Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz gaben0211 #1400 üzenetére
A telefon nem tökéletes, de azok az emberek se, akik a kákán is csomót keresnek, és találnak is, ahányat csak akarnak. Sok vita volt itt ebből.
Nekem semmi bajom a telefonnal, tetszik rajta a rom is, láttam már pár androidot, de ezt eszembe se jutna lecserélni. Sokaknak kevés a belső tár, nekem még nem sikerült megtöltenem. A ram se kevés. A kamerája jó fényben nagyon jó képeket csinál a többi telefonhoz képest ebben az árkategóriában. Igen, a gombok nem világítanak, na bumm. A tapicskolószenzor meg eldobja az egyik ujjad, ha túl közel húzod őket. Brit tudósok felfedezték a megoldást: Ne húzd túl közel a két ujjad. A hátlap recseg, ha rosszul rakod fel. Erre is van megoldás... jól rakd fel. Maga a burkolat olyan szar műanyagból készült, hogy meg kell tanulni fogni. Sokan vettek emiatt szilikon tokot. Aztán lehet, hogy lesz rá nyalóka, de nem lehet tudni.
Szóval ha a felsőkategória tudását várod, akkor nem jó ez a telefon neked, amúgy meg egy fürge kis jószág, szép a kijelzője, és anyám 4000-es előfizetése mellé nekem bőven megérte 17000-ért.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
Új hozzászólás Aktív témák
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest