Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Kár egyébként hogy már előre ennyi mindent ellőnek a játékból. Nem nagyon lesz így meg az emberekben az újdonság varázsa, megjelenéskor.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Csak az 5 hét múlva esedékes megjelenésig még ellőnek további 10-20 perces játékvideókat, aztán a végén már úgy ülsz le elé, hogy semmi újdonság nem ér, láttál belőle mindent ami alapján a lényeg megítélhető. Szerintem jobb ezeket tudatosan kihagyni.
Ahhoz túl rövidek és drágák a mai játékok szerintem, hogy már megjelenés előtt túl sokat lássunk belőle, szvsz.[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
osszaki
tag
Ajj. Iszonyatosan élveznem, anno csak a demot próbáltam ki, de ebből is az jön le, hogy low ammo mindig, és végezd ki a dögöket lőszerért. Ami nekem dögunalom, meg itt is 1 percen belül 3 dugja le a torkánt azt a valamit és megtöri a lendületet... :/
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
Rison77
senior tag
Jó lenne ha valami gépigényt is kipattintanának a srácok már.
-
melega
őstag
Néztem a videót <spoiler>Olyan mint az első része csak dupla olyan hosszú és más a pályák felépítése meg többfajta ellenségvan ennyi. Lényegében ugyanis brutális gyilkolás a hidegfém és hús találkozása. </spoiler>
[ Szerkesztve ]
-
heavygrip
senior tag
Szerintem az is eljön hamarosan ( igaz a doom2016 esetében az utolsó előtti héten kaptuk meg,ha jól rémlik).
Én sem nézek eternalos gameplayeket, inkább vigyük végig a 2016 ost ahányszor csak tudjuk a megjelenésig, mert az eternalt nem igen fogjuk tudni letenni egy jó darabig[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
melega
őstag
válasz heavygrip #12 üzenetére
Igaza 2016-os Doom sem engedte el a kezem egy pillanatra sem addig nem nyugodtam amíg le nem ölöm az adott bosst, vagy adott szörnyeket az adott területen., a sok Codot, Sniper elitet, Sniper Ghost Warriort, meg Battlefieldet már nagyon unom, de a 2016-os Doom nagyon izgalomba hozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- DIGI internet
- Házimozi belépő szinten
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest