Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulac12
tag
válasz tonyrulez #57349 üzenetére
Jelenleg az Amlogic S905 processzoros készülékek (topikja itt van) nevezhetők talán a legnépszerűbbnek és ár-érték arányban a legjobb választásnak mondhatók. Javaslom nézz be oda és ismételd meg ott a kérdésedet.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Nestor16 #57350 üzenetére
Nyugodtan megcsinálhatod, betesszük. Csak ne feledd, hogy ez csak az usb kábel. Ezen kívül minimum 50 kategóriát kellene hasonlóképp megoldani.
Szóval jöhet nyugodtan, szívesen vesszük a segítséget.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tlala
addikt
válasz tonyrulez #57349 üzenetére
Nézd át ezt a topicot, már a nívós összefoglalóból okosabb leszel. Aztán keresd meg a neked tetszőt a topicban, a megfelelő felhasználói tapasztalatokkal!
-
tlala
addikt
válasz The DJ #57336 üzenetére
Nehéz ebben a hordozható kategóriában olyat találni, amit képes huzamosabb ideig is hallgatni az ember.
A JBL és a Xiaomi szerintem jó darabokat gyárt, de az SD kitételed jelentősen megdobja az árat.Egy lehetséges minőségi megoldás.
Néhány napja készült Prohardver teszt.[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Gearbest
Szeretném megkérdezni, ha már írtam review-t egy termékről, képet is tettem hozzá, de videót csak pár órával később csináltam, azt hogy tudom hozzá csatolni a review-hoz, vagy egyáltalán a termékhez feltölteni pontok reményében? Köszi
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Szerintem TinyDeal is kihúzza a gyufát nálam.
Jött ez a hibás mágneses kábel (tudom többet kéne rászánnom, akkor minőséget is kaphatok, talán).
Elküldtem a reklamációt, kértek videót, megkapták. Jött új levél, sajnálkoznak. Aztán felajánlanak 2 USD TD pontot.
Berágtam, 2.99 US$-t fizettem PayPalról. Küldj egy tesztelt kábelt vagy 2.99 US$-t a PayPalomra!Hülyének néznek? Utálok filléreskedni. De ezt pofátlanságnak tartom. Már egy hete örülnöm kéne egy terméknek erre még sza..kodnak centekkel meg pontokkal.
Apropó. Tudtok megbízhatót? Ígérem nem a legolcsóbbat keresem.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
vacs
veterán
Xiaomi Mi Bluetooth Speaker - hatásvadász apróság
CineDOG1, ez a jó link, ezt akarta linkelni tlala is.
Meg nemrég Havri1 keresett bluetooth speaker-t.
Nekem Proda x6 van már lassan egy éve és imádom, krva jól szól, basszus is van! Itt írtam róla.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz HoTaZo #57358 üzenetére
Nem éppen olcsó, de a WSKEN kezdte ezt az egészet, igazából szerintem amiket olcsóbban adnak az is ott készül, ahol a Wsken, csak maximum nincs rá szitázva, nincs ellenőrizve, ezért van minőségi szórása, mint amit te is kaptál pl. Ha megbízhatót akarsz én szerintem a Wsken-t venném, vagy próbálkozhatsz még drágább noname-ekkel, de azok szinte biztosan ugyanazok, mint amit TD-ről vettél.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #57309 üzenetére
Közben teszteltem tovább az SQ9 mini kamerát.
Autós kamerának jó lehet, mert amit áramot kap indul a felvétel, és 5 percenként új filet vesz, ciklikusan felülírva.
De amire én vettem, arra alkalmatlan.
Táp nélkül 1 perc alatt lemerül, az infra kamera (éjjel látó) része 1m után használhatatlan, gombot nyomogatni rajta, állítgatni nem érdemes, mert lefagy.
Így továbbra sem ajánlott, de autós kamerának vagy megfigyelő rendszernek használható, lehet felteszem apróra, így.
Csak ha elmegy az áram, akkor megint lefagy[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
grizlisandor
veterán
Sikerült bénáznom egy MiBand2 rendelésében Banggood-on, fizetés után vettem észre, rányomtam a cancel order-re, kb mennyi idő mire visszautalják a pénzem?
-
havri1
félisten
válasz grizlisandor #57363 üzenetére
Amint egy ügyintéző elfogadja. Nekem volt, hogy pár perc, és volt, hogy 1 nap.
havri
-
IldiH
tag
Én 2 éve ilyet és minden nap használom (leginkább a rádiót), még mindig tökéletes. Egy töltéssel ~3 órát bír, de nekem folyamatosan be van dugva a szgépbe. Próbáltam Alin rákeresni a leírásban lévő típusra, de feladtam a harcot, a böngészőm átment csigába
Azért nézzél rá a leírásra, hátha ilyenre gondoltál.Mobilról rákerestem, 5$ körül vannak
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz debcamp #57356 üzenetére
De iegen lehet. A termék oldalán lefele menve a hozzászólásoknál a képek meg a videók alatt ott a lehetőség videót hozzá fűzni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Csak én nem tudok belépni az AliExpress-re vagy másnál is gond van az oldallal
-
The DJ
addikt
Köszönöm mindenkinek, lehet, hogy ez lesz a nyerő, ennél drágábbat és minőséggibet szerintem felesleges odaadni a kicsiknek, így is lehet, hogy első nap földhöz lesz vágva
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
choco01
addikt
Nálatok sem megy csAliExpress?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Keeperv85
nagyúr
Korábban rendeltem egy ilyet: [link]
Mivel a képeken nem látszik az egész test, nem volt gyanús, hogy ez klón. Az oké, hogy átjött gift és CN kód alatt a vámon az ára ellenére, de a ház törött, a kamera SD, nem HD, a doboza sem stimmel...
Ilyet NE vegyetek! Intézem a pénzem...
-
nagyúr
válasz Keeperv85 #57380 üzenetére
pedig 2× is megnéztem
különben ez a legjobb szöveg benne:
Our products are all High quality! The other sellers who sell these items in cheap price, because their products are Bad quality. Hope you can choose this item be care!!!"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
jerry311
nagyúr
válasz Nestor16 #57046 üzenetére
Ez gyors volt.
Ide is ért EU stock-ból.
Jól is működik, simán megvannak az SSD (512 GB Crucial MX100) maximumához közeli értékek.Thx!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Silent77 #57382 üzenetére
Tele sajnos az ebay klónnal ebből. Ennél is észrevehettem volna, ha jobban figyelek... Már csak ne kérje visszaküldésre, mert akkor még én várjak a pénzemre, mire térítik azt is ugye. Úgy látom ~17 ezerért már tényleg eredeti járhat. Amiben viszont az a csodás, hogy az tuti "sikeresen" megáll a vámon... így pedig már valahogy kezd is elmenni a kedvem.
-
veterán
válasz Keeperv85 #57385 üzenetére
Vegyél kamera nélkülit, alin van 30 dodó körül.
Ha kell nézek neked.27,88 kamera nélkül.
Syma X5C-1 Quadcopter Drone With Camera X5C or X5 rc helicopter without camera
http://s.aliexpress.com/zm6f6NZB
(from AliExpress Android)[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Beni2360
félisten
válasz Bornie127 #57384 üzenetére
Igen ha újból akarod értékelni. De csak videót enged felrakni.Én 4 napja csináltam egy pár elmaradt videót és amit vissza utasított valami hiba miatt az kijavítva fogadta.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Silent77 #57392 üzenetére
Sajnos a kamera a "lényeg" rajta. Terepszemlés gép lesz. Nem mindenhová lehet és érdemes mászni. Mielőtt még valaki félreérti: nem betöréses rablást tervezek vele, hanem elhagyott vagy indokolatlanul nem látogatható víztornyok, hidak, stb. "skiccelése" lenne a dolga. Nem megyek fel, ha látom, hogy értelme nincs, mert pl szakadtam már le teljesen üres padláson hiába... Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ezen nincs gimball, nem lesz tű éles a felvétel, stb, de a célnak megfelelő.. lenne, ha az a lenne nem lenne....
-
attiati
veterán
kül-, és beltéri hőmérőből tudnátok ajánlani jó minőségűt?
-
Mr.Csizmás
titán
multimétert keresek valahonnan rendelőset...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz Mr.Csizmás #57397 üzenetére
Nem rendelős nem jó? Ebayen drágább, de lehet, hogy valamelyik másik kínai vásárlós oldalon találni hasonló árban.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Feketelaszlo #57398 üzenetére
kicsit komolyabb kellene, 300V felett, meg ilyenek.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
veterán
válasz Feketelaszlo #57398 üzenetére
Ezt nagyon jó, hogy linkelted!
Venni akartam én is egyet, mert azt hittem a régi megadta magát.
Kiderült, hogy csak tisztítani kellett, amit Ádám is leírt.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest