Új hozzászólás Aktív témák

  • Watt25

    veterán

    Hétfőn kaptam meg a Kínából rendelt Nexus 5-ömet. Szép és jó, örülök neki, hogy végre nincs tele bloatware-ekkel a telefon, ezért vettem ezt, és ezentúl is csak Nexus-t veszek szerintem... Csak gyári rajta minden, befrissítettem mindent, annyit csináltam még, hogy root-oltam, mert az kell, de egyébként Google féle ROM-on szeretnék maradni.
    Viszont a tárcsázó/névjegyzék... Ez valami vicc? Bár éppen tegnap frissült a Play-ből (ami szintén tetszik, hogy ezek szerint még jöhetnek is rá frissítések), de lesz még hova frissíteni.
    1. Azt már kigugliztam, hogy nem lehet bepipálni olyat, hogy a címjegyzékben csak azok a nevek jelenjenek meg, amelyben van telefonszám is... Ki találta ki ezt a hülyeséget?
    2. Nem tudok csoportokra szűrni... Előző telefonomon (Galaxy S3 LTE) szépen megcsináltam a csoportokat, amik most is benne vannak a névjegyekben, csak éppen nem tudok rászűrni, hogy mondjuk "Munkatársak". Ez komoly?
    3. Az új tárcsázóban lehet telszámokat letiltani... Már majdnem jó... De én nem konkrét számokat akarok letiltani, hanem mindenkit, aki úgy hív, hogy nem írja ki a számát. Ezt sem lehet megoldani?
    Ezek azért picit csalódást okozó hiányosságok. Megoldás nincs ezekre?

    [ Szerkesztve ]

    Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

Új hozzászólás Aktív témák