Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Nu, a kalvariam folytatodik, megvolt a hard reset, mindent ujratelepit 197es szoftverre, lassitott videofelvetel visszajatszaskor brutal akadozik (4x es 32x lassitas is), simple NFC fizetes meg mindig nem hasznalhato, oreoval mind mukodott es a fizetest naponta tobbszor hasznaltam is. A ph applikacio szinten nem jo meg mimdig. Hisuite-tal rakom vissza az oreot? Ill ha visszateszem akkor biztonsagi frissiteseket nem fogok kapni igaz? Mert ahhoz foverziot is kene valtani..
Elore is koszi! -
whited
addikt
Mennyi az átlagos kijelző idő nálatok?
Én valahogy nagyobb durranásra számítottam de lehet nagyok az elvárásaim.
8 hónapos készülék 2h40m,auto fényerő Sot és most vagyok 59%Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
gusthy
veterán
válasz whited #24702 üzenetére
Az a teljes aksira vonatkoztatva 4,5 óra, ami önmagában se rossz, sőt. De nem tudjuk, hogy ezen kívül mit csinált a telefonod, mennyi készenléti idő, telefonbeszélgetés stb. volt.
Miből jött ez össze? Más, ha böngészik az ember, ha videót néz, ebookot olvas, filmet néz.
Ebook olvasással volt már nekem 9 óra felett is, de pl ha az ember Messengeren chatel, az sokkal jobban fogyasztja az aksit. -
GEIL
addikt
Telenoros 1 sim-es...... wifi, adat, hely folyamatosan bekapcsolva éjjel nappal......fényerő manuális 50% (lakás és iroda) és 100% (kint az utcán) közt állitgatom .....minden szinkronizálva...1 e-mail cím...Viber, Messenger és Facebook fut a legtöbbet.....de napi 15-20 perc MKX is fut.....fotó/videó is van minden nap....így mire kb este 21:00 kor töltőre teszem 15-20%-kal összejön egész napra 4,5 - 5,8 óra "kijelzőidő"....változó.....de MKX nélkül, max 50%-os fényerőn volt már 6,5 óra SOT-is....akkor 9%-ra merült. Teljesen elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
szendy69
tag
Üzemidőben verhetetlen ez a teló. Még eddig egy készülék sem bírt ki nálam egy teljes napot, kivéve ez! Nekem már ez elegendő, és akármit csinálok akkor se merül le este 9-ig 10% alá. (persze, ha játszanék akkor ez biztos változna, de én nem vagyok mobil gamer )
Így nálam minden nap megvan a 7-8-9 óra kijelzőidő
Ami szerintem nem egy utolsó dolog! És minden ez szinkronizálás, WiFi, mobilnet, automata fényerőn. Éjszaka még nem néztem meg hogy mennyit merül, mert mindig éjszaka töltöm.
Egyszóval rohadt jó teló -
-
-
whited
addikt
válasz gusthy #24703 üzenetére
Köszi mindenkinek
Azért vagyok csak meglepett mert ha jól rémlik több helyen ha csak a filmezés képességét nézem ilyen 15-20 óra ugrik be amit nem tudom ezek után hogy lenne képes hozni
De akkor használom így, és majd alakulHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
coyotex
tag
Hello.A felső sávot el lehet tüntetni valahogyan?Főleg Chrome alatt szeretném ha nem lenne ott.
-
Gerybut
tag
Hali! Nektek is jobb lett az üzemidő a 197-el? Vagy csak optimalizálták a wazet? 7:25 kor elindultam 96%on, szfvarrol győrbe 1,5 óra 81re ment le, max fenyerőn bt on, gps on. Győrön belül is kent fél órát,onnan tata, aztán tatabánya, vissza fehervár bt zenelejátszó. Közben néha messenger. Most 39% és nyomkodom egy jó ideje..
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok! Ma frissült a telóm 197-re és azóta nem kér pinkódot ha fel akarom oldani a telefont hiába van beállítva a feloldás ujjlenyomat pin-nel egyszerüen nem kéri a pint így bárki fel tudja oldani a telefont.
Valakinek volt már ilyen gondja? -
kosmoo81
tag
Sziasztok.
161en elég sokat szarakodik a térerő - szolgáltató keresés stb.
Automatán pl sose áll át vagy vissza, és közbe a térerő is elmegy néha meg kézi választáskor is nehezebben talál jelet.
Valakinek volt hasonló gondja?
197-et fel tudom tenni úgy kézzel valahogy h ne gyaluljon semmit? Otg-s módszert emiatt nem akarom, hogy megint újra beállitgassak mindent. -
legenda
válasz kosmoo81 #24724 üzenetére
Szia,
Ha a szolgáltató hálózatának a problémáját kizártad - más készülékekkel nincs gond azonos helyen és hálózati módban -, valamint a SIM kártya is rendben van - másik készülékben hibátlanul működik azonos feltételek mellett, illetve a te készülékedben másik SIM-mel is gond van -, akkor első körben érdemes a készüléken a hálózati beállítások visszaállítására nyomni, lehet, hogy az is elég és megoldja a problémát.
Ellenkező esetben adott firmware verzión gyári visszaállítás és próba úgy - pláne, ha nem tisztán tetted fel, hanem csak OTA/HiSuite ráfrissítéssel.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Spricccer
tag
Udv. Hol lehetne itthon olcson hdmi adaptert venni amin van usb is?
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
helkis
veterán
válasz helkis #24686 üzenetére
kicsit utánamentem a sötétítés témának:
a discovery ezzel a pixel launcherrel egyből sötét lesz, nem kell hozzá root, elég ha az alapértelmezett alkalmazásokban az alkalmazásindítóban ez lesz az alap. ikonokat újra fel kell venni, meg kicsit más a design, de megszokható..
gmail helyett pedig bluemail-t raktam fel, teljesen jól működik, talán még jobb is! természetesen van dark mode-ja.. még azt is be lehet állítani, melyik fióknak milyen színben villogjon a ledje..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz helkis #24729 üzenetére
a chrome kimaradt, arra is van egy lehetőség (sajna nem mindenhol működik): 1:10-től
beállítások>>kisegítő lehetőségek>>weboldalak egyszerűsített nézetét kell bepipálni, majd ha olyan oldalt nézünk, ami támogatja az olvasói mód-ot, akkor alul előjön egy egyszerűsített nézet buborék, ha ezt megnyomjuk, akkor ki lehet választani a sötét módot..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
mirci18
addikt
Szerintem ez az akkukérdés kicsit túl van misztifikálva.
Ha az ember kevesli az akkuidőt akkor be kell állítani egy csomó háttér folyamatot.
De sokan inkább sokszor lázasan figyelik hol tart éppen az akkumulátor mennyi volt eddig a Sot mi várható.
Kár össze hasonlítgatni mindenkinél más érték fog kijönni.
Tegnapi példám:
Lehetne ez kevés is 22 óra után.
De eleve nem volt feltöltve teljesen induláskor.
Másrészt ment háttérben netes rádió amiket érdekes módon soha nem mér.
Soha nem tudom mennyi akkumulátort fogyasztott így el a teló hiszen a lezárt időszakokat nem tudja mérni.Viszont azt tudom mondani az elmúlt 5 hónap után hogy ez az eddigi legjobb okos telefonom. Ha semmi extrém dologra nem használom kibírja a napot vagy akár többet is.
Én javulást akkuban a 9-es rendszertől nem kaptam.Viszont egy érdekességet tapasztalok.
A háttérben folyó munkálatokat már régebben vissza nyestem így nem folyamatosan kapom az üzeneteimet. Hanem időről időre dolgozik a háttérben.Viszont most a 9 alatt észrevettem hogy a wifiről ténylegesen lecsatlakozik egy idő után és több másodperc neki oda újracsatlakozni.
Nem értem miért. Az akkumulátoros képen látható is.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
veterán
Sziasztok!
Valakinek sikerült már felrakni egy portolt Google Gcam camerát? Állítólag jó lett a night sight, fel is sikerült rakni de ha az éjszakai módra megyek azonnal kilép.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
basaja
senior tag
Hali!
Urak,a gyerek véletlenül elállította a Nova-t,az EMUI lett az alapértelmezett launcher.Hogy tudom visszaállítani?A Nova-n belül hiába nyomok az alapértelmezetté tételre,nem akarja ...[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
bigrock
addikt
Valahogy be lehet azt állítani, hogy ha indítom a kamerát, rögtön HDR módban induljon el?
-
Műszakis
tag
válasz mirci18 #24731 üzenetére
Nekem átlagban 9 óra sot olyan 22-28 órával volt 10sot is kevesebb idővel , nekem pár töltés után beállt és jó lett az akku időm (auto fényerő, 1 email szinkron ,folyamatos wifi) mobilnet kikapcs
más... viszont még mindig szenvedek a hívásszűréssel , alsó kettő bejelölve de aki a telefonknyvemben van azok se tudnak elérni, megnéztem az alkalmazások/telefonkezelő/engedélyeket és ott meglepődtem h nincsenek engedélyek , akkor nem is látja a telefonkönyvemet?
[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Lehet, sőt biztos, hogy volt kérdés, de könnyebb most megkérdeznem, mint visszaolvasni...
...szóval az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e üvegfóliát felrakni a Mate 10 Pro-ra?
Tudom, hogy a védelem miatt igen, de pl takarja-e jól a kijelzőt, vagy a tokok felszedik...stb.
Köszönöm a válaszokat! -
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Az egyik barátom telójának szar volt az aksija. Bevitte Vodába.
Kapott egy csere készüléket (P9 liter) a javítás idejére, viszont annak meg betört a kijelzője. Ilyenkor mivel számolhat? A csere készüléken van bizti? -
veterán
válasz Dimond G #24742 üzenetére
Mindenképp rakj rá!Olyan ami kiér a kijelző széléig és rendessen véd mindenhol nem igazan kapható magyarországon.A méregdraga üvegek amik itthon kaphatóak jellemzően szabadon hagyják a kijelzők széleit és oldalait több milliméter akár fél-egy centit is ami igen nagy veszélyt rejt magaban egy leesésnél.Kínából lehet rendelni fillérekért olyan védőket amik teljesen fedik a kijelzőt,védelmet nyújtanak leesésnél és nem jönnek fel bármilyen tokot is használsz viszont nem igazi üvegből vannak és silany minőségűek,tükröződnek,koszolódnak,gyűjtik az ujjlenyomatott,stb.
Én ilyeneket hasznalok.2 ezerért vagy 6-8 darabot lehet venni az bőven elég 2 évig altalaban.Sokan nem szeretik ezt a jellegű védőt mert gagyi,olcsó,stb.
Ízlés és praktikusság kérdése a dolog[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
-
coyotex
tag
válasz zozzzzzzzzzz #24748 üzenetére
Nekem még a gyári van,de erről a Clear Plex-röl jókat olvastam.Hátra mindenképpen tetetek mert utálom ezeket a szilikon tokokat. Vastag mind és nem látszik a szép barna szín.
-
nmoric
csendes tag
Mennyibe kerül a komplett elöl-hátul clearpex fólia? Vajon leejtés ellen véd annyira, mint a gyári szilikon tok?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest