Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Köszi a választ. Mivel szolgáltatónál nem lehet kapni, meg nem kell a két év hűség (rablánc, ha úgy tetszik) és még a mobilnetet is rádtukmálják, ezért gondolkodtam olyan helyben, ahol meg lehet kapni függetlenül, még ha kicsit drágábban is. Hát talán csak az edigital van, ahol leht kapni részletre, mi?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
twine
veterán
válasz GrooveHero #3401 üzenetére
én azt nem tudom,,,nem nézegettem az árait az N5-nek...mivel nem akarok váltani
Ha mégis úgy tennék, akkor csak a PLAy store
N4 vásárlása óta tartom magam az akkori "nagyképű" kijelentésemhez:
"órát Svájcból, Androidot a Google-tól"[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz GrooveHero #3404 üzenetére
"Ez vicc vagy komoly ?
Mert viccnek picit erős"Hagyjuk eeeeezt
Ilyennel ne foglalkozz szerintem,,,
190.000Huf,,és 20 ezres havi törlesztések...
Ennyire még neked sem kellhet telefon
De ha nem haragszol én befejezném itt ezt az OFF-ot, mert bár a telefonról van szó, mégis erős OFF-nak érzem[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz GrooveHero #3406 üzenetére
Ne kapkod el a vásárlást! Szerintem januárban a telenor kínálatában is meg fog jelenni a készülék!
Legalábbis telenoros ismerősöm mondta, hogy most volt megbeszélésen és megemlítették a készüléket is.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
GrooveHero
addikt
válasz Scooter74 #3407 üzenetére
Jól hangzik. De nem akarok hűségidőt a pannonnál, mert trémobilos vagyok. Egy összegben kicsit sok. Talán meglesz neki az az 1 előnye, hogy független lesz, mint a Nexus 4.
Amúgy nem akarom elkapkodni, de most adom el a hétvégén a sökettőt és már most hiányzik, pedig még itt a zsebemben[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Scooter74
őstag
válasz GrooveHero #3408 üzenetére
Praktikummal is megveheted szerintem!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
icons
addikt
Üdv!
Imádom a N5ömet, úgyhogy ismerősömnek is ajánlottam. Jó kamerás telefont szeretne venni, úgyhogy vagy 1020 vagy 1520 vagy N5. Volt még S4, Z1, stb.
Azt mondta, hogy ő mindenképpen CMet fog rárakni. S4 akkor is kiesett. A kérdés az, hogy CM-mel a Nexus5 visszaminősül egy "normál androidos telóvá", vagy ugyanúgy mikrolaggtól mentes lesz? (ez lenne a legfontosabb)Tehát ha ígyis-úgyis feltöri, akkor ott van a G2 is ennyi erővel, annyival nem rosszabb, de cserébe olcsóbb.
Vagy a CMek is frisebbek és jobbak N5re?Köszi!
-
skyskin
csendes tag
Én is a Német play storeból vettem a telómat, ismerős nevére és címére.
Csináltam egy új google accot az ismerősöm nevére és címére (német proxy mögül). A bankkártya adatoknál pedig az én kártyám számát adtam meg az ismerősöm nevével. Az első rendelésemet valamiért törölte a google, de a második már sikeres volt. Szóval szerintem bank függő, hogy engedik e más nevével levonni a pénz a számláról.
Amúgy ez már akkor kiderül, amikor újonnan hozzárendeled a bankkártyát az acchoz és levonnak 1 eurót. -
acura13
aktív tag
szevasztok
uj N5 tulaj vagyok..mellete van egy Moto xem is...
a kamerája a N5nek szerintem szebb mint a Motoé..gyorsaságra eddig egál( nem benchmarkban) ámbár az X 21 000 tudott antutun:-))
hiányolom a villogo állapotfényt, a hangvezérlést és az élénkebb szineket.....
jol összerakott telo mindkettő, ki csit nagynak találom..eddig 4,7" teloim voltak..
fájo pont a bövithetőség------------------egy navi rá full Europa..-6 Gb.......
de mindegy..tuzdtam mikor megvettem
van valami leirás hozzá?? pl download mod, boot menü? stb......véletlenül download modnban inditottam, és 15 percebe telt mire kiléptem...azt sem tudomhogyan....Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
somnia
őstag
válasz zsirfecske #3417 üzenetére
hude örülök...
-
icons
addikt
válasz assemble #3414 üzenetére
Hmm, elég alap kérdés:
az aktuális CM modnak van köze a telefonra gyárilag kiadott Android verzióhoz? Tehát abból indulnak ki általában?
A válaszom egyértelmű igen lenne, de pl ARMv6-ra is megoldották a 4.0s Droidot, amit alapból v7-re adott ki Guglé (legalábbis abban az időben).Tehát habár N5ön simán futnak a CMek, mégis az N5sége miatt jobban futnak ezek mint pl G2n? Vagy ha úgyis CMezik a ember, akkor mindegy?
Köszi!
-
hariboh
tag
Ma én is boldog N5 tulajdonos lettem végre! Indítás után azonnal jött a 4.4.2, itt az ideje rootolni a drágát
Eddig nagyon bejövős! -
hakydakillah
senior tag
A tárhely kérdése nálam is nagy dilemma még mostanáig is :-D Megvettem egy 16GB-os verziót, de sokszor rámjön a roham, hogy eladom, míg van ára, és veszek egy 32GB-osat.
Szerintem ezt a zártság fogalma okozza, semmi más. 8GB-al gazdálkodtam a jelenlegi telómon több mint 4évig, és 4GB fölé nem nagyon jutottam :-D Itt meg felmentek az alap programok, lányomnak a meséi + a navigáció, és maradt 10GB. Navigáció esetében szerintem teljesen felesleges egész EU-t felrakni - szerintem. Felraktam a számomra esélyes országokat, és csókolom.
Bár a tárhelyet megtelíteni egy-két high játékkal könnyen be lehet telíteni(GTA:SA -2,5GB), de én inkább egyszerűbb normálisan irányítható játékokat szeretem, azok meg úgyis csak pár megák.Valaki véletlenül Meenovat nem próbált játékokra? Érdekelne, hogy OTG-n fele-e lehet sd kártyára pokolni a játék fileokat. Szuper dolog lenne, de erre sehol se találtam választ. Mindenki csak filmekről, képekről, zenékről ír, de azt nem írják, hogy a játékot adatait fel-e lehet rá pakolni, és futtatáskor felismeri-e a teló?
-
Uzi74
senior tag
Használja valaki USB DAC-al a nexus 5-öt, ha igen melyik ROMmal? USB Audio Recorder Pro-val megy csak sajnos, máshogy nem.
G2 ROM-ba bezzeg bele tudták tenni a funkciót... -
vick33
tag
Gyárival nem megy de CM11 tuti tudja többen is írták XDA-n és elvileg az újabb franco kernelek is tudják. Csinálj cwm-ben egy backupot és próbáld ki először a kernelt.
Nekem nincs usb DAC-om sajnos nem tudom kipróbálni. Te mire használod? Fülhallgatóval érzed a különbséget?[ Szerkesztve ]
-
Uzi74
senior tag
Sajnos érzem minőségibb fülhallgatóval a javulást. Bár nem szól rosszul szerintem alapban sem a nexus,van még hova bőven fejlődnie ezen a téren. (eltekintve a 15 lépéses hangerőszabályozótól, akkorák az ugrások, hogy vagy hangos vagy halk..)
Még 1 cuccot cipelni azért körülményes, meg a ROMolni is kell, a minőségibb dac-oc/fülhallgatók sem olcsók - nem egyértelmű megéri belekezdeni. Kipróbálok a hetekben 2-3 modellt aztán meglátom.. -
Ayden89
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy a ditech-ben csak kártyafüggetlen N5-öt lehet kapni? Mert láttam hogy adnak hozzá egy SIM kártyát (hiányos a német tudásom, tehát ha jól értettem). Vagy ez csak extra ajándék?
Köszi: Ayden
Nexus 5 w/ Android M
-
vick33
tag
Nekem egy Shure SE215 IEM-em van meg egy Sennheiser HD215-öm. Egyik sem a csúcsok csúcsa de a maga kategóriájában mindkettő nagyon kellemes. Kifejezetten tud zavarni a béna fülhallgató, de eddig még készülékekbe nem sikerült igazán rosszba belefutni. Na jó talán a Spica:-) De az SE215 magában többet ér mint a spica:-)
Ayden89: Az enyém onnan van és független. Az csak amolyan extra van rajta valamennyi mobilnet talán.
[ Szerkesztve ]
-
hakydakillah
senior tag
válasz Tisza96 #3432 üzenetére
Beírod ebay-en, hogy "Android EU Charger" és kidob neked egy tonnát fillérekért :-)
Ami az sd olvasót illeti, lejátszik az neked mindent, csak a játékokat nem tudom. Pont erről kérdeztem én is. Amúgy én a Meenova-sat szeretném megvenni, szerintem jóval kisebb, és szebb: [link]
[ Szerkesztve ]
-
vick33
tag
válasz Tisza96 #3432 üzenetére
Nekem van egy 6 terás szerverem itthon azon vannak a zenék meg a filmek:-) Akkora microsd úgysincs:-) De tökéletesen fog működni az átalakító, csak arra vigyázz, hogyha nagyon kiáll és kemény ki ne törd a csatlakozót. Nekem egy sima OTG kábelem van. Pendrivehoz tökéletes.
Ayden89: Igen pontos, de itthonra emaiben tudsz rendelni.
-
Tisza96
csendes tag
válasz hakydakillah #3433 üzenetére
Az ebayről a vásárlás hogy történik. Lehet utánvéttel is fizetni? Mennyi a szállítási díj és a kiszállítási idő?
Nexus 5X + Sony Walkman NWZ-A15 + Nook Simple Touch + Audio Technica ATH-M50x BL
-
zsirfecske
addikt
válasz pepe091 #3438 üzenetére
én gyári lg-t vettem innen, még nem jött meg. de jó áron van amíg van a 3 db-ból. hivatalos lg eladó.
más: meenova-n gondolkodtam én is, aztán mivel van előző telóból 16 gigás microsd-m + 2 dolláros usb otg kábelem, vettem egy ilyet. kingston, 490 ft, és kész. nem hiszem hogy 2-nél többször valaha rágudom, de legalább van egy apró pendrive-om is. az sd korszak szerintem nekem nexus-szal véget ért. kövi telónál már tuti nem is lesz divat az sd bővítés...
-
zsirfecske
addikt
válasz Tisza96 #3439 üzenetére
én 1 éve használok uk töltőt uk>eu adapterrel. mivel az uk nexus töltőd gyári és az adapter semmit nem csinál a dugó átalakításon és villamos összeköttetésen kívül, gyakorlatilag ugyanaz mintha eu adaptered lenne. jó, persze nagyobb.
az lg eu töltőt most azért vettem, mert az uk gyárim búgni kezdettt terheletlenül bedugva. hmm, ez viszont érdekes, mégsem mond ellent a fentieknek.
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz zsirfecske #3443 üzenetére
Nekem a gyári töltőm zúg egy kicsit, mikor bedugom. Egész csöndben lehet csak hallani.
Az valamilyen szinten normális?(#3445) zsirfecske Nekem EU-s alapból, Svájcból vettem...
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz zsirfecske #3448 üzenetére
Enyém azért annyira nem hangos, de ha csend van akkor a szoba másik feléből hallom, ilyen dorombolás szerű hangot ad ki, mint a macskám
Meg vagyok nyugodvaAndroidos Outlookból küldve
-
acura13
aktív tag
válasz zsirfecske #3417 üzenetére
össze lehet hasonlitani..csak tudod most sofbrickes a Motom:-(((
Amugy nem egy kategoria...egy csucsgép és egys felső közép.......almát almához kelleneMotorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest