Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
mxplayer pro még mindig nem indul el 4.4.2-n, hihetetlen. 4 nap alatt sem javították, pedig csak egy version check-et kéne kilőni/beállítaniuk és tele a hivatalos fórumuk hozzászólásokkal a témában.
ez egy 1000 ft-os app.
-
Edge
veterán
válasz zsirfecske #2703 üzenetére
használj mást ha ezek ilyen gyökerek...
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
leslien
nagyúr
remélem is! viszont hivatalosan még nincs info erről ,de ha lesz és valamit belül is módosítottak megyek én is vissza a Ditech hez és kicseréltettem a rev 1 re
zsirfecske: igen ez felháborító
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
G4bi89
senior tag
válasz zsirfecske #2703 üzenetére
Nem először csinálják meg... 4.3-nál (de lehet 4.2 volt) közel 1,5 hetet kellett várni mire kompatibilissé tették.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Edge
veterán
válasz zsirfecske #2706 üzenetére
úgy értettem átmenetileg használj mást... pl Dice player? sztem az is pöpec.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Tomeewap
tag
Egy kis információ az osztrák Nexus 5-höz. Graz és Oberwart MM-ban csak a jövő héten lesznek készülékek, Grazban viszont a Ditech tart még raktáron párat fekete 16GB-osból. Én már legfoglaltam egyet holnapra
[ Szerkesztve ]
-
dibyduby
újonc
Sziasztok!
Új nexus-t szeretnék vásárolni és megtaláltam ezt az Expansys nevezetű boltot. Igaz, hogy nem a legolcsóbb, de még mindig olcsóbb, mint a magyar edigital. Emailemre azt válaszolták, hogy a magyar LG is fogja javítani az itt vásárolt készülékeket (12 hónapig), ha majd itt is forgalmazva lesznek.
Kérdésem az lenne, hogy ezek tudatában érdemes lenne itt megvenni a telefont?Válaszotokat előre is köszi
-
zsirfecske
addikt
válasz dibyduby #2711 üzenetére
maga a bolt teljesen megbízható (2 telefont vettem eddig tőlük), a legjobb hogy effektíve 24 órán belül kiszállítják (4k ára, hétvégén persze korlátozottan). hivatalos készülékek teljesen oridzsi csomagban, így az itthoni gari intézéssel sem szokott gond lenni (de ha a szerviz miatt mégis, ki is küldheted angliába javítani, van magyar support aki segít ebben). nem árt tudni, hogy UK cég, ezért eurós számlát kapsz (IMEI rajta), viszont cserébe csak 20% az áfa. ezért is olcsóbb. céges beszerzésként eu adószámmal rögtön nettó árat fizetsz.
szóval ha az ár megfelel és nem akarsz sufni gms-ezni, akkor mindenképp ok. arra figyelj hogy bankkártyás vásárlásnál (az éri meg, utánvét és utalás ugye drága) bekérnek valami dokumentumot a szállítási címhez ami a rendelési névhez kapcsolható.
[ Szerkesztve ]
-
jaszy91
aktív tag
-
33as
senior tag
Nem semmi aggodás, amit itt lenyomtok gari témába!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
Lecs@
addikt
512 GB
-
MartOOn
addikt
Mekbukodra van gari? Gondolom... Valszeg te sem vetted volna meg garancia nelkul vmi arab faszitol egy tokures boltban pl... Szal ennyit a garirol... Sztem.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz zsirfecske #2718 üzenetére
Hidd el h aki pont megtehetne h leszarja az pont nem fogja... Ezert is tehetne meg... Mert figyel az ilyenekre es tudatos.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
gulb
senior tag
Mai beszelgetes LG-szervizzel:
Szeretnék pontos választ kapni hogy ausztriában vásárolt LG 821 készülékemet itthon a magyar szervíz javitja e ha bármi gond van vele?
Hivatalosan javítani javítják, de ha olyan probléma van vele amit nem tudnak javítani vissza kell vinnie a vásárlás helyére,Fontos, hogy a vásárlást igazoló számla Önnél legyen.
Segíthetek még valamiben?
az olyan problema
az mit jelent? hol tudok utanna nezni?
ha kijelzo meghibasodott pl?
Ha az új alkatrész ára megközelíti a készüléknek az árát.
Ezt a szerviz tudja eldönteni.
A kint vasarolt keszulekre 2 ev garancia van rairva
ez azt jelenti hogy itthon az LG szerviz 2 evig megnezi hogy javithato e es hogy "nem tul draga" ?
Így van
Lehetséges, hogy más információt kapott kollégám a telefonos ugyfelszolgalatuktol?
Elképzelhető mert tegnap óta forgalmazzuk a készüléket.Nah ezek alapjan donthet mindenki
-
TOZ
addikt
Ma megjött ez is.
Nem csalódtam. A szokásos Nillkin jóság. Ringke megy is a fiókba, tarcsinak jó lesz. -
sxxorp
őstag
Erről hallottatok, vagy tapasztalja valaki? Haverom venne, de ez elbizonytalanítja: [Az LG megváltoztatja a Nexus 5 gyártását]
Na, ezért nem érdemes a rémületes napról-napra növő!!! szakadékot túl korán betölteni a 'jelen' irányába
-
TOZ
addikt
Ebayről van.
A Ringke robosztusabb, talán nehezebb is egy picit, de cserebe némileg nagyobb védelmet ad. Ahogy előttem írta valaki, jobban ráhajlik az alsó és felső részre.
A Ringke nagy bánata számomra, hogy éle van a műanyagnak, nekem alul kicsit 'assza a kezem. A Nillkin rücskös háta biztosabb fogást ad és a széli jobban le vannak kerekítve, nem vágja a kezet. -
Muffi
aktív tag
volt már?: Máris módosították a Nexus 5-öt
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
sxxorp
őstag
válasz pepe091 #2735 üzenetére
Ugye nem a [2699]-es hozzászólásra gondolsz? Idézem, ha a linkre kattintok: "������r�G�0xMF�;��c����KR�(�CK��c���){fl���.-6�����4��.� v/����1�p��j�&�$��U�]��n4@��5�����*++++3+++�����?8�ۋG���gO��������p�0�t��5��������#�b����l���"
ÉS ez így az egész oldalon. A link megnevezése is elég gáz (rev 1?!), nem világos, pedig megnéztem a mai hozzászólásokat Ettől eltekintve sokkal többen beszélnek angolul, és a magyar cikket sem tartom feleslegesnek.[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
válasz pepe091 #2746 üzenetére
2 éves a Sony laptopom a világon legelterjedtebb, friss Chrome-mal - ez idő alatt soha nem láttam eddig ilyen trutymót, mint a linken bejön. Az, hogy sosem volt Nexusom, emiatt nekem semmitmondó a kis félmondat, ne érdekeljen. Angolból van felsőfokom, oroszból közép - a szöveg német.
Felfogod, hogy
1) egy (nem csak) számomra nem működő,
2) (nem csak) számomra idegen nyelvű linken kattogsz, ami
3) (számomra biztos) pongyolán volt elnevezve?
Le lehet szállni végre a témáról, köszi! Ez nem az az eset volt, amit le kell ugatni, koncentrálj arra, amiről szól[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest