Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beelink
csendes tag
válasz csucsotke #65984 üzenetére
Excelvan CL720D - gearbesten most EU raktarrol van jo aron, erdemes rajta elgondolkozni. En augusztus elejen lattam utoljara eu raktaron, es nem gyoztem kivarni mig ujra lesz. Tavasszal meg ez volt az egyetlen 720p projektor elerhetobb aron, azota nem tudom mi valtozott a piacon. A neten olvasgatva arra jutottam hogy a 200eFt+ kategoria lenne ennel lenyegesen jobb, amit most nem szanok ra, kulonosen hogy a led miatt ennel gyakorlatilag nem aggodok hany orat megy egy nap.
A rendes helyen kb 2,5m lesz a vetitesi tavolsag, cserebe azt remelem hogy kicsit vilagosban is eleg lesz a fenyero - valamit valamiert A napokban lemerem kozelebbrol is a kep meretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest