Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz Paxker315 #186443 üzenetére
Ha a memória fontos, akkor kapsz olyat is, ami USB-s csatlakozású, és van nyílt forrású, multiplatformos, magyarul is tudó (saját fordítás ) szuper jó program ami kezeli.
-
Ra3
őstag
válasz sambenez #186458 üzenetére
Nekem van, de néha azt érzem hogy az is csak saccol, 2x közvetlenül egymás képes 10-15%-os eltéréseket mutatni a systolesben.
EKG-ra vettem alapvetően, de akkor is idegesítő hogy a 8000ft-os aldis vérnyomásmérő pontosabb tud lenni.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Paxker315
addikt
Írtam amúgy hogy nem opció a csuklós végül kapok családbol, van pár felesleges (egészségügyi szolgáltatókent akadnak eszközök). Csak szégyen, hogy hiába a rengeteg beletett erő, gyakorlatilag nyomokban lévő nátrium bevitel, a húszas éveim közepének 100-105 körüli szisztoles értéke már sokszor 120 körül van. Szeretném szorosan követni, és valami tervvel eloallni, hogy tudnék 10-15 mmHg-t lecsalni belőle.
Bevallom érzelmileg, lelkileg megvisel hogy 23 évesen lazán 40-es szivfreki és 90 körüli szisztolés vérnyomásbol 9 év alatt gyakorlatilag óriási visszalepes van. pedig nagyon figyelek az életmódra, legtöbb paraméter nagyon jó irányba ment az évek során, nagyon biztatoan, de a szív & keringési rendszer nem épp. Bár múlt héten voltam echokardiografian, és nagyon rossz felismerések lettek. Már bánom hogy a tavalyi kontrollvizsgalatot szkippeltem (minden évben mennem kellene technikailag.)
Hát nagyon nehezen viselem az eletevek számának növekedését
-
-
Ixion77
addikt
válasz Paxker315 #186460 üzenetére
"23 évesen... nehezen viselem az életévek számának növekedését"
Na akkor én megyek, keresek egy sírhelyet magamnak... Nézzek neked is?
Jó koporsót olcsón tud valaki Aliexpresszről ingyen szállítással?[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
edk-
őstag
válasz Degeczi #186454 üzenetére
A Kuulaa kábel a Budi powerbankbe való.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
-
csibe1
addikt
válasz Paxker315 #186460 üzenetére
Vizsgáltasd ki magad, ha ennyire aggódsz.
Amúgy a sok aggódás helyett olvass kevesebb marhaságot a neten.
A "40-es szivfreki" az szerinted normális érték? Ezt ki mondta???
Azt hittem a mostani 23 éveseknek több esze van.
Aztán még a nethez is hozzáférnek.
Kérdezz meg egy orvost is erről." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
w.miki
veterán
Aliexpress kuponok
Február 6-16 között.
24AE03 – $3/$29
24AE08 – $8/$69
24AE020 – $20/$169
24AE030 – $30/$239
24AE050 – $50/$369
LDS3 – $3/$29
LDS8 – $8/$69
LDS20 – $20/$169
LDS30 – $30/$239
LDS50 – $50/$369Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
spileraaa
senior tag
lehet abból gond hogy kihasználom ezt az új fiók kedvezményeket alin?
tegnap rendeltem így talán hatodjára ezt Tronsmart Trip Portable
de eddig nem volt gond
sőt legutóbb mikor gond volt újra küldték a rendeléstErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
patomi
őstag
Tudnátok ajánlani töltőt mobil, tablet toltésére aliról? Nem annyira a teljesítmény, mint inkább a biztonság, megbízhatóság a fontos számomra. Egy BW 2 portos usb A van most, de 3 portos jobb lenne 2 type-c és egy sima A porttal.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
w.miki
veterán
M40 Plus le lehet kuponozni 101.08 USD-re 91,1 EURO-ra (A tokos változat)
Spanyol raktárból
35560Ft
Seller össze kupon + néhány Coin (305)
Kupon: 24AE08Teclast M40 Plus 10.1 Inch Android 12 Tablet 8GB RAM 128GB ROM 1920x1200 FHD MT8183 8 Cores GPS Type-C Metal Body Tablet for Kid
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #186483 üzenetére
Alldocube iPlay 50 Pro Max Helio G99 Octa Core 8+8GB RAM 256GB ROM 4G LTE 10.4 Inch 2K Screen Android 13 Tablet - CZ / EU raktárból
Kupon: BGNY023 + $10 allowance kupon
Ár: $170,99 ~ 61.400FtOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vacs
veterán
-
spileraaa
senior tag
válasz st6969 #186482 üzenetére
Igen egyik rendelésnél nem azt kaptam amit rendeltem és jeleztem és újra küldték másodjára már az jött amit rendeltem. Vagyis mikor gond volt akkor is sikerült rendezni.kb az 5 új fiókkal is. Tegnapelőtt pedig a hatodik rendelés volt új fiókkal így 30% olcsóbb volt!
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Paxker315
addikt
Samsung EVO Plus microSDXC 128GB C10/UHS-1/U3/A2/V30 MB-MC128KA/EU --> ettől van kedvezőbb ajánlat most távol-keletről?
-
Vettem egy bányászkártyát, ami egy cikkemhez kellett. Ment kemény fél órát majd bsod és error 43. Gondolom most lehelte ki a lelkét. Az tény hogy nem bányásztam vele egy percet sem (nem is tudom hogy kell, még régen hdd-vel bányásztam chiát de az más. Hanem egyből játékot indítottam, ami ment is egy darabig. (amúgy cuda miatt kellett) Szóval a kártya jó volt tényleg.
Írtam az eladónak, írta hogy nincs visszaküldés, és erre a 90 euróból 10-et akar visszaadni... Ezt nem fogadtam el. (kissé drága lenne egy papírnehezékért 80 eur)
Erre most elfogadta a visszaküldést.
Érdekes szóval nincs visszaküldés de mégis van. Olaszba kell visszaküldenem.
A kártya amúgy rozsdás, oxidos szinte mindene (szerencsére a pcie csati nem) talán tenger közelében lehetett nem tudom de igazából csoda hogy ennyit ment.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz GIJoe #186457 üzenetére
Nem tudom, hogy ez ugyanaz-e, mint amit én vettem korábban, de, ha igen, akkor egy kalap f*S
[link]
Samu telefont nem tudja gyors tölteni. Pedig ugyanarról a toltőről, egy másik, nevenincs kábellel megy a gyors töltés.
Ja, és pc kapcsolathoz se jó, a gép nem ismeri fel vele a telefont. -
radio11
tag
válasz Paxker315 #186495 üzenetére
Samu A52, Samu Tab A8 és Redmi note 11 pro triót használok, valamint Essager (2 port 33W) és Asomotech (3 port 65w) töltőket. A kábelek Toocki, Essager, Baseus és noname. Ezeket kombinálva a töltési sebességek minden variációja elő szokott fordulni, van amikor 2 készüléket tölt gyorsan, de van olyan kombináció is, hogy csak lassan hajlandó tölteni. Töltőknél port függő is, általában az egyik port a Samunak (USB-A) a másik meg a Redminek (USB-C) jobb. Kábelből is van olyan ami az egyik telefonnal jobban muzsikál bár ez lehet, hogy nem a kábel hanem a töltő (és az adott porton támogatott töltési metódus) következménye.
-
Ra3
őstag
válasz radio11 #186496 üzenetére
Mondjuk a Samsung A52-53-54 széria elég hepciás tud lenni, a munkahelyemen ezekből a közvetlen kollégáimnál 10-15 darab gyűlt fel az évek során mint céges teló, a töltésnél gyári cuccokkal is elég változatos anomáliákat tudnak produkálni, van hogy tőlem kérik az alis Orico-Baseus-Kuulaa kábelt mert azzal rendesen megy a töltés.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
radio11
tag
Pár éve munkahelyen még CAT telefonokkal szenvedtünk (nagy sapka sz@r) és mivel tünedeztek el a töltők kértünk újat. Beszerzés hozott töltőt, 2 portos (á 1.0 és 2.1 amper) illetve micro USB kábelt. Pont akkor vettem USB tesztert és műterhelést ezért poénból rámértem. Az USB kábel átengedett kemény 0,33 ampert , a csoda töltő meg tudott 1,4 ampert a 2,1-es porton és 0,7 ampert az 1,0 amperes porton.
Véletlenül rajtahagyták az árcimkéket, a kábel 2990 a töltő 3990ft volt.
Azóta én istenítem az Ugreen, Toocki, Essager, Baseus kábeleket. 3 in1 akcióban 700 forintért. -
vlevi
nagyúr
válasz radio11 #186496 üzenetére
Nekem is Samu A54 telefonom van, de van mellette egy Samu S7FE tabletem is, és mindkettővel hasonló dolgokat tapasztaltam az általam vásárolt kábellel, pedig próbál Blitzwolf töltővel, és gyári Samsung töltővel is.
Ezek szerint tényleg van szórás a kábelek között.
A töltési sebesség annyira nem zavart volna, de, mivel PC-re nem tudott vele csatlakozni egyik eszköz sem, inkább kidobtam a kábelt, minthogy kerülgessem.
Az a vicc, hogy kaptam az Edifier BT füleshez egy egyszerű USB-A-C kábelt, és azzal is hibátlan a gyorstöltés, és az adatkapcsolat is. Pedig a BT füleshez tényleg elég lett volna, ha egy csak lassú töltésre alkalmas vacak kábelt kapok. -
válasz MasterDeeJay #186492 üzenetére
Visszaküldtem de fel nem fogom ez hol éri meg neki. 11500Ft volt a posta vissza, amit úgyis neki kell kifizetnie. (volt már ilyen ügyem)
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest