Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz FeRRaR1 #27296 üzenetére

    "az eladó is megmondta hogy a note 3 a legjobb leggyorsabb" Akkor most kezdjünk el [remegni]? :D

    "Lekapcsolt kijelzőnél a telefon felett a kezünkkel legyezve már nem csupán egy pár másodpercre feléledő állapotjelző animáció villan fel, hanem felébreszthetjük magát a telefont, elindíthatjuk a kamerát és más applikációt is. Az egyik másik újdonság az “Aqua Mode”, azaz “Víz mód” lesz, amely a víz alatti használatot könnyíti meg." /androidgamers.eu/ Kíváncsi leszek a víz alatti használatra, mert elvileg a víz mód mellett kap egy különleges kamera funkciót is víz alá. Aztán nehogy elárassza a strandokat és aquaparkokat a sok Note4 tulaj akik direkt lemerülnek a víz alá telefonálni, hogy vagizzanak, aztán ha elhúzódik a beszélgetés, vagy hosszú a videó már csak egy bluggy jön fel. :DDD

    Egyszer már kérdeztem de hátha csak átfutottatok rajta... Valakinek előfordult már olyan, hogy a hangszóró serceg ha nincs bekapcsolva a beats? Mert nálam ezt csinálja, már próbáltam több .flac és .mp3 zenét is és mind ilyen, de amint aktiválom a bíccet újra tisztán szól. Már közepes hangerőnél is észrevehető.

    Ez lehet az update-től? Mert akkor megvárom hogy a többiek is megkapják hátha jön annak javítás aki feltette. Vagy mindenképp szerviz?
    A másik, hogy kb 4-4.5 óra alatt tölt fel 14-15%-ról 99-100%-ra és utána úgy hogy kb 10percet neteztem és volt 3db kb 5perces hívásom ezen kívül csak mobilnet/wifi szinkron bekapcs és 7óra alatt 35%-ot merült és be volt kapcsolva a sima E-takarékos funkció ami úgy van beállítva hogy csak az adatkapcsolatot ne vegye le. Ez normálisnak számít? Engem leginkább a töltési idő zavar.

    Aki esetleg hangszóró hibával beküldte, javították rendesen? Ha beküldöm javíttatni akkor érdemes felvetetni a hibák közé a kamerát? Mert az enyémben még a régebbi verzió van, bár nincs vele problémám.

    stilo18: Nekem is jobban tetszik az M8 :) Amúgy, ha szabad megkérdeznem, mit vétett a G2?

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák