Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Gépötty #8034 üzenetére

    Nem értek hozzá különösebben (a paraméreteiket pedig még nem néztem össze), de most 3 év garival a Lidl-ben is osztogatnak ilyen infra hőmérőt.
    Én is sokszor szemezgettem már ilyesmikkel (volt munkahelyemen használtunk is hasonlót időnként, nagyon praktikus eszköz - ha arra tényleg szükség van). Eddig még en sem vettem ilyet, ...d e csak mert félek, évente ha egyszer lenne rá szükségem :)

    Amivel inkább szemezgetek, az ez a Modellépítő- és gravírozó készlet. Szerintem a 3 év garancia és a (véleméynem szerint) jó minőség, 22W, sok tartozék, stb miatt, nem sok az a kb. szűk 30$-nyi forint, amit elkérnek érte. Ezt sem használnám naponta, de talán többet, mint az infra hőmérőt... És még meg is venném hozzá a plusz Mini szerszámfejkészletet is :)

    Láttam már korábban is, talán minden évben egyszer fel-fel bukkan; volt már valaki, aki vett ilyet és mondana róla pár szót? :R

    (csak, hogy ne legyen annyira offtopik: korábban eBay-en is nézegettem hasonlókat, de sosem kellett annyira, hogy bevállaljam a 20-30 dodót, illletve tarotttam tőle, hogy milyen a minősége, tartóssága... de így, itt, ezzel a 3 év garival, talán nem akkora kockázat)

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák