Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Lassan fél éves lesz a telóm és eddig egy rossz szavam sem lehet.
Cserben nem hagyott, talán, ha egyszer beékelődött valami. A zsebemben valamitől egyszer újraindult..
Két nejlonzacsit légtelenítve (kiszívom) csomóra kötök, akkor bátran viszem esőben is.
Véletlen leejtés után sem hülyül meg, a sim elmozgása.. miatt, mint más telók. Képe nem túl szép, a vibra gyenge, mint a háttérvilágítás de együtt lehet élni vele, mert amúgy nagyon megbízható.
Akkuidőben jól menedzselhető, ha kell egy hétig is biztosítja az elérhetőséget...
A Rom szerintem gyári létére nagyon el van találva. Én minimalista módon effekt nélkül és fekete háttérrel használom. A piszkálgatáson pár éve túl vagyok.
Telefonálok, üzenek vele. Mérem a wifit a 2.4 GHz sávon... Netezni is bőven jó.
Nagyon príma dolog 4G hotspotként használni, alkalomszerűen.
Hangminősége megfelelő. Kihajtja a 80 ohmos profi Beyer fejhallgatómat is. Rádiója is jól szól és érzékeny.
A GPS is teljesen jól használható. Van ugye a HERE, meg az ingyenes magyarországi IGO..
Fotózásra csak, ha nagyon muszáj de szódával elmegy...
.. Ha visszagondolok a Samu Omnia7-re kiráz a hideg...Szép volt a képe és annyi...
Amíg bejön majd egy dslr kamera minőségű pislogóval, tényleg vízhatlan, zafírüveg kijelzővel, nagy akkuval valami must have csodagép, addig nem gondolkodom a Huwi leváltásán...
A zajszűrést ki kellett kapcsolni, mert néha a kimenő hangom a hívott fél szerint egyszerűen elfogyott. Amikor véletlenül a hátsó mikrofon környékén tapicskoltam beszéd közben....[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
Új hozzászólás Aktív témák
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest