Új hozzászólás Aktív témák

  • Kocsó

    aktív tag

    Kérdésem mindazokhoz akinek már 4.3 van a ONE-ján:
    a HSZ-ek közt a 16000. körül mindenki csak áradozott a 4.3 újdonságairól. hurrikan kolléga még össze is foglalta egy listába, hogy mik az újítások (16051)
    Viszont az utolsó HSZ-kben meg azt olvasom, hogy mégsem olyan jó, mint ahogy azt többen várták emiatt már a 4.4-et várják mielőbb.
    Nekem jelenleg 4.2.2 van, a héten jött az értesítés, hogy tölthetném a 4.3-at (CID: O2__001). De ezen hozzászólásokat olvasva elbizonytalanodtam.
    (A ONE-om 2013. márc.i gyártású, még NOKIA-féle mikrofon chip-es és Taiwan-on szerelt (direkt ilyet kerestem júl-ban amikor vettem). Eddig semmi olyat nem tapasztaltam, mint az előttem panaszkodók (kamera lilulás, beatsaudio kopás, kijelző karcolódás, hézagos összeszerelés, stb.), lehet hogy az egyik tökéletes példány van a birtokomban?) :D
    Illetve mivel a 4.2.2 érkezése előtt úgy gondoltam, hogy sosem fogok S-OFF-olni ezért akkor ráengedtem a gyári frissítést, amitől a HBOOT-om 1.54 lett. Most viszont már máshogy gondolom :U Melyik eset a valószínűbb: a 4.2.2-höz lesz hamarabb S-OFF vagy a 4.3-hoz? (hogy gar. vesztés nélkül lehessen nyitni) Mert akkor lehet hogy mégis csak frissíteném 4.3-ra ha ahhoz lesz előbb S-OFF.
    Tehát most nem tudok dönteni a 4.3-as frissítéssel kapcsolatban :B

    [ Szerkesztve ]

    __▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro+Watch, Nothing Phone (2)+OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''

Új hozzászólás Aktív témák