Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Akik 9-en vagytok...
Azt láttam, hogy a gyári fényképező rendesen át van szabva. Az elkészült képek milyenek az "Oreo-s" képekhez képest? Aki foglalkozott vele: hogy látja a két rendszer által készített képeket?[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
GEIL
addikt
válasz eurolac #23504 üzenetére
Én pont azt tapasztalom hogy nem olyan színvilága van a képeknek automatán ...fakóbbak...fátyolosabbak picit pl a "rekeszértékes" képek....de az éjjeli képek jobbak.....a videóknál pedig jó és működik a 960 fps/720p...De a normál videoknál összevissza fókuszálgat.....fura :/
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
eurolac
senior tag
-
rene85
aktív tag
Sziasztok, p-re valo frissites utan nem mukodik: simple app nfc fizetes es a lassitott felvetel (akadozik, lassitasi sebessegtol fuggetlenul), ph! Forum app (nem hajlando belogolni, ervenytelen token) Van barkinek ilyen bibije es szerintetek mi oldhatja meg? Szokasos hard reset? Nincs kedvem azt a 60giga fotot meg videot lemasolni a telorol...🙄
Elore is koszi! -
olajbogyo
aktív tag
válasz rene85 #23509 üzenetére
Szia!
Nekem megy a simple, verzió váltás után is, most is így fizettem éppen. Nem volt telepítés után FR, és eddig nem vettem észre, hogy valamiben is gondot okozott volna.
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
JDMKid
tag
válasz zaphod78 #23513 üzenetére
Az új verziót letöltöttétek? Mert a régi valóban nem enged be egy ideje.
ez a működő appBuy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
nemesadi
csendes újonc
Sziasztok! Ti tapasztaltatok olyat pite alatt, hogy a folyamatban lévő letöltésekről nem látszik az értesítés az állapotsávon? Próbáltam a letöltéskezelő értesítési beállításait, de ott minden be van kapcsolva.
-
Kija
aktív tag
Eltünt szőrén-szálán a frissítésem!
01.07-n jött meg az értesítés. Azóta minden nap azonos időpontban jelzett a telefon, hogy indítsam újra, hogy a frissítés elinduljon.
ma reggel újraindítottam, de semmi nem történt és azóta az üzenet a frissítésről eltünt, valamint ha rányomok a frissítés gombra nem talál semmit!
Úgy hogy ennyit a 9.0-ról... -
ystuc
tag
Hello!
Végre nálam is jelzett a telefon, hogy jön a Pie. Viszont olvasva itt a különböző véleményeket, egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy merjem-e frissíteni...? Mi a pro és kontra szerintetek?
Dual SIM-es független készülékről van szó.Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Palika71
őstag
Szuper, hogy mikor a szövegbe akarok javítani, akkor kiteszi nagyítva az ujjam fölé. Végre sikerült az iOS-ból átemelni.
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Tomtotom
senior tag
-
Kija
aktív tag
-
kp78
addikt
Én visszaálltam 8.0-ra, de újra/azóta is "zaklat" a 161-es végű pite.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
falabu88
aktív tag
Ezt nektek is írja facebookra pite alatt? Huawei color band A2 miatt a Bluetooth fixen mindig be van kapcsolva. Nem hiszem, hogy sokat zabál miatta, de pár napja észrevettem, és azóta fixen ezt írja.
(valamiért nem tölti fel telefonrola képet. Akksi használatnál pirossal irja a facebook appra, hogy "Folyamatosan keres BT eszközöket a háttérben")
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
Volt már valaki azóta a pendrive-os feltétel után szervizben? Nem tűnik el a garancia? Mivel tegnap megérkezett az USB OTG-m, most már csak erőt kéne gyűjteni a feltevéshez. Nekem sincs még .158 óta semmi, pedig naponta 2-3x is ránézek.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Tigrismacko
csendes tag
Sziasztok!
Jó ideje, hogy egy ilyen telefonom van. Frissítettem pitere, de már nagyon bánom. Értesítések nem érkeznek meg, hívnak, de néma marad, jön egy email, de nem jelzi. Ma pl elaludtam, mert ha este nem indítom el az ébresztő programot, reggel nem jelez. Lett egy sz@r telefonom, pedig nagyon jó volt. Próbáltam vissza menni a 8ra, de elakadtam. Minden alkalommal elkezdi letölteni, kb 5-8 mb/s-al majd kb 20 másodperc után atmegy 100 kb/s-ra. Órákkal később meg kilép. Minden programból a legujabb, de mindig ezt csinálja. Nem tudok vissza menni. Ez a pite meg ultra gáz. Szerintem egyébként ott vannak a problémák, hogy amikor ez a telefon készült, a 8-as volt kint. Arra csinálták, arra optimalizáltak. Majd jött a 9 amit meg próbálnak rahuzni, de nem igazán sikerül. Ha valaki tud segíteni a 8-as visszatérésben, írjon, köszönöm. -
kp78
addikt
válasz bigsee #23530 üzenetére
Még nyers a tésztája helyenként ennek a pitének, hagyom kicsit sülni, majd akkor küldöm, ha kész lesz.
@Tigrismacko
PC-s HiSuite FR után nem teszi vissza?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Tigrismacko
csendes tag
-
Peti N95
aktív tag
válasz Tigrismacko #23531 üzenetére
Tiszta telepítéssel tetted fel a pitét? Semmi ilyen hibám nincs, amiket leírtál!
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Tigrismacko
csendes tag
válasz Peti N95 #23534 üzenetére
Teljesen tiszta telepités volt. Utana csinálta teljes törlést is. Ez a része a kisebb gond, mert elvileg vissza lehet térni a 8-ra, de nem tudok. Csak a Hisuite-vel lehet visszamenni rá? Más lehetősség nincs? Vagy nem jól csinálok valamit? Nem jövök rá, hogy mi lehet a baj
-
Peti N95
aktív tag
válasz Tigrismacko #23535 üzenetére
Én lehet megpróbálnám az otg-s módszerrel újra rakni a pitét, mert nálad egyedi hibákat produkál. Vissza menni nem tudom hogy lehet, nem foglalkoztam még vele...
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
TaMo
csendes tag
Sziasztok! Mióta felment a Pie a Chrome borzasztóan szívja az akksit. Próbálnám a Chromeot kézi kezelésre tenni és lekapcsolni az automatikus indítást, egyebeket. De nem listázza az appok között se az akksi beállításoknál, se az appok speciális kezelés menüjében, ami most ugyanoda vezet vissza. Hol tudnék hozzáférni ehhez?
[ Szerkesztve ]
"Különös kapcsolat van a nehéz és az értékes között!"
-
legenda
Szia,
Az Adatvédelem szekcióban csak a Biztonságos böngészés és a Nincs nyomonkövetés legyen bekapcsolva, a Webhelybeállításoknál pedig kapcsold ki a Szinkronizálás a háttérben opciót, valamint ha a GPS folyamatosan engedélyezve van a telefonon, akkor a Tartózkodási helyet is.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bodeesz
tag
Fiúk lányok. Csak érdekességkép esetleg valaki megnézné Pie alatt aida64-ben hogy az akksin kívül van-e egyéb hőmérsékleti infó?
Oreó alatt jól működött Aida az fix. Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
Májkülnájt
tag
tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
bogarfull27
tag
Végre megjött a Pite!
Vodafone!
Mondjuk még nem tudok mit írni róla. Kb. 10 perce élvezemMindenkinek joga van a véleményemhez!!!
-
törölt tag
válasz bogarfull27 #23547 üzenetére
-
wwhy
veterán
válasz bogarfull27 #23547 üzenetére
Csak így tovább!! Lesz ez még hosszabb is
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest