Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
A napokban megérkezett az Ugreen SATA to USB3 kábelem banggood-ról...
Faja kis cucc...tegnap cca. 60-80GB adatot mozgattam meg ezen keresztül, tökéletesen tette a dolgát...
Viszont a notebookom csak USB 2.0-t tud...(HP6460b i5+SSD+12GB RAM)
És itt jönne a kérdés....:Tudtok javasolni WIN10 64bit kompatibilis PCMCIA USB3 kártyát?(láttam különböző chipekkel lehet ezeket kapni) Egyáltalán érdemes ezzel foglalkoznom? Örülnék ha tudnék gyorsítani az adatmozgatáson...
Jelenleg egy 2,5" 7200Rpm 256GB Toshiba HDD-t akasztottam a kábelre, amire nagyobb fájlokat 20MB/sec-el tudtam írni, 30MB/sec-el pedig olvasni róla! A hajam nem lobogott a sebességtől
Szóval érdemes e PCMCIA USB3 zsugát vennem, és ha igen, van e javasolt típus ebből?
Esetleg egy útba igazítás jól esne, melyik topicban foglalkozhatnak ezzel érdemben?
köszönömSzerk:
A fent említett SATA USB3 kábelhez milyen megbízható tápegységet ajánlanátok, hogy 3,5"-es HDD-t is tudjak használni vele bisztonsággal? Ha megnézitek van a kábel csatlakozóján táp csati is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Panasonic Lumix G7 + Lumix G Vario 12-60 f/3.5-5.6
- ASUS AGP-V3000
- ÚJ, Samsung 512GB PM9B1 Gen4 SSD eladó! Garancia! Számla!
- Apple iPhone 14 Pro max 256gb, space gray, gyári kártyafüggetlen, elő tulaj
- Beszámítás! Asus TUF FX506HCB - 15,6" IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest