Hirdetés
- Red Dead Redemption PC teszt
- PlayStation 5
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz ForRedGlory #850 üzenetére
ragaszd le az egyiket.
-
erdoke
titán
-
WiZARD
addikt
főzött romokat próbált itt valaki?
2 hétig nyaralni voltam, örömmel láttam, hogy közben megszületett a HSPL, és naponta készülnek új főzött romok.
este ha lesz erőm, akkor lehet megpróbálok valamit közülük.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
erdoke
titán
Én már próbáltam 4-5-félét (most is az van fent), a tapasztalatokat leírtam itt.
A legjobb aláírás a héten
-
WiZARD
addikt
tudja valaki, hogy push mailt hogy kell beállítani?
google sync-et próbáltam, beállítottam, küldés-fogadás müxik, de push nem.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Danielmagua
csendes tag
Üdv!
Végigolvastam a 800 körüli hsz-t és végül úgy döntöttem, hogy veszek egy ilyet. Csak éppen a T-mobile-nál venném és azt írta valaki, hogy 2010 első negyedévében elérhető lesz. Valami pontosabbat tud valaki esetleg?
Köszi, Dani
-
ForRedGlory
félisten
LOL, két hét alatt jöttem rá a következőre: Ha lockolva van a kijelző és kapsz SMS-t vagy emailt, akkor ugye a slide-on írja hogy hány darab van. Ha rákattintasz a slide-ra, akkor fentebb megjelenik egy kisebb slide, amit ha elcsúsztatsz, mint amikor "unlockolsz", akkor egyből az üzenetre ugrik
-
erdoke
titán
válasz ForRedGlory #862 üzenetére
Ha ez az első WM6.5 OS, amit látsz működés közben, akkor annyira nem rossz a 2 hét.
-
erdoke
titán
válasz ForRedGlory #864 üzenetére
Ugye azt tudod, hogy meg lehet oldani azt, hogy a csúszkák legyenek alul és az óra felül? (érdemes device-ra telepíteni) Csak mert HD2-n kényelmesebb...
-
moonman
titán
válasz ForRedGlory #866 üzenetére
szerintem inkább erről. egyébként úgy tűnik, csak én látom úgy, hogy a lock screen-ben az a pláne, hogy ne legyen "kényelmes".
-
moonman
titán
válasz ForRedGlory #868 üzenetére
jó, csak érted, nem látom a poént abban, hogy minél könnyebben nyitható lock-okat készítsünk.
-
ForRedGlory
félisten
mobil tv-t lehet valahogy nézni rajta?
Van az a manila tv player tudom, de feltelepítettem és sehol sem találtam, nincs ikonja, és tuti nem egyedi eset, rengeteg ember megszívta. Én meg tévéznék rajta -
erdoke
titán
Ez csak kijelző "zár", nem biztonsági. Minél könnyebben nyitható legyen, viszont véletlenül ne nyíljon ki.
@ ForRedGlory,
Netes TV alkalmazás van sok, T-Mobile-os MobilTV-vel még küzdenek páran.Nem tudok olyan zár módosításról, ahol eleve 2-4 csúszka látszik, de ettől még létezhet.
-
moonman
titán
vágom, hogy nem biztonsági, de pont az a lényeg benne, hogy véletlen tapizással se nyíljon. mindegy, nem rugózok rajta, sose nem is használtam lock screen-t, szóval még csak nem is érint.
a kétmagosájfón topicban amit írtál, hogy a HD2-re lesz WM7 upgrade, az biztos infó? nagyon örülnék neki.
-
ForRedGlory
félisten
Pont T-s mobil tv miatt kellene. Sajna amikor megnyitom a T oldalát és mennék rá a csatornára, kiírja hogy nem támogatott a telefonom... Az előző telón quick time playerrel ment a TV, de ezen meg sem nyikkan semmi sem. Ez az én fő bajom, mert ingyen tévézhetnék orrba-szájba...
-
erdoke
titán
Nem biztos, hivatalos bejelentés nem volt, de már legalább 3 emberke beszélt ilyesmiről (2 HTC, 1 MS). Ebből kettő mai hír, úgyhogy most lelkesebb vagyok az átlagnál.
(#874) ForRedGlory
Esetleg az Omnia II tulajok hasonló törekvéseiből hasznosíthatsz valamit, én nem vagyok érintett a témában. Sajna el kell keserítselek, már a feleségem telefonjának 3" WVGA kijelzőjén is határeset a MobilTV, szerintem a HD2-n zavaróan gyenge lehet.A legjobb aláírás a héten
-
Puffer
csendes tag
Erdoke!
Neked volt Omnia i900-od, ahhoz képest milyen képeket készít?
Köszi.
-
erdoke
titán
-
Puffer
csendes tag
OK, köszi.
Mondjuk én nem szoktam javítgatni a képeket, viszont szeretek lekapni dolgokat.
Jó lenne egy PDA kamera összehasonlító teszt (Omnia I-II, HD2).
Ha tud vki ilyenről, csúsztasson már egy linket légyszíves.Köszi!
-
oalex
senior tag
Sziasztok!
Közeledik a nagy nap
Övre akasztható bőrtok és asztali Cradle mar itt figyel, Brodit aktív autós tartó már úton...
