Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy sikerült beszereznem egy G580-at. 20150-es modell, GT635M-el, és i3-al.
Viszont nem tudom mitől van az, hogy bekapcsolás után nem ismeri fel az egeret ami a töltő csatlakozó melletti USB-be van dugva. Ha kihúzom, majd visszadugom, akkor jó, újraindítás után is felismeri egyből, de ha kikapcsolom a gépet, majd vissza, akkor semmit nem reagál. Konkrétan áramot se kap, mert nem világít rajta a DPI váltó gomb, meg az alján a led. Ezzel egyidejűleg visszakapcsolja a touchpad-ot is.
Valami ötlet esetleg?If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Beladon
aktív tag
válasz Gaben92 #2102 üzenetére
Szia!
Első sorban egérproblémára gyanakodnék. Nálam volt hasonló amikor a régi egerem meghalt. Random elment belőle az áram aztán ki-be húzás segített rajta. Először én is usb gondra gyanakodtam, de kipróbáltam másik gépen és azokon is elő jött ha kedve úgy tartotta. Gondoltam hátha megszakadt a kábel ezért lecseréltem rajta de továbbra is csinálta. Végül egy szép napon már egyáltalán nem ment. Szerintem próbáld ki más gépeken is és ha ott is jelentkezik akkor ez nem usb gond illetve a gép többi usb portjáról is ezt csinálja?
-
Gaben92
őstag
válasz Beladon #2103 üzenetére
Többi USB porton nem próbáltam, mert azok folyamatosan foglaltak, viszont a régi notimon nem volt ilyen problémája, ahogy szobatársamével se produkálja ezt. Az egér 100%, hogy tökéletesen működik, én valami driverre, vagy valami utilityre gondolok, de nem találok semmit.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Beladon
aktív tag
-
Gaben92
őstag
válasz Beladon #2105 üzenetére
Az egérnek van saját drivere, de van benne egy kis memória, ami tárolja a beállításaid. Elméletileg az egér programja csak a felprogramozáshoz kell. Mindenesetre kipróbálok még pár dolgot, és felrakom a programot a biztonság kedvéért.
-
Teta1
csendes tag
Szia! Bocs a kései válaszért, nem voltam netközelben
Megnéztem, nekem ezt írja wlan-ra:
Liteon WB225 BGN+BT HMC Wlan.
Wireless LAN Driver (Liteon/Atheros, CyberTan/Broadcom) for Microsoft Windows 8
A lenovo oldaláról szedtem le ezt a változatot, azóta gond nélkül működik.
Egyénként már nem sokáig, mert ubuntu fog felmászni a helyére... -
Naigen
aktív tag
Hát én nem kaptam dvd-t. 20150-en van, mint írtam. nálam, ha feltettem 8.1-et (ráadásul legális ) random nem ment a net. De úgy olvastam más is szív vele, Neked eszek szerint szerencséd volt De nem ám akármilyen a probléma, mert pölö kíváncsiságból torrenten húztam le vmit, az szépen jött is, akkor is, amikor az időnként jelentkező probléma elő jött, nevezetesen, semmilyen böngészőben nem lehetett megnyitni egyetlen oldalt sem. Érdekes, hogy win update se ment, de torrent, az igen
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
celka5
tag
A DVD-t én még anno feltöltöttem, nem emlékszem pontosan, hogy 20150esem van, de majd ha otthon leszek megnézem.
https://mega.co.nz/#!fxYgRa7J!QVfBE1KT2iLfmGmS4-I9v1cr1CYLQOq0kTV_houZTkE[ Szerkesztve ]
[-CeLkA-]
-
Naigen
aktív tag
Nálam ment a torrent, azért próbáltam, mert látszólag volt net. w8 alatt semmi gondom nem volt azzal, hogy automatán kérdezte le a dns-t a router. Igaz, perpill is 8.1en lógok és lekopogom, eddig jól ment, bár a tegnapi 8.1 install után frissítenem kellett a Broadcom drivert, 6.30.223.170 van fent.
celka5, köszi, lehúzom, hátha találok vmi érdekeset
-
simo9555
tag
Sziasztok!
Valaki talált már megoldást a windows 8.1-en fellépő wifi problémára? Az alap inbox driverrel nem is működik, ha meg szedek hozzá windows 8-ast azzal pedig megszakad a kapcsolat félóránként. Valakinek sikerült már orvosolni a problémát? (G580 20150, Broadcom wlan)
-
rezme
tag
-
simo9555
tag
Nálam az általad írt verzió valamiért nem működik, mert csak korlátozott kapcsolat van akkor. Most a Windows 8-as wifi drivert(6.30.59.26) tettem fel, ami idáig úgy néz ki rendesen működik. Az energiagazdálkodásban kivettem, hogy ne kapcsolja ki energiatakarékosság céljából a wifit. Most még tesztelem hogy nem-e szakad meg a kapcsolat, már 2 órája működik így.
-
Naigen
aktív tag
válasz simo9555 #2124 üzenetére
Én így csináltam: Frissítés - Illesztőprogramok keresése a számítógépen - Választás a számítógépen található illesztőprogram listából. No itt az alábbi 2-ből a Broadcom-ot választottam. MS-sel szakadozott...
Az energiagazdálkodáson nem változtattam, viszont W8.1-re a frissítéseket lehúztam.
-
Gaben92
őstag
válasz Beladon #2105 üzenetére
Na a 2 USB 3.0-s porttal nem áll fenn a probléma. Ott egyből felismeri. Annak az USB 2.0 portnak meg a vezérlésével lesz gond. Nagyon halványan világít az egér, de csak akkor kap teljes áramot, ha kihúzom és visszadugom. Minden driver fenn, az egéré is. A4Tech X710BK egéről van szó amúgy, bár szerintem mindegy.
-
King Unique
titán
Szasztok!
Látom még win 8.1 ügyben nincs túl sok tapasztalat, frissített már vki 8-asról rá, problémamentesen ment minden, nem gányolta el utána a beállításokat
Win 8/ 8.1 topicban írták 2 év van rá, mert ha 8.1 nincs fent utána több frissítést már nem kap önmagában a 8-as, tehát muszáj felrakni...
Nálam most "élesben" win7 és win8 van fent 20157-en, minden ok, 8.1-et eddig VHD-ba tesztelgetem, de ez az "inbox" driverezés kicsit megkavart...lan+wifi-hez gyárilag benne van Atheros, mert elsőre telepítve felraktam a 8-asét, de fall kékhalál...szal nem kell neki, megy anélkül is. Viszont ebből kiindulva 8-ashoz kellett, ha frissítek 8.1-re, akkor vajon mi lesz ez ügyben...Net nálam is jó néhányszor szakad, de mind3 rendszeren tapasztalni, nem mondanám, h tisztán rakott 8.1 alatt több gond lenne vele, talán natív driverezés miatt, mintha stabilabb is lenne, mint mondjuk a sima 8.asnál.
-
Naigen
aktív tag
válasz King Unique #2127 üzenetére
Nekem w8 alatt sosem szakadt a net, sőt semmilyen problémám nem volt. 8.1-re frissítve már random szakadt a net, ugyanez volt a helyzet 8.1 tiszta telepítés után is (20150-en). Nekem a fenti módon oldódott meg a szakadás mizéria. Viszont, w8 alatt, ha firefoxban nyitva felejtettem vagy 400 oldalt, nem dadogott be egy youtube video. Most ugyanez a videó néha szaggat, alig 30 nyitott oldalnál. Pedig a vas ugyan az (i5 3210, 8gb 1600, 120gb samu 830ssd). Szal nekem érzésre nem olyan frankó, mint a 8-as volt. Nálam pölö a bill driver (Elan) se ment fel, a 8-asét kellett telepítenem. De az Audio Advanced Dolby se akarja az igazat, igaz, az nem annyira zavar.
-
King Unique
titán
Hát azt nem mondtam/ mondanám én se, h tökéletes, pont most szakadt nálam is net wifin... , volt egy szoftveres router restart, most jó.
Amúgy kész röhej az a 8.1 driver pakk is, ami Lenovo oldalán fent van G580-hoz, hiába van odaírva friss októberi dátum, pl.az Inteles VGA driverből régebbi van feltéve, mint a 8-ashoz, inkább win update-el rakadtam fel, az most ok.
Touchpad-hoz sincs 8.1 driver, 8-asét meg nem fogadja el nálam, aszem az Elan-osat se... -
-
Naigen
aktív tag
válasz King Unique #2129 üzenetére
Touchpad-hoz a 8-ast úgy próbáld, hogy install driver, ekkor ugye c: re kibontja. c:\Driver\G580\10. TouchPad Driver (Synaptics, ElanTECH)\Elantech\11.4.10.2\ és itt az os-bek megfelelő x86, vagy x64 könyvtárban lévő Setup.exe. Nekem is így ment fel Elan. De lehet, hogy az x64-be be se léptem csak 11.4.10.2\Setup.exe. Próbát megér
-
Grande Ale
őstag
G580-as gépünk vissza érkezett a szervizből, kijelző csere történt. Első bekapcsolásnál rózsaszín csíkok jelentek meg a kijelzőn, elég ijesztő volt. Felállt a rendszer, a csíkok eltűntek. Azóta több újraindítás után sem sikerült reprodukálni a csíkokat, minden rendben. Mi lehetett ez? Arra gondolok, hogy a videó kártya kalibrálta esetleg magát. Szerintetek? Vagy hülyeséget beszélek? Jó lenne, ha valaki hozzáértő megnyugtatna...
A másik kérdés: fel merjem tenni a windows 8.1 frissítést, vagy nem lesz wifim még mindig?
[ Szerkesztve ]
-
vazee00
tag
válasz Grande Ale #2138 üzenetére
Hali!
Nekem is 8.1 van frissítésekkel, többen is elég sok hibát tapasztaltak itt, nálam viszont szerencsére egyik se jelentkezett, a wifi egyetlen egyszer se szakadt meg, vagy ment el, minden rendben, pedig megjelenést követően rögtön frissítettem, és az óta eltelt egy kis idő, amíg bőven előbújhattak volna hibák.
FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem nem csak a wlan-al van problémám. A régi w8-as driverrel megy ugyan a broadcom, de az eddigi 10 hálózat helyett csak a két méterre lévő routert látja. Számomra a nagyobb gond, hogy nem megy a Dolby advanced audio sem. 8.1 frissítés után minden indításnál hibaüzenetet kaptam, hogy frissítsem. Leszedtem a régi drivert, felraktam az újat a Lenovo support oldaláról. El sem indul a progi a windows indulásakor, kézzel ugyan el lehet indítani, de nem működik, az Eq sem állítható. Sok zenét hallgatok fülessel, szerettem ezt a kis segédprogit. Azt hiszem részemről visszaállok a gyárilag fent lévő (rejtett meghajtón) Windows 7-re. Igaz a win8-at is megvettem (Upgrade akció, 4500ft), de megvárom míg kiforrja magát a 8.1, lesznek driverek, aztán tiszta telepítéssel felteszem. Egy év w8 használat után visszavágyom a "hetesre". A feleségemnek G570 van, Atheros wlannal, és a Dolby sem volt neki telepítve a hangkártyához, na neki semmi gondja a 8.1 frissítéssel, minden flottul megy neki.
Azt tanácsolom, akinek Broadcom wlant szereltek a gépébe, netán használja a Dolby-t is, várjon a frissítéssel. Úgy tudom a hangkártya mindenkinek Conexant, csak a wlanból van 3 fajta. (Broadcom, Atheros, Intel) -
dave0825
őstag
Heló Mindenki!
G580-am van (B960, 4gb ram, gt630 2gb), és érdeklődnék, hogy valaki már játszott a BF4-gyel ugyanilyen gépen? Nekem kb 15-20 fps-sel megy az akciósabb részeknél, amúgy olyan 25-tel (low grafikán).
Másik kérdésem pedig az lenne, hogy a windows feladatkezelőben a procihasználatot néztem meg, miután kiléptem a játékból, hogy milyen volt játék alatt, és ezt láttam. Ott ahol lemegy majdnem 0-ra, ott van az a CPU-throttling? (amit nem tudok hogy mit jelent, csak annyit, hogy kihagy a proci, vagy esetleg újraindul a gép, mert túlmelegedett, vagy valami ilyesmi). Annyit vettem észre játékban, hogy 2-3szor lement kb 5 fps-re, pár tized másodpercre. Szerintetek mi miatt lehet? Gondolom, hogy kicsit kevés hozzá a B960, de engem csak az érdekelne, hogy miért "hagy ki" az ábrán a proci, és összefügghet-e a játékban ezzel a pár tized mp-es 5-10 fps-re csökkenéssel?[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
G3R!94
aktív tag
válasz dave0825 #2141 üzenetére
Hello!
Pont ma próbáltam ki, lowon hagytam mindent, a játék által beállított értékeket hagytam. 30-50 FPS-em van, benti részeken néhol lemegy 25-re.
A proci azért hagy ki néha szerintem, mert túlmelegszik és "throttling", szval amikor eléri a gyárilag beállított határt a hőmérséklet, akkor egy pillanatra visszavesz a teljesítményéből. Ez okozhatja a kimaradásokat a grafikonon és emiatt esik le az FPS. Egy ilyen kaliberű játéknál hűtőpad nélkül könnyű előidézni ezt a jelenséget sajnos. -
Beladon
aktív tag
Meg ezekben a gépekben igen rossz paszta van. Nekem most arctic MX4 van benne és eddig 77 fok volt a legmagasabb hőmérséklet. A gyárit nagyon hamar lecseréltem amit alátettem helyette az egy kevésbé népszerű volt és kb 4 hónap alatt amikor újra szétszedtem takarítás miatt láttam hogy kb nincs is alatta semmi. Egyszerűen elpárolgott. Kikopott. Kiszáradt. Kíváncsi leszek mennyit bír ki élettartamra az mx4, hőfokban eddig a legjobb.
-
Naigen
aktív tag
Azért az újrapasztázás garis gép esetén nem ajánlanám, mert ez esetben az is ugrik.
-
dave0825
őstag
Amúgy neked is van a játék mappájában 2 exe amivel lehet indítani (Battlefield és Battlefieldx86)?? Ha igen, akkor te melyikkel játszottál? Én a simával, de ismerős mondta, hogy neki (egy másik féle gépen, igaz lenovo, de nem g580) jobban megy az x86-ossal..
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest