Új hozzászólás Aktív témák

  • exit66

    csendes tag

    Sziasztok,

    Új H8 tulaj vagyok. A bevezetőt és az utóbbi párezer hozzászólást végigolvastam, de még ezek után is van pár kérdésem. Z3comp-ről jövök, ott működött, de itt nem tudom, hogy kellene beállítani,

    - hogy ne zárjon le a telefon bizonyos 'megbízható' helyeken (akár helyadat, akár wifi lokáció alapján). Meló közben kicsit béna, hogy mindig fel kell emelni az asztalról a telót az ujjlenyomat érzékelő miatt, vagy jelszavakat kell mindig pötyögni ahelyett, hogy pl egy kettős kopra (ha jól olvastam, azt sehogy sem lehet ?) vagy egy bekapcsoló gomb megnyomásra feléledjen.

    - hogy a fő- vagy a záró képernyőre kirakott óra kisalkalmazás jelezze, ha aktív ébresztő beállítás van (pl. hogy kiírja kisbetűvel a következő időzítés idejét, stb.) Persze az ok, hogy az állapotsoron kirak egy piktogramot, ha van aktuális riasztás, csak az a nem mindegy, hogy a telóra pillantva látom-e, hogy ez mikor van, vagy pluszban rá kell mennem az alkalmazásra az ellenőrzéshez.

    Ha jól próbálkoztam, akkor mindezeket az alap EMUI nem tudja. Ha igen, kérlek mondjátok meg, mit, hol nem leltem, illetve ha tényleg nem akkor kérnék javaslatot, hogy mire keressek rá a play store-ban.

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák