Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiccipo
csendes tag
Sziasztok!
Tegnaptól én is büszke tulaj lettem.
Végül edigi lett, mert most volt 0%-os hitel lehetőség.
Két kérdés:
1. Lehetséges, hogy nincs előre telepített facebook alkalmazás? Nem mintha hiányozna, csak többen is írtátok, hogy van és vannak vele gondok.
2. Egész éjszakás töltésen volt. Kb. 6:45-kor vettem le e töltőről, és azóta 91%-ra esett az aksi. Rengeteget nem nyomkodtam, viber, whatsapp, képek küldözgetése. Ha ilyen ütemben merül az aksi, az nem tűnik túl rózsásnak...Amúgy bejövős a kicsike...
-
szabadgy
tag
1. örülj neki, hogy nincs fent facebook alkalmazás. szerintem max. szolgáltatónál vásárolt készülékeknél szokott fent lenni face alkalmazás, gyári függetlenül nem jellemző.
2. az aksira nem lehet mit mondani, mert ha elküldtél pl. 200 megát vagy van reggel óta 1 óra kijelző időt, akkor szerintem nem olyan rossz 91%
viszont érdemes megnézni a védett alkalmazásokban ,hogy milyen programok kaptak engedélyt arra, hogy kikapcsolt kijelző mellett is futhassanak. -
szabadgy
tag
hogy értsd. pl. én beautil widget-et használok órának és időjárásnak. amikor felraktam nem kapott jogot, hogy képernyő kikapcs után is fusson, ergó ha ki van kapcsolva a képernyő nem tudja frissíteni az időjárás adatokat, de még az óra se változik. pl. 10-kor kikapcsoltam és fél óra múlva ránéztem a telefonra még mindig 10 órát mutatot.
Van néhány olyan progi, aminek szerintem felesleges futnia, pl. youtube.
persze jelzi a telefon, hogy beautiful widget nagy fogyasztású, de nem érdekel, mert muszáj futnia háttérben is, hogy legyen értelme.
-
balazs_pro
tag
Tudja valaki, hogy Telenornál lesz valamikor? Csere előtt vagyok, Z3, S5 vagy ez, de leginkább nagyon ez kéne
COD HC MP 3000 óra
-
szabadgy
tag
válasz balazs_pro #808 üzenetére
nyílván ezt csak a szolgáltató tudná megmondani, de ők (az én tapasztalataim alapján) nem szoktak előre ilyen infót kiadni holmi vásárlóknak.
A másik:
Szeptemberben jelent meg a telefon, itthon kb. októbertól kapható, és nem csak a GSM boltokban, hanem hivatalos forgalmazó is van. Ha a szolgáltatók szerették volna, akkor felvették volna a kinálatukba. Illetve az mellett sem lehet elmenni, hogy 6 col. Eléggé réteg telefon, ergó kevés embernek kell(het). És hát ők is az eladási számokra mennek, ezzel sajnos pedig nem fognak rekordokat dönteni.De ez csak az én véleményem
-
MPeter87
őstag
válasz balazs_pro #808 üzenetére
A vodánál kapható az Ascend G7, amivel kb egyszerre jelentek meg. Ha akarták volna, már régen felvették volna a kínálatukba. Szerintem nem lesz, főleg úgy, hogy lassan itt az utód.
-
atikó
őstag
ennek az okos-toknak nincsenek valami alkalmazásai?, mert egy híváskezelést eltudnék képzelni hogy ne keljen kinyitnom azért mert tárcsázni akarok valakit.
-
ctibor
senior tag
Szia, abban biztos vagy, amit írtál?
én a MM vettem, mert az edigitálban 1 év a gari mí máshol 2 év gyártói.
Van pezsgő vagyis gold színben ami 3GB ram és dula sim támogatást is tartalmazEn éppen dual sim verziót keresnék, de itthon még sehol sem láttam, csak Kínából tudnék rendelni. Ha itthon megkapnám, akkor inkább itt vennék!
Segíts, hol keressem, melyik boltba menjek?
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
djpoti
aktív tag
Sziasztok!
Két napja gyűrök Én is egy feketét. Mindennel elégedett lennék, ha a videóteljesítmény méltó lenne a készülék árához. G2 került váltásra a mate 7 -el, mondom mindenre fullos lesz. De az andreno 330 20% gyorsabb mint a Mali t624. Szóval azt kérdezném, hogy lehet valamit kezdeni Malival, húzni rajta, vagy esetleg másik driver, vagy majd 5.0 -án megoldódik? Viszont az érdekes számomra, hogy mindenki örül a készüléknek és ilyen baja nincs senkinek?
-
djpoti
aktív tag
válasz szabadgy #815 üzenetére
Igazából van ez a "minion rush" játék. Na ebben például erősen jelentkezik, hogy élvezhetetlen a játék, mert határon van. Ezen belül most ha nagyon akarod részletezhetem, ha otthon vagy benne. De ha meg otthon vagy benne, akkor tudod miről beszélek.
Azon belül feltettem a b130 -at, mondom legyen fent a legfrissebb. Ez megvan, fent van, nagyon jó. Viber többször leakadt már 10 -15 másodpercre. Felajánlotta várok tovább, vagy bezárom, volt, mikor 2x 3x egymás után, ha a várakozásra nyomtam. A proci az bivalyerős, azzal nincs baj, de a videóteljesítény az...
Úgyhogy nekem a minion rush a teszt egy telefonnál. Mert hiába van drága készülékem, ha egy harmincezres sznapi letolja ebben a játékban például. Azért kérdeztem, hogy valami lehetőség van -e, vagy lesz -e, mert így kérdések vannak bennem erőteljesen. -
djpoti
aktív tag
Illetve olvastam visszább, hogy másnak is problémája volt a időjárás widget -tel. Orosházi vagyok, a legközelebbi város Szeged, amit be tudnék állítani, ami 52km -re van tőlem. Erre van valami megoldás, vagy esetleg másik widget? Még 1 probléma, viber -ről nem tudom levenni az üzenetjelző hangot.
-
atikó
őstag
én a VIP- phone-t kérdeztem az ünnepek alatt, és azt mondták február közepére érkezik dual sim változat.
(#818) Neohero: ezt örömmel olvasom, hogy vannak a környékemen is mate 7 tulajok,Nagyéren lakom, nekem Békéssámsont mutatja, ami normális mert nem tökéletes a Huawei időjárás programja, bezzeg a HTC az mutatta ténylegesen a tartózkodási helyet.
[ Szerkesztve ]
-
djpoti
aktív tag
válasz szabadgy #828 üzenetére
Energiatakarékosságba inteligens volt beállítva, este találtam rá, átállítottam normálmódba, ahogy ajánlja játékhoz. A helyzet változatlan, semmit nem tapasztaltam a funkciók között. Egy egyszerű slotomania is problémás, de csináltam screenshot-ot.
Itt jól látható a hiba. Élőben ez a "kockásodás" ugrál minden részén másodperces ütemben, van mikor jó a kép közben.
Ugyanaz a játék, itt 5 elefántot kellene egymás mellett látni.
Szóval azt szeretném kideríteni, hogy az Én készülékemben van a hiba, vagy másnál is ugyanaz a probléma.
Ugyanakkor antutu hibátlanul lefut, 44ezer párszáz pontal.
[ Szerkesztve ]
-
djpoti
aktív tag
Ha valaki esetleg ablakos tokot szeretne, most akciós, Én már a g2 -n is ilyet használtam, preferálom ezt a fajtát.
-
YJke
tag
Sziasztok!
Végre találtam egy boltot ahol van arany színben! De ugye ez valami vicc ?
Ennyiért már 32gb/3gb-osnak kéne lennie nem[ Szerkesztve ]
-
aAron_
őstag
Kb. 20 féle játékot próbáltam már a telefonon, mindegyik tökéletesen futott. Szerintem könnyen lehet, hogy nálad van valami egyedi hiba, de ha küldesz egy play store-os linket szívesen megnézem ezeket a játékokat is még a biztonság kedvéért.
(#833) YJke: Ennyiért valóban vicc, valószínű elírtak valamit. Szerintem iponnak lenne érdemes írni.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
djpoti
aktív tag
Ez az egyik játék. A the volcano pályán kellene lovat találnod, amit felveszel és összeszeded a banánokat 1 sávban a banánokat ahogy mész felfelé. A végén teljesen irányíthatatlan lesz nálam. Kiváncsi vagyok hogy nálad mit fog produkálni. De csak ezen a pályán.
A másik pedig a slotomania
Itt nem rudom hogy kezdésnél hány pálya van, próbálok az elején játszani, egyébként a fenti képek bonusz közben készültek, ott rossz csak.
-
szabadgy
tag
Mivel az alapszínek a silver és a black, ezért a gold-ot valami miatt "prémium" árban mérik.
Pl. aqua-nál 173.900 HUF. Ennyit az arany szín önmagában nem ér. Ezek után szerintem a GSM boltok is hasonló fogják a gold árát megképezni.Amennyiért lehet kapni 145 - 150e, szerintem ennyit bőven megér, de csak az arany színért plusz 20-25 nem jó üzlet.
-
szabadgy
tag
Ezeknek a játékoknak ezt a vasat nem szabadna kiakasztaniuk.
Esetleg azt próbáltad, hogy kikapcsolod, utána hang fel + power, és akkor bejön a gyári recovery és ott a WIPE CACHE-t. Hátha az segít.
Ha ez sem, akkor én törölném a játékot is visszatenném.
Esetleg csináltál vmi egyéb mókolást? Ezt azért kérdezem, mert az egyik srác amikor próbálgatta a romokat, akkor vmi miatt a kamera szoftver kicsit belassult és csak segített rajta ha nyomott egy gyári visszaállítást.
-
veterán
Hihetetlen, hogy a ph nincs eladó ilyen telefon.
-
kiskun968
tag
Valami program csak van erre is, mert így elég hülyeségnek tartom.
Jó a bejövő hívásnál nem kell kinyitni a tokot, de azért jó lenne tényleg,
ha tárcsázni is lehetne a zárt toknál is. Én majd csak akkor veszek ilyet,
ha ez megoldható lesz, addig marad az egyszerű bujtatós műbőr tokban..[ Szerkesztve ]
Angyalföld a világ közepe***Samsung Galaxy S23 Ultra*** Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm ***Honda Civic E:HEV Elegance 2024 ***
-
szkorhetz
őstag
-
-
szkorhetz
őstag
válasz kbadam83 #848 üzenetére
De, úgy néz ki..
sompetike: Megvan még. Pusztán kíváncsiság. Elégedett vagyok vele, bár ez az új OnePlus vs CM farokméregetés kicsit kiakaszt, de igazából 2010 óta -egy három hónapos Xiaomi Mi3-as időszak kivételével, amit egyébként imádtam, de kellett a nagyobb tárhely és OPO-ból olcsóbb volt a 64-es mint Xiaomi-ból- végig Nexus-t vagy Nexus közeli telefonokat használtam és már unom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest