Új hozzászólás Aktív témák

  • Faby

    senior tag

    Bocsánat, picit hosszú lesz.
    Nem írtam még ebbe a fórumba, csak néha beleolvastam, de az új matricakezelés (legalábbis nekem új, nem nagyon nézem a frissítéseket, csak egyszerűen alkalmazom azokat), amit a rádiók is harsognak (ezt sem értem, mondjuk, de lehet, hogy valamiből kimaradtam), nekem nagyon nem jön be, és az én szokásaimmal nem is logikus, felesleges bonyolításnak tűnik. Leírom, miért:
    Én csak használom az alkalmazást, van vele jó és rossz tapasztalat egyaránt, mentem már vele több, mint százezer km-t, volt, hogy bevitt a susnyásba, feleslegesen, volt, hogy jól jártam vele, nagyjából egál.
    Nekem a régi opció, jelesül a fizetős utak elkerülése on/off sokkal egyértelműbb, sokkal logikusabb volt, mint ez a mostani. Én csak használom az alkalmazást, nem azon keresztül élem az életem, nincs FB profilom, nem vagyok bejelentkezve, nincsenek barátok beállítva (bár, ha jól rémlik, amit itt olvastam, az már FB nélkül nem is megy), nem küldök jelentést, nem igazolok vissza eseményeket, zavarnak a reklámok, a szponzorált üzenetek, (vagy mi a túró az, amikor dugó vagy piros lámpa miatt állok, és feldobja pl a Shell shop meglátogatását. Kösz, ha oda akarok menni, akkor majd odamegyek.). Szóval én csak használom. Nem akarok rajta keresztül zenét hallgatni, semmilyen csatornán, nem akarok semmi közösségi vackot, nem küldök érkezési időt senkinek, csak navigálni szeretnék, a forgalmi helyzettől függően. Éppen ezért, sokkal egyszerűbb nekem azt beállítani, hogy menjen-e a fizetős úton, vagy nem, mint egyesével, mindig állítgatni, hogy van-e az adott útra matricám. Tudom, hogy kell vennem matricát, és veszek is, de ezt én észben tartom, azt pedig csak egyszer beállítom, hogy tervezzen fizetőst is, és kész. Pl megyek itthonról Wroclawba, az Mo-val együtt négy ország, eddig egy kapcsoló volt, és tervezett fizetős úton gond nélkül, most meg állíthatok külön matricákat a Szlovák és Cseh pályákra, és pluszban a fizető kapukat Lengyelo.-ban Nem logikus, nekem legalábbis nem. Nem akarok mindig a beállításokban turkálni, most ezt a matricát adjam hozzá, most azt vegyem ki, mert lejárt. Azt hiszem, értitek.
    Nekem a régi verzió sokkal szimpatikusabb volt.

    [ Szerkesztve ]

    A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

Új hozzászólás Aktív témák