Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz dave0825 #6458 üzenetére
Nálam be van kapcsolva az ujjperces koppintásos képernyőfelvétel, bár a részleges vagy gördülő (kör vagy S) rajzolást sosem használtam és eddig nem is találkoztam a videódban látható vonalrajzolással. Természetesen, ha ujjperccel rajzolok a képernyőre, akkor megjelenik nálam is és emiatt talán a telódon lévő képernyővédő okozhatja nálad az ujjbeggyel való érintéskori megjelenését.
Kikapcsoltam a képernyőfelvételt és képernyőkép készítését, de a rajzolás ujjperccel megmaradt csak a megfelelő funkció nem indul el hozzá
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
kp78
addikt
Ha vki szereti a (gyári) flip tokot, de kicsit drágának érzi, annak javaslom ezt a forrást. >> [link]
Nagyon jó minőségű tok jött tőle (P30 Pro & P30), igaz picit drágább, mint a többi eladó, de megéri a felár.
Amit 1-2 ezer Ft-ért árulnak, azokon belül nincs olyan gumis (szilikon) réteg a kijelzőre csukódó részen, csak a csupasz műanyag fedlap (legalábbis én kettő ilyet is kaptam), és bizony jobb esetben a fóliát karistolja, rosszabb esetben a kijelzőt magát.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kisbarack
aktív tag
Bocsánat a duplázás miatt. Sajnos nem engedte szerkeszteni az üzenetem és a képeket sem töltötte fel.
https://drive.google.com/folderview?id=12JVQFaMQOiLPETM8l2Tvg9BiXdhZjbr8
Remélem ez jó link és nézhető. 3 kép lett a harmadik egy fényes nappali ahol az autókat érdemes nézni. Elég csúnyán torzított a kicsikeDefy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
Exian
addikt
Köszi a linket! Nekem nagyon hirtelen kellett annak idején a gyári tok, 10500 Ft-ot kellett adnom érte egy plázás GSM boltban... Rabló banda, de akkor lett meg a telefon, aznap viszont indultunk épp a világ végére, ahol hetekig voltunk és féltettem még zsebre is rakni tok nélkül. Aztán nem olyan rég másik plázában ilyen pultos trafikosnál láttam 6900-ért ugyanazt a gyári a tokot.
Rendelek majd innen egyet, mert ráadásul ez a gyári tok rettentően karcos lett kívülről.
-
Quqesz
nagyúr
válasz kisbarack #6462 üzenetére
[Fototrendre] mehet fel és onnan linkeld
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
dave0825
őstag
Az előző P30-amon biztos vagyok benne, hogy nem rajzolt, ha minden ki volt kapcsolva.
Barátnőmnek is P30-a van, és ha 5 percig használtam neki (játék miatt), kb. 3x rajzoltam vele véletlenül, simán ujjal használva. Nekem sosem dobta be a rajzolást akaratlanul, neki igen, ahogy a mostani P30-amon is.
Nem a fólia miatt lehet, mert amikor az 1. hsz-t írtam, még nem volt rajt, 2 napja került rá.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
AtHoS
nagyúr
válasz dave0825 #6466 üzenetére
Akkor már csak a szoftver marad. Nálam a jelenlegi elérhető legfrissebb 10.1.0.150-es szoft van rajta és csak ha ujjperccel "karcolom" a kijelzőt jelenik meg a rajzvonal (előbbiekben írt kikapcsolgatott állapotban is, bár teló újraindítás nem volt kikapcsolás után)
-
dave0825
őstag
-
kp78
addikt
Írtam az eladónak, és sajnos az új design-os nem szilikon bevonatos belül, szóval így az mégsem javasolt.
Csak a hagyományos. >> [link]„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kisbarack
aktív tag
https://app.photobucket.com/u/kisbarack/a/3f5aa9bf-9dc2-4695-8d93-3d2be537d25f
Újra próbáltam hátha, ha így sem elfogadom asorsomDefy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
N_A_S
veterán
Sikerült szert tennem egy P30-asra a meglévő Mate 20 mellé, és most tanácstalan melyiket tartsam meg... kicsit a Mate 20 felé húz még a szivem
Single sim-es verzió, Angliából. Gondolom a B20-as sáv ettől függeltenűl megvan?
Osztott képernyős mód nektek is megszűnt a 10.1-el? Csak ablakos nézet van.
Ha Hotspotként használom akkor mindenképpen kell jelszót beállítanom, pedig a Mate 20-on akár ki is tudom kapcsolni. Ez normális?
Nagy nehezen de sikerült feltennem FirmwareFinderrel a 150-est, előtte a 10.0-ás volt rajta de nemtalált frissítést sehogysem...
Holnaptól Huawei szervíz napok. Érdekelne hogy az ingyen fólia felrakás az megy úgy is ha csak besétálok és veszek valamit, vagy csak és kizárólag szervizes ügyintézés esetén kapok?
https://tinyurl.com/phnas
-
N_A_S
veterán
válasz trebrona #6473 üzenetére
Látom, expert PH-s vagy te is! Grat!
Tudom használni a keresőt, köszönöm Meg is találtam Quqesz hsz-át, nálam is ez van, de utána rá is cáfolnak, szóval másnak meg megy... nem értem.
Tehát ha P30-ad van, akkor megköszönném ha saját tapasztalatot írnál, esetleg mégnéznéd az internet megosztásra vonatkozó kérdesemet is!
-
trebrona
nagyúr
Utána követnéd a szálat, van leírás hogyan. Asszonynak van P30-a, így akkor én is kipróbáltam, és megy. Amúgy Quqesz-nek is összejött: [link]
Ehhez nem kell expert-nek lenni.
Hotspot-ot majd később tudom kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
N_A_S
veterán
válasz trebrona #6475 üzenetére
Nem tudom srácok, én ha rányomok, nekem egy kis sávban azt írja ki hogy a Huawei Home nem támogatja az osztott képernyős módot... mindjárt leshotolom... szóval hiába húzom oldalra
Szerk.: na megvan, számológéppel működik. szóval a kulcs az hogy mindenkét alkalmazásnak támogatnia kell. Fura.. emlékeim szerint ez ment asztalról is, csak a másodlagos ablakban megkérdezte talán hogy mit szeretnék mellette futtatni...
[ Szerkesztve ]
-
-
robertr
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott, vagy hallott már valamelyikőtök ilyen hibáról?
Redmi 5 Plus telefonnal használtam egy Lidl SilverCrest bluetooth mono headsetet (SBH 5.0A2).
Teljesen jó volt, sok más típussal ellentétben jó hangerő és üzemidő.
Majd váltottam P30-ra, és ha headsettel telefonáltam, akkor engem nagyon halkan hallottak. Ez így használhatatlan lett, gondoltam eddíg bírta az olcsó headset. De mivel garanciális volt, kaptam helyette egy újat. Ami ugyan úgy nagyon halk. Eddig nem is gondoltam, hogy a telefonnal lenne probléma. Ezért kipróbáltam mind a kettő headsetet egy Redmi 4X-el, és mindkettő tökéletesen működik, senki nem mondta meg, hogy headsettel telefonálok.
Ha esetleg valaki találkozott, vagy hallott már ilyen problémáról, esetleg tudja a megoldást, légyszi segítsen nekem.Köszönöm!
-
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom beállítani, hogy az alkalmazások bezáródjanak tényleg, és ne a beállítások, alkalmazások menüben kelljen ezt megtennem?
Bővebben:
Fontos lenne, hogy lassabban merüljön a telefon, illetve alkalmazások ne induljanak el automatikusan, vagy egy kéz mozdulattal bezáródjanak, ha én elindítom. Természetesen tudom, hogy sok alkalmazásnak kell futnia, hogy a rendszer stabil legyen. De nem is a rendszer alkalmazásról beszélek. Mélyebben nem mentem bele a beállításokba, de nem is akarok hülyeséget csinálni, hogy aztán valamit ne tudjak használni, vagy ne megfelelően működjön.
"Hagyományos" android alsósávot használok, tehát ha valamit elindítok, és rányomok a navigációs sávon a kockára, akkor látom mi megy. Tehát ha elindítom a vibert, akkor látom fut. Elvileg ha felfelé csúsztatom, akkor be kellene záródnia, de ez nem történik meg, hanem az alkalmazások menüben kell az applikációt megkeresni és leállítani, különben fut a háttérben, és ha bekapcsolom a mobilinternetet akkor automatikusan online állapotba kerülök.Többféle csevegőprogramot használok, és ezt soknál tapasztaltam. Az egyszerű az lenne, ha én indítom el, és felfelé csúsztatással be is záródik, és nem fut a háttérben.
Ez ezért lenne nekem fontos, mert ha elmegyek szórakozni, sportolni, de szükségem van a mobilinternetre, vagy megnézek valamit és bekapcsolva marad, akkor ne azzal kelljen szöszmötölnöm, hogy a beállításokban megnézem leállt-e, vagy ha kell a mobilinternet (pl. sportoláshoz aktivitásmérőhöz), de nem akarok a telefonomat babrálni, akkor ne legyen online mindenhol, és fusson hat alkalmazás egyszerre, ami miatt gyorsabban merül a telefon.Remélem érthető volt.
-
atike
nagyúr
válasz donnie.d #6484 üzenetére
Használj fekete hátteret, sötét sémát, ne legyen AoD-d, ne legyen közösségi média app (Facebook, Instagram, stb) telepítve, fényerő automata, Volte kikapcs (már ha be volt kapcsolva), bluetooth, NFC helymeghatározás kikapcs, wifi, mobil adat maradhat.
Így nagyon kényelmesen meg lesz a két nap üzemidőd átlagos felhasználás mellett (de akár három is kijöhet).
...és még akkor lehet energiatakarékos módra is kapcsolni...
Már ha az akkuidő kitolása a cél. Lehet van más cél is...
-
őstag
válasz donnie.d #6484 üzenetére
A P30 egyébként is kiváló üzemidővel rendelkezik, nem igazán értem ezt a mindent bezárni akarást. Én két naponta töltöm, és nem kapcsolok ki semmit, se wifit, se bt, se adatkapcsolatot, sőt még energiatakarékos módokat sem használok.
A csevegő appoknak pont az azonnali elérhetőség a lényege. Különben mindenki emailt írogatna.
Ha nem használod pl. a Vibert, de aktív a háttérben, olyan minimális energiát fogyaszt, hogy a teljes bezárásával nem leszel előrébb üzemidőben.
Használj ultra energiatakarékos módot amikor nincs szükséged online lenni, abban a módban szinte semmi nem működik háttérben. -
donnie.d
aktív tag
Az akkumulátor üzemidő javítása is a cél, de mivel napi töltéssel nekem nincs bajom, és meg is oldható, így nem zavar, ha délután, vagy este töltőre kell rakni. Egyrészről hamar feltölt, másrészről soha nem szokott lemenni 50% alá az én használatomban.
Az alkalmazás használat leginkább azért is lenne fontos, mert azt szeretném, ha én indítom el (például messenger, viber), ne induljon el automatikusan. Az automatikus indítást kikapcsoltam a beállításokban. Amikor pedig felfelé húzom az alkalmazást, akkor záródjon is be, ne fusson a háttérben. Engem kicsit zavar, ha szükségem van a mobilinternetre (például meg kell néznem valamit böngészőből, vagy épp aktivitásmérő alkalmazás fut sétához, biciklizéshez) akár rövidebb akár hosszabb időre, és közben több alkalmazásban már elérhető az állapotom úgy, hogy épp nincs időm, vagy kedvem pötyögni.
Az értesítés kikapcsolható, de azért szeretem tudni, ha valaki épp keres, így nem megoldás, ha a push értesítéseket kikapcsolom, mert akkor nem jelez az alkalmazás. Volt már belőle problémám.
Természetesen a beállításokban megkeresve az alkalmazás menüpontot, és abban kikeresem az adott alkalmazást, majd rányomon a leállításra, akkor ténylegesen leáll, csak nekem ez körülményes, ha nem két darab applikációról van szó, vagy ha óránként ránézek a telefonomra, és akkor ezzel kell szöszmötölni. -
AtHoS
nagyúr
válasz robertr #6483 üzenetére
Fejlesztői beállításokban van egy olyan bekapcsolható opció, hogy: Bluetooth abszolút hangerő (A Bluetooth készülék és a telefon hangerejének automatikus szinkronizálása Bluetooth kapcsolatkor)
Ezt nézd meg, hátha segít
N_A_S
hmmm...lehet volt ott jelszó, valami hosszú megjegyezhetetlen számsor
Itt valamiért kivették a titkosítás módjának választhatóságát. Lehet ADB-n keresztül ezt is meg lehet valahogy okosban oldani[ Szerkesztve ]
-
robertr
csendes tag
A fejlesztői menüben a bluetooth-al kapcsolatos beállításokat már végig próbáltam. Nem sok mindent lehet állítani, a legtöbb menü inaktív, ha csatlakozva van a headset. Sajnos sehogy nem volt jó.
Ha valaki használ P30-al mono bluetooth headsetet és bevált neki, légyszi ossza meg a típusát. Lehet nálam nem kompatibilis a két eszköz egymással.
-
Sdi
addikt
válasz robertr #6493 üzenetére
Én ilyent használok, de ahogy látom kifutó lett és emiatt nagyon felnyomták az árát. Tavaly ez még 10k alatt volt. Ezzel még nem panaszkodott senki, hogy nem hall.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
0519
senior tag
Valaki megkapta már a Google Play (Project Mainline) szeptemberi rendszerfrissítését?
Két másik androidos eszközöm már megkapta. Ez ráadásul egyenesen a Google-től jön, így
se a gyártó, se a szolgáltató nem befolyásolja./Beállítások/Biztonság/Google Play-rendszerfrissítés
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs