Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
A 2GB - 3GB tekintetében érdemes inkább a nagyobb RAMmal szerelt verzióra költeni, vagy a 2GB bőven elég ma mindenre? Ez általában is érdekel nem csak a Mate 7 miatt.
Én a közeljövőben váltani fogok, és a Mate is nagyon bejön, de szeretnék biztosra menni, hogy minimum két évig jövőálló.
Lecs@, te melyik változatot szerzed be? Nagyon megköszönném, ha tudnál egy rövid összehasonlítást írni a OnePlus One és a Mate 7 teljesítményéről, mert a másik, amin még gondolkodom, az az OPO.[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
csubííí
senior tag
Én is gondolkodtam a vásárlásán,az MM-ben megnéztem,kipróbáltam szép készülék. Viszont egy dolog végett nem vettem meg az pedig nem maga a készülékkel kapcsolatos hanem a gari idővel. Megkérdeztem a Huawei-t azt a választ kaptam,jelen állás szerint két hivatalos viszonteladónál lehet megvásárolni az Edigitál és MM,de mindkettőnél a hivatalos garancia idő egy év,ennyit vállal a Huawei. Ezt a választ kaptam levelezés útján és személyesen is az említett két üzletben. Ezért nem értem az általad említett 24 hónap hivatalos garanciát. Nekem a 24 hónap alap,mert nem pár hónapra tervezek készüléket venni.
-
dodicsaba
aktív tag
Ja milyen színben vetted?
BlackBerry Passport
-
csubííí
senior tag
A fehérvári MM-ben néztem (nyomkodtam) meg. Ha arra nem jársz akkor azt javaslom a hozzád közelebb esőket hívd fel,valamelyiknél csak azt a választ kapod,hogy van kirakva bemutató (nyomkodható) darab.
(#264) Lecs@ Tényleg jó lenne gari ügyben már "tisztán" látni,mert ha tényleg 2 év gyári gari van hozzá vennék én is.
-
nebancsa
senior tag
Ennél a telefonnál van lehetőség vezeték nélküli töltésre?
-
Lecs@
addikt
válasz migabi24 #270 üzenetére
Nem szeretnék ilyent írni. De 2 nap alatt szeretem annyira, mint azt. Akksiban tuti leveri, a többit nem tudom. De végül is mindegy szerintem, mert ez nem harc. Mind2 nagyon jó.
(#265) csubííí emailezgetek a huawei pár munkatársával. Már átküldtem a garilevelemet is. Jelzek majd mit kapok választ.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
-
Lecs@
addikt
Nem szeretnék elfogultságból írni. De szerintem nagyon jó a kamerája. Hogy G2 - nél jobb-e ez nehéz kérdés.
(#273) ABal Antutu nem mérvadó. Note4 sebességét simán hozza nekem. Amúgy lehet hogy az Antutu sem " ismeri " ezt az új fejlesztett procit.
(#274) aAron_ full HD - nél nekem nem kell több. Gyönyörű ez a kijelző, és nem QHD , amivel bizonyos másik telóknak már gondja akad. ( pixelmozgatás, fogyasztás pl )
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
Első akkuidőm, picit félúton.
10 óra 12 perc készenlét. 41 % - on vagyok. 5 óra 19 perc kijelző, 26 perc folyamatos navi ( Here ) 40 perc GPS. Böngészés 1.5-2 óra ( teljes CPU 40 perc 18 mp ), 51 perc hanghívás, több mint fél óra Skype beszéd. Teljes szinkron ( 3 Gmail, Face, Viber, Outlook , BT kihangosító stb..) Belakás, telepítések , fotózgatások, visszaállítások. Automata, vagy kb 50 % fényerőn. ( mindenről van screenshotom )
Utoljára P780 Lenovom volt ilyen, ilyesmi. Örömteli akku lesz ez nekem.[ Szerkesztve ]
512 GB
-
derrik
őstag
Sziasztok?
Extrém használat esetén mennyire melegszik, ha igen egyenletesen oszlik a hő? Mai napig használok egy első generációs Ascend Mate-t és az már volt hogy le is tiltott melegedés miatt. -
Lecs@
addikt
sZIA ! éN SOK KÉSZÜLÉKNÉL NAVI KÖZBEN TAPASZTALTAM MELEGEDÉST. mA KB 40 PERCIG NAVIZTAM, MOBILNET, bt TELEFONÁLÁS. tUDOM NEM EXTRÉM, DE TERHELVE VOLT. éS ÖRÖMMEL FOGTAM MEG, MERT NEM MELEGEDETT ( DIREKT NÉZTEM A NAVI MIATT )
Bocsi kapszlok. Ki nem törlöm amit leírtam már
Tudna valaki ajánlani ebben a méretben jó áru megbízható autóstartót ? Note 4 méret is stimmel.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
512 GB
-
Lecs@
addikt
Egy dolog, vagyis 2. Lehet mind2 - re van megoldás, de ezek zavarnak. Statusbarról nem tudom levenni a szolgáltató teljes nevét. Tuti biztosan tudom másik készülékeknél ( honor 3X - nél is ) volt lehetőség.
Másik... Apex, nova launchert nem tudom alapértelmezettként választani. Huawei nem alapértelmezett az alkalmazások között. És mégsem. Apex Nova Settingsben sincs lehetőségem kiválasztani őket alapértelmezettnek. Nem rossz agyári, de nehogymár...Ilyent még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
512 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest