Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz viktorhu #7377 üzenetére

    Azt azért megjegyezném, hogy az, hogy mit jelöl pirossal és mit nem nem garancia feltétlen.
    Ha piros az út = lassú a forgalom, ha nem piros az út =/= "nem tudja hogy ott dugó van". Régen több gond volt vele, hogy kevés úton jelent meg a torlódás így színezve, most már jobb a helyzet, de még mindig lehet ami kimarad tapasztalatom szerint.
    Persze ettől még lehet olyan, hogy nem jól ítéli meg a mellékutcát, bár ilyet kevéssé tapasztaltam, mondjuk nem szoktam a csúcsban keresztül menni a városon, ez is igaz, viszont amikor mentem akkor jókat mondott.

    Az, hogy hosszabbítja az ETA-t az normális, ez csinálja amikor nem haladsz úgy, mint ahogy elképzelte, viszont az, amit írtál korábban hogy leterelt az útról és *közben* megint jobban járható lett és nem terelt vissza. Erről már volt szó, de újra leírom: Tudomásom szerint úgy működik, hogy nem dobál ide-oda 1-1 perc nyereségért, kiválaszt egy útvonalat, amin hamar odaérsz és nagyobb a valószínűsége, hogy tudod tartani az ETA-t (még ha adott pillanatban nem is az a leggyorsabb konkrét időre) és ehhez úgymond ragaszkodik, amíg meg nem halad sebességben egy másik útvonal egy bizonyos értéket.

    Sőt, mondok mást is, volt olyan hogy ketten mentünk 1 autóval a Hungárián és az egyikünk Waze-e azt tervezte hogy menjünk rajta végig a Népstadionig, a másik meg hogy hagyjuk ott, menjünk le róla egy párhuzamos útra. Akkor most mit tud a Waze? Vagy hogy van ez?
    Gyártsak összeesküvés elméletet, hogy "az enyém mindig belevisz a dugóba" vagy hogy legyen?

    OFF: De a Google Naviról eszembe jutott ez (tegnap láttam a videót). Csak mondom, hogy a Waze pl ezt tudja. És akkor felteszem a kérdést, hogy melyik rosszabb, ha ott kell kitalálnom hogy mi legyen, merre is menjek mert olyanokat fog tolni hogy "fordulj vissza" és csak azért is arra visz, vagy eleve nem visz arra, amerre 100% hogy nem lehet menni? :U

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák