Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crow70
csendes tag
Megköszöntem,elköszöntem aztán mégis itt. . Én már csak nevetek magamon.
A legújabb stock romot keresem és nem tudom felrakni...kicsit meg is keveredtem...de ez köszönhető az éjszakás hétnek is.
.Közben ezt találtam de ezt én nem akarom felrakni.http://www.lollipopupdate.xyz/tag/huawei-ascend-y550-custom-rom-download /pár órája dicsérik/
.Én csak teljesen gyárit,szolgáltatós appok nélkülit szeretnék.Szerintem elég friss és ahogy én látom dicsérik.
IO.sys..egy pár szóban hogyan rakjam fel a legfrissebb stock romot...tudom...tudom olvasni kell...de már szétcsúsztam...A huawei oldaláról leszedett az .rar kiterjesztésű....amit zip ben szedtem le az csak áll és vár.
Amit gyorsan próbáltam az ...dload mappa az sd gyökérben kicsomagolva az update app...az nem jó...ha .zip kiterjesztésben hagy raktam fel akkor meg csak várt/volt a kipróbált 2-3 rommal.
Most bootloader nyitva...rooot-cwm..nincs.De én mintha azt láttam volna azt,hogy nem feltétel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest