Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Na, örülök.
Nekem nem kellett belépni, kipróbáltam két másik böngészőben is, amikkel még soha nem jártam a huawei oldalain. Valami hiba biztos van, különben nem működne mindenkinek másképp. Majd kiderül.Helyesbítek, be kell lépni, csak én a 2. oldalig már nem mentem el, csak a jogi nyilatkozatig. Köszi, javítom a cikket.
[ Szerkesztve ]
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Permet Elek
senior tag
Na csak elkaptam amúgy a beszélgetést. Sikerült végre megszerezni a kódot. De nem olvastam el mit kell csinálni. Szóval nem állok neki. Azt hittem csak be kell írni valahova, mint ősrégen.
-
IO.sys
őstag
válasz Permet Elek #1503 üzenetére
Véletlenül nem a függetlenítésről beszélsz?
-
IO.sys
őstag
válasz Permet Elek #1506 üzenetére
Értem, hát az is egy nézőpont. Páran fél karjukat adták volna ezért a kódért, csak mondom.
-
crow70
csendes tag
Megköszöntem,elköszöntem aztán mégis itt. . Én már csak nevetek magamon.
A legújabb stock romot keresem és nem tudom felrakni...kicsit meg is keveredtem...de ez köszönhető az éjszakás hétnek is.
.Közben ezt találtam de ezt én nem akarom felrakni.http://www.lollipopupdate.xyz/tag/huawei-ascend-y550-custom-rom-download /pár órája dicsérik/
.Én csak teljesen gyárit,szolgáltatós appok nélkülit szeretnék.Szerintem elég friss és ahogy én látom dicsérik.
IO.sys..egy pár szóban hogyan rakjam fel a legfrissebb stock romot...tudom...tudom olvasni kell...de már szétcsúsztam...A huawei oldaláról leszedett az .rar kiterjesztésű....amit zip ben szedtem le az csak áll és vár.
Amit gyorsan próbáltam az ...dload mappa az sd gyökérben kicsomagolva az update app...az nem jó...ha .zip kiterjesztésben hagy raktam fel akkor meg csak várt/volt a kipróbált 2-3 rommal.
Most bootloader nyitva...rooot-cwm..nincs.De én mintha azt láttam volna azt,hogy nem feltétel.[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
Nem jó a hozzáállás.
Inkább csináld lassabban, de ne felületesen informálódj. Tedd fel a CWM-et és nézz utána, hogy kell romot flashelni, nem egy nagy bukfenc. A zip kiterjesztésű a flashelhető.
Azért kell jól utánanézni, mert ha valami félresikerül és nyakadba dől egy mázsa sz@r, csak nézel és nem fogod tudni, mekkora a baj.
Igazából nekem most mennem kell, a többiek közül talán lesz valaki olyan kedves és ír pár szót a tudnivalókról, én nem foglalkoztam a stock rommal, meg fejből én se tudom mit kell csinálni, csak ha olvasok.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
colonell
senior tag
Letöltöd a stockot a dload mappát felmásolod az sd kártyádra a külsőre, gyökérbe, majd kikapcsolod a telefont és úgy kapcsold be, hogy nyomod közben a hangerő gombokat, igen egyszerre mindkettőt és ha felvillanik a huawei elengeded és vársz de ehhez nyitott bl sem kell. Totálisan Stock lesz a gép gyári rom, gyári recovery, szal utána lehet nyomogatni még ha akarsz rá TWRP-t (cwm-et mindenki csak saját felelősségre mert az nem cwm...) meg root és hasonlók.
-
colonell
senior tag
Kártyafüggetlen telefonok esetében ha az anyacég kiad vagy függő telefonoknál ha a szolgáltató kiad frissítést akkor azt természetesen úgy csinálják meg,hogy a leghülyébb ember is el tudja végezni. Az amit leírtam az a gyári forceupgrade,ugyenezt csinálja /csinálná ha pl a telenor kidobna egy nyilvános frissítést és rámennél az online upgradre vagy miarossebra,az teljesen jogtiszta és mókolásmentes.Tehát tudja a gyári recovery is. De ez csak ezekre a "romokra" vonatkoznak. Minden másra ott a TWRP
Esetleg annyit tudnod kell a legfrissebb verzióról,hogy van egy két bugja,lehet csak nálam de azért leírom,hogy ha felteszed utána nem tudsz majd mobilnetsávot váltani tehát csak a hálózaton lévő legjobbat tudod majd használni ami ugye a 4G. A másik pedig hogy a taskbar ikonokat csak és kizárólag a taskbarból tudod majd módosítani,ha kinyitod teljesen és ott ugye a beállítás ikon melletti gombcserés ikonra rákattintva,ez frissítés után a beállítások almenüből ugyan elérhető,de passzív beállításokat hoz ki.
Bocsi ha valamit értelmezhetetlenül írtam volna de siettem :$[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz colonell #1517 üzenetére
"ha felteszed utána nem tudsz majd mobilnetsávot váltani tehát csak a hálózaton lévő legjobbat tudod majd használni ami ugye a 4G"
és ez pl. nálunk nagyon gáz, mert a környéken elérhető Telenor 4G is, ám vacak, eldobási határ körüli térerővel, míg a 3G tökéletes (mert van egy helyi erősítő) - de a telefon hülye módon a 4G-t választja, ha az engedélyezve van... (és így folyton megszakadó vagy torz, kimaradozó hangzású hívásokkal)
ezért vissza is rakattam a szervízzel (mert letölthetően nem találtam) a 239-es ROM-ot
-
Auratech
őstag
válasz Degeczi #1518 üzenetére
Mi a nettó nyeresége egy ilyen rom-rámolásnak? Stabilabb lesz, tovább bírja?. Húzható a proci? Felmegy rá a hibátlan kitkat? Rengeteg gépészkedés látszik, csak az nem, amiért ez megérné az y550 esetében. Olvasnék egy röpke összefoglalót a várható áldásos tulajdonságokról.
(LGx2, Moto-Defy, N82, S2 már volt a kezem alatt agyműtéten..)Auratech Field Recording
-
IO.sys
őstag
válasz Auratech #1519 üzenetére
Bármilyen androidban húzható a proci SetCPU-val, legalábbis a nobranded kínai tabletemé is, gondolom ennél a telefonnál is működik (nem próbáltam).
A frekvencia és a hőtermelés exponenciális kapcsolatban vannak itt is, tehát nem kell azonnal a legnagyobb sebességgel kipróbálni, működik-e...凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Reno7
senior tag
Találkozott már valaki olyan problémával hogy a "Google Play-szolgáltatások" brutálisan leszívja az akkut? Óránként 25-30%ot esik, újraindítottam hátha beragadt de nem történt semmi. Elég forró a telefon hátulja is.
[ Szerkesztve ]
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Degeczi
nagyúr
Ha ráguglizol, rengeteg találat van róla, nem telefonspecifikus (és az ok sem mindig ugyanaz: van pl., akinél a Google Fit okozta)
-
Reno7
senior tag
válasz Degeczi #1523 üzenetére
Igen eddig én is eljutottam, csak egyik sem működött. Aztán rájöttem hogy az SD kártya miatt csinálta, megformáztam, most már jó. Nem tudom mitől hülyült meg, már régóta használom...
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
Degeczi
nagyúr
Olyat nekem is csinált, h az SD kártyára (csak egyfajta pendrive-ként használat miatt, h ismerőshöz azon vigyem el) fölmásolt MKV konténeres film miatt merült le pár óra alatt, mert ész nélkül, végtelen ciklusban próbálta kinyerni a film adatait, ami azonban nem sikerült... Elég volt a file törlése, és helyreállt.
De ott egy "médiaszerver" vagy milyen nevű processz volt a bűnös, nem a Play.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Estét!
Hol tudom beállítani, hogy töltés közben ne kapcsolja ki a képernyőt NINCS root-olva az android.
-
ipatch1895
csendes tag
-
chungee
addikt
válasz ipatch1895 #1529 üzenetére
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre szorulok.
Frissítettem a telót a B246-os verzióra,s itt nincs lehetőség külön kiválasztani,hogy melyik hálózatot(2G,3G,4G)használja.És ahol lakom állandóan váltogatja a hálózatot,gondolom ebből adódóan nagyon hamar lemerül az akku.A z előtte lévő rommal nem volt ilyen (már nem tudom a számát)gond.
Ha van véletlen valakinek ettől régebbi Telenoros vagy független romja és azt valahogy meg kaphatnám nagyon megköszönném.
Üdv. -
Degeczi
nagyúr
válasz szimla65 #1531 üzenetére
B239, én is ezért tértem vissza rá.
Ha rootolt, visszatöltheted ezt a TWRP mentést, egyébként garban ingyen visszateszi a szervíz is a gyárit. -
IO.sys
őstag
válasz szimla65 #1540 üzenetére
Rémlik, hogy láttam én is ezt, de konkrétan már nem emlékszem.
Próbálj meg ezen a linken regisztálni: Kínai reg
Ha menet közben újra látod ezt az oldalt a két gombbal (mármint ha angolul látod), légyszi arról is csinálj képet, hogy berakhassam a root leírásba. Emlékeim szerint én is az elsőre kattintottam.
Aztán megpróbálhatsz belépni is, ha már mindent megpróbáltál.
Ha sikerült, légy szíves írd le, amire emlékszel a pontos menetéből. Sokat segítenél vele másoknak.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Permet Elek #1543 üzenetére
Igen, de a regisztráció után szokásos módon emailben jön az aktivációs link.
-
IO.sys
őstag
válasz szimla65 #1545 üzenetére
Belépni még nem sikerült?
Beugrott, hogy én beraktam fordítóba a kínai szövegeket. Ha jó úgy, éjjel felé újra megcsinálom és leírom, mi mit csinál. Amikor én csináltam, csak mentem mint a tank és elfelejtettem, hogy voltak itt ilyen akadályok.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Degeczi
nagyúr
válasz szimla65 #1540 üzenetére
Én amúgy a #1496-ban beszúrt linken regisztráltam, angolra állított oldalon, ott legalább nem kellett találgatni,
csak a kulcsgeneráló oldalból kell a kínai.Ja, már értem, mit említesz a #1545-ben: most egy másik emailcímet megadva nekem is az általad alább beszúrt kínai oldal a válasz...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest