Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Auratech

őstag

Lassan fél éves lesz a telóm és eddig egy rossz szavam sem lehet.
    Cserben nem hagyott, talán, ha egyszer beékelődött valami. A zsebemben valamitől egyszer újraindult..
    Két nejlonzacsit légtelenítve (kiszívom) csomóra kötök, akkor bátran viszem esőben is.
    Véletlen leejtés után sem hülyül meg, a sim elmozgása.. miatt, mint más telók. Képe nem túl szép, a vibra gyenge, mint a háttérvilágítás de együtt lehet élni vele, mert amúgy nagyon megbízható.
    Akkuidőben jól menedzselhető, ha kell egy hétig is biztosítja az elérhetőséget...
    A Rom szerintem gyári létére nagyon el van találva. Én minimalista módon effekt nélkül és fekete háttérrel használom. A piszkálgatáson pár éve túl vagyok.
    Telefonálok, üzenek vele. Mérem a wifit a 2.4 GHz sávon... Netezni is bőven jó.
    Nagyon príma dolog 4G hotspotként használni, alkalomszerűen.
    Hangminősége megfelelő. Kihajtja a 80 ohmos profi Beyer fejhallgatómat is. Rádiója is jól szól és érzékeny.
    A GPS is teljesen jól használható. Van ugye a HERE, meg az ingyenes magyarországi IGO..
    Fotózásra csak, ha nagyon muszáj de szódával elmegy...
    .. Ha visszagondolok a Samu Omnia7-re kiráz a hideg...Szép volt a képe és annyi...
    Amíg bejön majd egy dslr kamera minőségű pislogóval, tényleg vízhatlan, zafírüveg kijelzővel, nagy akkuval valami must have csodagép, addig nem gondolkodom a Huwi leváltásán...
    A zajszűrést ki kellett kapcsolni, mert néha a kimenő hangom a hívott fél szerint egyszerűen elfogyott. Amikor véletlenül a hátsó mikrofon környékén tapicskoltam beszéd közben....

[ Szerkesztve ]

Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák