggódok, szerintem semmi gond, csak furcsa - mindenesetre talán ha más is megpróbálja, más eredményre jut!
Btw, akkor jól értem, hogy frissebb lett a kernel? Nem figyeltem az előző verziónál, hogy milyen dátum volt ott, de ha igen, akkor csak történt valami.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
Én is csatlakozom az eddig felszólalókhoz..csak a kerner dátuma változott. Minden más maradt.
-
NandorHUN
addikt
Ha valakinek nyitva van a telefonja tudom ajánlani ezt a ROMot:
[ROM][6.0] Gratitude by TecalotVégletekig testreszabható minden, előretelepített Viper és Dolby audióval (ami működik is végre legjobb irs filekkkal) és előretelepített Xposeddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest