Új hozzászólás Aktív témák

  • csucsotke

    aktív tag

    válasz lkksioskdl3 #69754 üzenetére

    Igen te ajánlottad, meg is köszönöm, nekem bejött. Említetted hogy hangos nem lepett meg. A vasszakmában:) dolgozom, így elég hamar összecsaptam neki egy tartót, a falra van csavarozva és lehet állítani milyen közel legyen, de dolgozom a plafonra szerelhetőn, csak még be kell lőnöm a képméretet meg a végső helyét. Így hogy nem kell pakolni egész használható lett. Most 2 méterről nézzük a 1,80 széles képet. Az első próbán a két métert is meghaladta a szélesség az elég mókás volt. Még kisebb képméretben gondolkodom, majd kikísérletezem úgy vettem észre a közelítéssel élesedik a kép.. A színekkel nem foglalkoztam, mivel sárga falon megy, és nem is lesz időm egy darabig, de elfogadható így nekem. De észrevettem hogy ott talán sántít egy kicsit, persze lehet hogy ez egy általános probléma a vetítéstechnikában. Eddig eszembe nem jutott volna projektort venni, de egészen megkedveltem. Pláne este sorozatot nézni meg mozizni, sokkal több mindent észrevenni egy jelenetben, mint egyébként, néha elvesztem a film fonalát mert bámulom a háttérben a forgalmat meg a statisztákat :D

    air-nak. Tévé helyett vettem, mert olcsóbb megoldás, és egyelőre nem szándékozok tévére költeni. Végülis tévét nemigen fogok rajta nézni, mert sötétíteni macerás, viszont így is főleg mozifilmet vagy sorozatot néztem, arra lesz. A 2000 kontrasszttal nem tudok mit kezdeni, mert a kontraszt értékkel minden gyártó csal, összevissza dobálóznak, és mára már semmit sem jelent szerintem.
    Ajánlani nem merem, hozzáértés hiányában, de aki eddig monitorról nézte a filmeket, és nem ijed meg némi falra szereléstől, és némi ventillátorzúgástól annak akár jól is jöhet egy ilyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák