Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Ciccuka #83000 üzenetére

    Igen, erre. Pontosan. Titok.

    Oh, te jó ég. Ezeknek nem tűnik fel, hogy arra koncentrálnak mikor jön be? Ha bejön önigazolás, ha nem "Isten másképp gondolta".
    20 évvel ezelőtt tetszett egy lány akit időnként láttam hazafel é a buszon, és hamar beszélgetésbe is elegyedtem vele. Sosem kérdeztem h mikor látom legközelebb, csak vágytam rá, hogy lássam. Amikor láttam, akkor tök jó volt, sikerült., Amikor nem, akkor meg "ma nem jött össze". Persze többet is akartam... el is képzeltem milyen jó lenne vele. Nagyon nem találtam arra magyarázatot, mikor összejött mással :(

    Nem vagy az univerzum ura. Tegyük fel hogy tetszik egy nő. Halálosan bele vagy esve. Egész nap képzelegsz róla. Elképzeled pucéron. Elképzeled hogy a barátnőd. Mire gondol szerinted a lány ilyenkor? Tegyük fel ha csak ismeritek egymást és más még nem volt. Eszébe se fogsz jutni. A saját élete köti le. Esetleg egy másik pasas. Arról álmodik hogy az aktuális barátjával mit fognak csinálni.
    Sosem lesz szerelmes beléd. Sosem fogsz közel kerülni hozzá pusztán ennyivel.

    Jól tálalt reklám. A kisgyerek leírja a bevásárló listát és az univerzum már hozza is a biciklit. Véletlenül sem a nagypapa, verejtékes munkával megszerzett pénzén veszi a gyermeknek a biciklit mert nagyfiú már.

    Ez a felszín. De mi az amiért ez az egész veszélyessé válik. Képzelj el egy halandót, aki azt képzeli Isten és bármit megtehet.
    Az egész azt mondja akkor leszel boldog, ha meg van mindened. Gondolkodj és megkapod. Mindent képes vagy megszerezni. Ha valamire sokat gondolsz bevonzod. Ez egy felfújt egoista tanítás. Azt mondja bőség van. Mindenkinek jut! Tegyük fel működik a dolog. Mert te nem az a henyélős fajta vagy, és a későbbi mintát, melyet leírok használod tudtodon kívül a gondolkodással együtt. Meglesz minden amire vágytál. 3 autó, luxushajó, arany Rolex gyémánt berakással. Szerinted ebből mindenkinek jutna? Az arany rolexedhez az aranyat, afrikai bányákból bányásszák. A gyémántot úgyszintén, ahol elnyomott szerencsétlen feketéket dolgoztatnak halálra érte. A hajód árából, egy tucat iskolát lehetne felépíteni Afrikában. Az autóid árából, egy falunak kórháza lehetne és gyógyszere. De ez a pénz nincs ott. Ott van az autódban. Ha mindenki meggazdagodna, úgy meggazdagodna mint ahogy jelenleg a felső középosztály. KÖZÉP OSZTÁLY TEHÁT NEM A MILLIÁRDOSOK. 10 földnek nem lenne elegendő erőforrása. Bizonyos alantas munkák pedig nem lennének elvégezve. A világgazdaság összeomlana.
    A világban nincs bőség. Korlátozott erőforrásokkal rendelkezik.

    Mosolygós emberek egy filmen mesélik, hogy szegény voltam, aztán rájöttem a titokra és hipp hopp bestseller író lettem.
    Érdekes nem? A tag arról nem beszél hány álmatlan éjszakát dolgozott végig amíg megírta a könyvét. Csak arra hogy erősen gondolt rá és hipp hopp író lett. Egy 200 oldalas könyvet 2-3 hónap minimum hogy megírj.

    Semmibe révedő mosolygós emberek mondják el, hogy igen, megkapták amit akartak. Csak arról nem szólnak, hogy és mennyi mindent nem kaptak meg? Hányan nem kapták meg akik akarták? jah ők biztos nem hittek eléggé vagy nem fogadták be...
    Ez pont olyan mint a vallás, ha valami szörnyű dolog történik akkor "isten így rendelte" és miért? Mert az útjai kifürkészhetetlenek., Egyszerű magyarázat arra amit nem tudnak megmagyarázni... ejj nem folytatom inkább.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák