Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz cdfrank #13206 üzenetére

    Szia!

    Hadd kérdezzem meg gyorsan, hogy miért Fót felé mész Veresről és miért nem az M3-M0-Váci útvonalon? Reggel nem rossz? Mert délután a fordított irány az elég kellemetlen. Illetve visszavonom én látok reggel a felüljárón állni autókat, szóval gondolom reggel is ugyanúgy halál mint hazafelé.
    Van Pest megyei matricád? (Remélem, ha Fóttól elmentél a 2/a-ig.) Be van ez állítva a Waze-ben?
    Csak azért kérdezem, mert én a nyáriszünet óta M3-M0-Váci út útvonalon jövök (az M3 az M0-tól befelé ugyanúgy be van állva most is meg tanítási időben is) és ugyan nem használom a Google Mapset (navira) mert zavar, nem tudom mi hol van, stb. és ugyanolyan vagy még szarabb útvonalakat ad. Áprilisban szórakoztam ezzel, hogy bekapcsoltam mindkettőt és nekem meg az volt a tapasztalatom, hogy a Maps ad bullshit útvonalakat és érkezési időket.

    Mondjuk, hogy ez ilyen urban legend, nem tudod rábizonyítani. Én azt tudom, hogy ha reggel elindítom a Waze-t és azt mondja hogy beérek 7:45-re, akkor az esetek 90%-ában 7:40 és 7:50 között meg is érkezem és nem trükközök meg tervezgetek kézzel újra percenként, csak kinézem az utat és megyek. (Leszámítva 1-1 helyet amerre ha vinni akar akkor nem arra megyek, mert utálom. Nem ETA racionalitásból, hanem nem szeretek arra menni autóval és pont. :D )

    [ Szerkesztve ]

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák