Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Nem vagyok egy beszólogatós,típus, ezt sem annak szántam, de azt azért beláthatod, hogy olyan dolgot róttál fel hibának, ami nem hétköznapi használatból ered: "recseg, főleg ha csavargatom".
Nagyon nem szeretik a telefonok (amelyeknél a hátlap ráhajlik az oldalakra), ha gyakran leszedegetik a hátlapot. Volt Sony-m, először semmi baja nem volt, aztán 3-4x leszedtem a hátulját, és elkezdett recsegni. A Tiédnél is hasonló probléma lehet.
Az enyém abszolút nem recseg. Csavargattam is egy kicsit a kedvedért, és semmi.
Volt egy Xiaomi Redmi 1S-em, azt elég volt kézbe venni (nem kellett szorítani, csavargatni, csak finoman megfogni), olyan durván hangosan recsegett-ropogott, mint valami filléres szappantartó... Ilyen tapasztalat után elég vicces volt a csavargatós recsegés
Redminél úgy oldottam meg a dolgot, hogy szivacsos ragasztószalagot tettem néhány helyre a hátlapra belülről, így jobban megfeszültek a kis tartófülek. Nagyságrendekkel jobb lett, szinte meg is szűnt a probléma.
-
tyba7
tag
Gondolom ez a root fake: [link]
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
(#812) LajVin TFC: Nem biztos, de legalább jó drága.
[ Szerkesztve ]
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
gjo és IO.sys, kérem ne folytassátok a felesleges vitát a fórumon!
Láttam, hogy felmerült a topik összefoglaló kérdése, úgyhogy ha már itt vagyok, leírom a folyamatot, amíg nem kerül topikgazda kinevezésre.
1) Az új összefoglalót, aki vállalja, állítsa össze a Próba topikban vagy egy személyes Logout bejegyzésben. Az utóbbinak annyi előnye van, hogy kényelmesebben szerkeszthető utólag.
2) Ha elkészült, a Moderátort keresek a FÓRUMhoz! topikba írjon be egy kérést, linkelve ezt a topikot és az új összefoglalót, mi meg beállítjuk. Egyébként bármilyen más, fórummal kapcsolatos kérésnek ott a helye.
“All nothings are not equal.”
-
Binczet
tag
Kb. 140 mega szabad belső tárhelyre nem engedett telepíteni egy 2 megás programot. Aztán töröltem néhány visszamaradt cuccot, és már felment. Lefoglal valamennyit a telefon valaminek (biztonságos működés, egyebek), vagy miért nem volt neki elég a 140 mega? Ha lefoglalja, miért mutatja szabad helynek?
-
colonell
senior tag
-
Hosssszu
őstag
Ezzel a szabad hely problémával lehet valamit kezdeni? (mindent átraktam sd-re, amit csak lehetett)
Olvasgattam itt a fórumot, a root leírást is. Az lenne a kérdésem, hogy ha rootolom, akkor engedi letörölni a telenoros cuccokat? Ha jól látom elég sok helyet nyernék vele. Mert mintha azt is olvastam volna az egyik hozzászólásban, hogy root után sem nagyon törölhetőek?
Vagy esetleg root után fel lehet tenni rá azt a rom-ot, amit a független készülékekre rak a Huawei? Gondolom az nincs teleszórva telenoros appokkal. -
IO.sys
őstag
válasz Hosssszu #825 üzenetére
mintha azt is olvastam volna az egyik hozzászólásban, hogy root után sem nagyon törölhetőek?
Van, ami nem törölhető root-tal sem, pl. Telenor MyTV, legfeljebb Titanium Backup Pro-val. (köszönet: colonell)root után fel lehet tenni rá azt a rom-ot, amit a független készülékekre rak a Huawei?
Igen, de a gyári rom se fenékig tejfel, vannak hibái és hiányosságai. Ehhez szintén colonell ért jobban.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
szkaroly
senior tag
Van lehetőség az alkalmazások ikonjainak abc sorrendbe állításához? És itt most nem a főképernyőre gondolok.
Poco F6
-
colonell
senior tag
Annyit hozzáfűznék,hogy igen minden törölhető egy root explorer képes fájlböngészővel és mondjuk egy Titaniummal,ennek persze tudni kell módját,egyszerűen meg kell keresni és ki kell törölni a "setup.exe-jét" az adott appnak aztán lehet fagyasztani a szemetet amit maga után hagyott.Garantáltan nem rakja magát újra semmilyen újraindításkor,mert ugye nem lesz miből.
Nem kell root egy gyári romcseréhez.Upgrade-hez semmiképp,viszont downgradehez igen! Persze erre is csak akkor leszünk képesek ha csináltunk custom recovery-vel valamilyen backupot.Vagy valaki készít nekünk egyet -
tyba7
tag
Sziasztok. Rootoltam a telót. felraktam a superusert és újra akrarom indítani a rendszert de mikor újra indítanám mindig a cmw-t hozza be... mi a baj?
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
-
tyba7
tag
egyáltalán nem értem hogyan kéne felrakni a TWRT
-
IO.sys
őstag
Ott van a link az útmutatóban, de kimásolom:
1) Download the TWRP Image file Link
2) Place the image file in the same directory as fastboot.exe
3) Connect phone in fastboot mode
4) Check compatability by booting only initially.
Code:
fastboot boot TWRP_y550_02150131.img5) if boots correctly go back into fastboot mode and run in the dos window
Code:
fastboot flash recovery TWRP_y550_02150131.imgHogyha ezt nem tudod megfejteni egy szótárral, akkor magyarul leírva se tudod megoldani a helyzetet. Ráadásul ha ez nem oldja meg a problémát, és a teljes rootolás újbóli elvégzése sem, akkor teheted fel a gyári romot, ami még ennél is bonyolultabb. Szóval ha nincs egy kis angol fordítási hajlandóságod, akkor eléggé meg vagy lőve.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
colonell
senior tag
Az hogy lehetséges, hogy az összes progi amit eddig használtam, mind azt írta, hogy 32bites,(pl Aida) mikor az ugye "lehetetlen" mert azt Írják, hogy márpedig ez 64-es. Most akkor, hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
-
-
Moki2
aktív tag
Itt egy pár Y550-re szabott téma akit érdekel.
[link] -
Moki2
aktív tag
Témák most már itt
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest