Új hozzászólás Aktív témák

  • mrgergoke

    aktív tag

    válasz Mate #2245 üzenetére

    Köszönöm a felajánlást, megfontolom, ha nincs más lehetőségem! :)

    Mindenkinek: a refundok számáról csak saccperkábé adatot tudok mondani, mert nem engedi megnézni az Activity menüpontom sem, nem láthatom a dolgaimat, pedig engem is érdekelne. Sorban n m jöttek meg termékeim, és voltak köztük drágábbak is (múltkor például egy rc heli ~ 4500 Ft), viszont a helit újra is vásároltam. Nem vagyok benne biztos, de lehetséges, hogy elérte a 20%-ot a refundok mértéke. Amúgy jellemzően pár dolláros vackok árát kértem vissza, amikor nem jöttek meg. Hibás termékem emlékeim szerint mostanában nem volt, bár sokat segítene, ha megnézhetném az Activity-m.
    Ami szóba sem került az e-mail-ezésben az az, hogy megpróbáltam partnership-et kialakítani az eladókkal. Ez annyit takar, hogy ők küldenek nekem mindenféle olcsó vackot (szponzorálnak), cserébe én meg cikket írok róluk, és átirányítom az olvasókat a webshopjukba.
    Ez talán sokakban ellenszenvet kelthet, nem tudom, hogy álltok hozzá ehhez. Azért kezdtem ilyen tevékenységbe, mert minden sokkal egyszerűbb lenne. A nagy cégek sajnos egyelőre nem állnak szóba velem (bár nem teljesen értem, miért hagyják ki ezt a lehetőséget), ezért először egy-egy eladóval próbáltam ilyen kapcsolatot kiépíteni. Sokan azt mondták, hogy az eBay nem engedi nekik, mások pedig rajongtak az ötletért, és boldogan segítettek. Ilyen termék volt például egy angol eladótól az elektronikus vízipipa, és a Nokia töltő is. Mindkét eladó örült, hogy felajánlok nekik ilyen lehetőséget, és szívesen folytatták volna a tevékenységet, ah az eBay nem tesz közbe.
    Most az merülhet fel bennetek, hogy mit ugrálok, ha ilyen szabálytalanságot követek el? Azért ugrálok, mert az eBay-es levélben egyetlen szóval sem utalnak arra (bár én a válaszlevélben ezt kiveséztem nekik, és továbbra sem érdekelte őket), hogy ez szabályellenes, és ez az oka a kidobásnak. Egyszerűen csak annyiról magyaráznak, hogy veszélyes tevékenységet folytattam a múltban az eBayen (ráadásul a szponzoros dolog teljesen újkeletű), ezért kidobnak, és nem fellebbezhetek.
    Várom a kérdéseket, hogy mindent tisztázzunk!

    https://rendeljkinait.hu/

Új hozzászólás Aktív témák