Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Faby #12215 üzenetére

    "Pl megyek itthonról Wroclawba, az Mo-val együtt négy ország, eddig egy kapcsoló volt, és tervezett fizetős úton gond nélkül, "
    Kicsit összetettem ez a dolog.
    Mert aki vett Pest+Nógrád megyére matricát, de nem akar véletlenül sem rákereverdni megyén kívüli fizetés nélkül Heves megyében a pályára.
    Ha kikapcsolod a fizetős utakat, akkor egyáltalán nem használja.
    Ha bekapcsolod, akkor pedig Egerig pályán tervez. És, ha csak ritkán jársz arra, akkor nem fogod tudni, melyik az a lehajtó, ahol LE KELL jönni a pályáról.
    Vagy esetleg, amikor átruccansz ausztriába. Nehogy véletlenül rátervezzen a pályára, mert akkor nagyon drága kirándulás lesz az...

    Vagy, más. Románia minden útja fizetős. Ha kikapcsolod teljesen a fizetős szakaszokat, akkor nagyon sokat fog rinyálni, hogy nem jó-nem jó- nem megközelíthető.

    Harmadik. Sok országban motorral ingyenesen használható a pálya. pl. Szlovákia. Vagy az előbb említett Románia, ahol motorral nem kell útdíjat fizetni. Magyarországon nem tervezek pályát használni, mert nem vettem matrinyát, de ezen említett országokban nem is kell.

    Szóval ez is olyan, mint ahogy te is említetted. Egyezzünk ki döntetlenben, mert jó, hogy külön állítható, de rossz, mert többet kell állítgatni.

    Amúgy én is kizárólag navigálásra használnám, semmilyen egyéb funkcióját nem használom, még azt is letiltottam, hogy a naptáramat lássa.

Új hozzászólás Aktív témák