Így csak a készülék hiányzik. Hamarosan meghúzom a ravaszt, de előtte tudni akarom, hogy biztosan a legolcsóbb forrástól veszem e.Ha valaki tud ennél olcsóbbat akkor jelezze: [link] (összegezve kb. 170e brutto, temésztesen magyar 2 év e-care garis).
Fontos: nekem az ilyen 0% csodák (XXL, stb.) nem játszik, mert a készüléket el tudom számolni (áfát vissza igényelni), így csak nettó árba kerül, ami, ügye a brutto170e nál 136e netto jelent és ennél a 0% 155e a jóval több. Szóval mindenképp olyan jó csak ahol áfás számlát adnak. Elvi kifogásom a 0% os megoldással szemben sincs, csak akkor annak 136e alatt kell lennie. Expansys nem játszik mert azt macerás elszámolni a 19%-os áfájával illetve, akkor nem e-care gari van rá hanem postázós.
Tud valaki olcsóbbat, vagy vegyem meg ezt?
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
WiZARD
addikt
google sync - gmail push valamiért továbbra se müxik tökéletesen nekem.
néha megjön azonnal a mail, néha csak sokáraSoha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
moonman
titán
"Expansys nem játszik mert azt macerás elszámolni a 19%-os áfájával illetve, akkor nem e-care gari van rá hanem postázós."
ezt megcáfolnám, Expansys-ról van a Touch HD-m és e-care-es garancialevél van hozzá.az XXL-nél nincs bruttó ára, mert csak 0%-kal árulják, de mindenképpen olcsóbb, mintha áfával vennéd.
[ Szerkesztve ]
-
krisz_29
csendes tag
hali, most egy hétig kórházban voltam, de az árakhoz annyit, h nálunk http://www.htcshop.sk/htc-hd2-leo-ce-slovencina-9.html most 530Eur itt meg 510Eur: http://www.sk.o2.com/ludia/eshop/telefony-old/4387-htc-hd2.html ez 138-143e Ft. érdekes, h a Dunától délre meg drágább
jah és magyar nyelvet telepítettem rá én is, amit pozsonyból rendeltem[ Szerkesztve ]
-
oalex
senior tag
Nem tudom, hogy volt e, de nekem nem tűnt fel.
A következő keyboad-ot nagyon ajánlanám. Magyar nyelvre sokkal jobban használható mint a HTC gyári vagy akár resco vagy spb.
Rengeteg nyelvet tud, ingyenes és a landscape is jól néz ki. Mindent könnyen lehet rajta állítani, szín, késleltetés (ismétlési késleltetést), gyakran használt dolgok egy nyomásra (pld ".hu").[link]
(értelem szerűen nekünk a "FingerKeyb-2.1-WVGA.cab" verziót kell letölteni)A fejlesztésé ugyan abba hagyta az író, de jó munkát végzet és a ini fájlba még kedvére teheti oda az ember a betűket ahova tetszik neki.
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
erdoke
titán
-
krisz_29
csendes tag
hello,
lenne egy próblémám, lehet vlmit átállítottam, ha igen, nem tudom hol kell vissza: megnyomom a kikapcsgombot, kialszik a kijelző, és utána bármeik gomb lenyomására, újra aktív, és nem kéri azt, h csúsztassam a gombot vagy jobbra, vagy balra :S. ezt hol lehet állítani?
telben be lehet állítani, h vlhol, h a gps meik porton kommunikáljon vagy ez csak külső gps-re ér? és ezt a portot adni az SWben is? köszi -
erdoke
titán
válasz krisz_29 #896 üzenetére
Letiltottad a Device Lock-ot. Azt hiszem, BsB Tweaks-ben is kapcsolható.
A beépített vevő fix porton ücsörög szerintem, viszont az állítható, hogy a programok milyen porton keresztül érik el, aztán ezt a portot kell beállítani a szoftverben is. Igazából én eddig nem állítgattam (COM4 az alap), mert az iGO8 felismerte trükközés nélkül.
-
cooper100
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a hozzáértők felé.
Van egy Mio pda-m, amit kb. 4 éve vettem, ezt szeretném lecserélni.
Gondoltam jó lenne, ha ez már működne telefonként is, mert akkor ez két készüléket helyettesítene a jövőben.
Néztem a K70-t és szimpatikusnak tűnik., de van egy alapvető kérdésem, amire még nem találtam választ:
Hogyan működik ez a két funkció (telefon és GPS)a gyakorlatban egyszerre, illetve működi-e?
Ami nekem a lényeg lenne: Navigálás közben, ha jön egy bejövő hívás, akkor azt tudjam fogadni, úgy, hogy közben a navigáció megmarad és látom, ahogyan dolgozik mondjuk az i-go.
Eközben hogy tud ez összehangolódni a Nokia Bluetooth kihangosítóval, ami be van szerelve a kocsiba?
Alaphelyzetben ki lehet hangosítani a pda bluetooth-on keresztül?
Illetve, ha megy pl. a gps a készülék kihangosítójáról, akkor bejvő híváskor átvált a kihangosítóra (bluetooth)?Ezeket a készülékeket néztem: Acer S200 Neo Touch, HTC Touch HD, Mio K70,
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest