Új hozzászólás Aktív témák

  • marcedli

    tag

    válasz #79335424 #4339 üzenetére

    a telefonod GPS pontatlansága miatt azt hitte, hogy a felső rakparton vagy

    Az a kanyar tiltott, ott nem visz fel.

    Naponta 20-30 jelentés keletkezik térképhiba miatt, és érdemi szerkesztés ebből ritka, 99%ban vagy a mobilnettel, vagy a GPS-szel van gond. Vagy szimplán elbambult az illető. A végére mindig kiderül.

    Amikor ment az Amber alert, sokan mondták, hogy menet közben felugrott nekik. Nem csak itt, a világon máshol is mondták emberek. Aztán valahogy az 50 millió felhasználó egyike sem csinált soha egyetlen screenshotot sem, ahol megy az autó és fent van a reklám.

    Ezt nem neked mondom célzottan, csak úgy általában. Mindig vannak hibák, amiket javitani kell a wazeben, de a "bevitt az egyirányú utcába szemből", ra akart vinni a vasútra, és társai soha nem bizonyultak igaznak. Az egyedüli ilyen gond azzal van, ha lezáráson akarja átvinni a kocsit. Ilyen létezik, reprodukálható, csak le kell lőni a netet, és "rövidebb"-re állítani a tervezést. De ez a konstelláció nyilván nem az alkalmazás javasolt használata...

    @Kbali: Az isteni kinyilatkoztatásra csak annyit reagálnék, hogy a waze naponta nekem kb fél órát megspórol az ingázásban. Ilyen aspektusból az nem tud engem zavarni, hogy 2-3 percet nyernék-e vajon egy másik útvonallal. Mindenki azt használjon, amit szeret, ami bevált. Mi leginkább a Wazet szeretjük, mert rengeteget dolgoztunk/dolgozunk vele. Innen Taybore, szata, pulsarxp, watt együtt garantálom, hogy több, mint tízezer órát dolgoztak már azért, hogy Magyarországnak legyen térképe, és úgy menjen itt a waze, ahogy kell.

    [ Szerkesztve ]

    #csakawaze

Új hozzászólás Aktív témák