Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz pető bá' #12248 üzenetére

    "Mivel céges telefon, így nagyon nem erőltetném az ügyeskedést ... "
    Pedig annál lehetne csak igazán. Ha valami félremegy, akkor csak visszaadod, hogy elromlott :D

    " ... nem erőltettem az unofficial megoldásokat ... "
    A root nem feltétlen, ill. nem csupán a rom cseréhez kellene. Hanem ahhoz, hogy kicsit élhetőbb (számomra) legyen a rendszer. Nekem spec. nagyon hiányzik a host fájlhoz való hozzáférés lehetősége, a Titanium Backup, a Tasker (tudom, ehhez nem kell a root, de van pár beállítás, ami megköveteli), de a "kapcsoló üzemben" működő (értsd on-off) dolby headphone-t is szívesen lecserélném a Viper4Android-ra.
    Véleményem szerint egyébként Android alatt elég szerencsétlenül van kiosztva, hogy mihez kell root jog és mihez nem. Pl. egy GPS vagy most már location programozott (!) ki-be, ill. átkapcsolásához miért kell root? Vagy ott van az előbb említett audio extension. Ahhoz is root kell. Az OK, hogy órajelet és feszt ne lehessen csak úgy állítani (mert ugye akkor könnyen meg lehet főzni a telefont), de a fentiekre miért nincs lehetőség root nélkül?
    Képzeljünk már el egy PC-t, aminek ilyen korlátozások mellett kellene működnie. Na, ugye?! Nonszensz! Csak mára már, ezt szép lassan lenyomták a user-ek torkán (ahogy a hülye notch-ot, 18:9-et, "no jack"-et, stb.-t)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák