Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balákka
tag
Sziasztok, ne haragudjatok ha volt már ez a kérdés, de nem találtam még szóval bátorkodom feltenni
Szóval valaki cserélt már G580-ba videókártyát? Esetleg talált valaki a neten ilyen mobil vidkarikat?
Én nézegettem de csak alaplappal együtt árulják ahogy néztem.
Lehetséges-e, fogadja-e az alaplap (itt elsősorban Nvidia GT(X) 6/7-es sorozatra gondolok), bírná e a hűtés, stb kérdések merülnek fel bennem.
Előre is köszönöm!Tanuló apuka, mérnök, couchgamer, souls fan
-
Zoli bácsi
őstag
Hali! Olvasgatom sokszor a fórumot, bár nekem G780 van, de a kijelzőméreten kívül szinte ugyanaz, ha jól gondolom. Mióta Windows 8 van a gépen, azóta hiába állítom be hogy az Energy Management csak 60%-ig töltse az aksit, akkor is 100%-ig tölt. Windows7 alatt tökéletesen működött, és természetesen a w8-as verzió van fent, ha jól emlékezem még a tavaly ősszel kiadott w8-as verzió, azóta nem frissült a program.
Találkozott más is ezzel a hibával, vagy csak nálam nem működik a dolog? W8 pro 64 bit magyar. -
Faterkam
addikt
válasz Xcore89 #2050 üzenetére
F2 be a biosba, Configuration fül és ott Usb legacy Enadbled!?
Viszont mióta új routerem van szívok a wifivel, a 10Mb-es nem a legtöbbször 0,5Mb jön csak, Ha ki-be van kapcsolom akkor jó!
Többeknek volt itt wifi gondja, mi a gyógyír?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
dave0825
őstag
Két kérdésem lenne:
- Az egyik csak érdekességképpen, hogy Start menü -> msconfig -> Rendszerindítás -> Időkorlát: 30 mp... ez mit jelent? Gondolom nem azt, hogy ha pl. 5 mp-re állítom, akkor annyi idő alatt kapcsol be a gép
- A másik pedig az, hogy hol lehet azt beállítani, hogy mikor bekapcsolom a gépet, a NumLock ne legyen bekapcsolva, mármint azt szeretném, ha nem kéne mindig megnyomnom ahhoz, hogy a jobb oldalon lévő számokkal is tudjak írni. (Előző gépemen már megszoktam, hogy a windows-jelszavamban a számokat egyből írom, így meg néha kiírja, hogy hibás a jelszó, mert elfelejtem bekapcsolni )
Egyébként G580-ról van szó[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
-
dave0825
őstag
-
Beladon
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki USB hub-ot a géppel? Ha igen milyet? Nekem van itthon 2 is, de valamiért mindkettő állandóan lecsatlakozik 15-20 percen belül. Többi gépen megy csak ezzel jelentkezik.Energia sémák pedig rendben vannak.
-
Naigen
aktív tag
-
dewil666
őstag
válasz Beladon #2058 üzenetére
Szia!
Nekem Hama hub (4-es)van az usb3 porton külön táp nélkül. Hiba nélkül megy. (usb2-ön matkány van). Az energia séma ezen része érintetlen (Win7)
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Beladon
aktív tag
Kiderült mi volt a hiba. Hosszabbítókábellel volt a gépre téve a hub és valahol megszakadt a kábel így hol le hol felcsatlakozott. Nem is értem miért nem gondoltam rá eddig.
-
x_o_n
veterán
a VeriFace letölthető valahonnan?mert a dvdm otthon maradt most meg feltelepiteném.
-
cynric
tag
Sziasztok!
Pontosan mekkora Optibay jó G580-hoz?
Válaszotokat előre is köszönöm!
7lövetű konyhakés
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Win8 alvásban akksiról kb mennyi időt bír a laptop? Szeretném kb 4-5 óráig ilyen módba tenni, teljesen feltöltött állapotban, de nem szeretném ha közben lemerülne és cseszhetném az egészet.
4 8 15 16 23 42
-
dave0825
őstag
válasz tonyrulez #2069 üzenetére
Nekem win7 alvó állapotban kb 100 órát ír, viszont már elég sz@r az akksim..Előző laptopom tökéletes akksival 300 órát szokott írni egyébként alvóban szinte nem is megy a gép, úgyhogy tényleg bírna ennyit
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Naigen
aktív tag
Sziasztok, vki feltettem már G580-ra a Win 8.1-et? Nálam látszólag minden ok, wlan-on lógok, látszólag minden ok (wifi erősség fullon), de idővel nem tudok megnyitni egy-egy oldalt a böngészőben. Kapcsolat nem szakad meg, csak éppen adat nem jön. W8 alatt semmi probléma nem volt. Járt már vki így?
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Naigen
aktív tag
visszatettem a 8-at, azzal rendben ment/megy. Meg vhogy gyorsabbnak is tűnik nekem. De nem csak wifi gondok voltak, pölö w8x64 kártyaolvasó driver se ment fel, szép kék alapon szomorú fej, avagy a modern kék halál Sajna nem láttam a bejegyzésed, ha látom, nem szenvedek vele 2 napot... Mikori a driver? Jah, a gépem 20150-es.
-
Naigen
aktív tag
Még vmi, nem próbáltam sajna a Borote féle megoldást, nekem az új bios előtt nbem volt gondom a bios-ba való belépéssel. De, mivel szarakodott a wifi, feltettem az újat, na így már eltűnt induláskor a kiírás, hogy f2 bios, stb. Talán ki kellett volna próbálnom, amit írt az Energy Managemen-ről, de már nincs fent a 8.1
-
Faterkam
addikt
Attól még, hogy eltűnt az F2, attól még avval tudsz belépni. Én is úgy jártam
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Naigen
aktív tag
válasz Faterkam #2078 üzenetére
Igen, rájöttem, amúgy w8 alól frissítettem a biost és én is úgy jártam, ahogy Te. Azt hittem megöltem, de annyi volt a bibi, hogy vmiért elállítgatta a biost. Miután beléptem Boot menü, boot mode uefi volt, ezt átállítottam legacy supportra. . Boot priority - legacy first. No így már simán indult.
-
rezme
tag
Hi!
Srácok van valakinek win 8.1es tapasztalata 20150es g580 modellel és a wifivel?
Nem merem felrakni a 8.1-et mert 8 alatt is rohadt nehezen találtam olyan drivert, amivel megy a wifi. Szivesen fogadok minden tapasztalatot!Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
Naigen
aktív tag
Nekem w8-on nem volt semmi problémám. Tegnap csináltam Acronis-szal teljes mentést, aztán frissítettem win alatt 8.1-re. Nos, a wifi probléma továbbra is fenn áll.
celka5, van a lrnovo oldalán wlan driver, de telepíteni nem lehet, mert azt írja no appropriate driver to be installed. Magyarán nem megfelelő, pedig ehhez a géphez tartozót húztam le
-
Naigen
aktív tag
No egyre érdekesebb a helyzet. Lenovo oldalán, a G580 drivereknél a Networking: Wireless LAN- nál az van, hogy : Can't figure out what is your Wireless LAN adapter? Click here
No én ezen elindulva serial alapján megnéztem mi is van a gépben, itt azt írja a wlan kártyámra, hogy Cbt BCM4313HMGB BGN+BT HMC WLAN (FRU: 20002501) . No az ehhez való driver viszont a G580 (2689, 20157)-nél van. Remélem érthető mit akarok mondani Most feltettem ezt, nem is sírt, mint a korábbi driver, ami elvileg a 2015-esekhez volt. Meglátom mi lesz
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
A G580-as gépünket sajnos kijelzőhiba miatt szervizbe kell küldenem. Gondoltam csinálok biztonsági mentést a rendszerről, hátha egyszer a merevlemez is megadja magát, az ördög nem alszik. One Key Recovery-vel elvileg csinált a D-re, nem találtam a képfájlt, nem tudom hová tehette. Kétszer is lefuttattam a mentést... Lényeg a lényeg, gondoltam DVD-re kellene menteni, találtam is funkciót hozzá, csinált egy(!) lemezt, 400 akárhány megabájt az egész... Hogy is van ez akkor? Ebből tudom visszaállítani az eredeti Windows 8-at, ha ne adj isten elszáll a merevlemez? A Vaio laptopomon ehhez három DVD kellett! Rosszul csináltam valamit, vagy jó ez így?
Szerviz tapasztalatotok van? Mennyire korrekt a Lenovo? Lengyelországba küldik, ha jól tudom. A kijelző tetején van egy kis félkörömnyi fehér folt, világos háttereknél látszik igazán, ez szerintem nem pixelhiba, olyan mintha a háttérvilágítás látszana.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Naigen
aktív tag
válasz Grande Ale #2089 üzenetére
Szia, én úgy emlékszem (rég volt előre telepített os-sel vásárolt lenovom) van egy rejtett partició, amit értelemszerűen nem látsz, ide menti és innét is állítja vissza az One Key Recovery. Már, ha ezzel csináltad a mentést. Hogy dvd-re kiírva miért csak ~400 mega az jó kérdés, szerintem is úgy lenne logikus, ha egy hdd cserénél nem a meghibásodott merevlemezről próbálná beolvasni az adatokat. HP-nél is több dvd-nyi volt a mentés, de vissza is mászott egy teljesen üres hdd-re a korábbi rendszer.
-
Faterkam
addikt
válasz Grande Ale #2089 üzenetére
Én ilyenekre csak a Drive Snapshot prg-t használom, azt mentheted pendrive-ra, akárhová. Én külső usb-s hdd-re mentek. A Win7x64 kb 18Gb, egy jól belakott gépen, a lposon kb. 12Gb.
-
Faterkam
addikt
Én Win7x64, x86 Xp alatt próbáltam. Ami nekem iszonyúan tetszik benne, hogy jelszóval védheted a learchivált rendszert, tudod használni virtuális drive-ként, stb. Ha csak egy pár kb fájl kell belőle, akkor bele tudsz nézni, drive-ként használni a lementett rendszert, és akár kimásolhatsz belőle részeket is, Pl Dokumentum könyvtár..
[ Szerkesztve ]
-
Teta1
csendes tag
Na egy érdekesség megint adódott, ezúttal a Lenovo honlapján. Mikor beírom a g580-am serialját [ide], akkor ugye megmutatja, hogy melyik modell van nekem pontosan. Nos eddig 20150-et írt ki a honlap, most pedig ezt: 2189-N/A. Akkor most melyik típusnál nézelődjek frissebb driverek után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest