Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Zolás #72849 üzenetére

    Na, ez aztán egy igazán kisiklott élet kellően eltorzult világképpel.

    Egyébként nem kell ennyire messze menni ... a facebookon van egy társkereső csoport (ahová asszonnyal csak nevetni járunk, lévén mindketten tagok vagyunk -> elképesztő nyomi s3ggfejek tudnak ráírni, akiket jól kinevetünk magunk között) és nemrégiben felbukkant egy, amúgy átlagosnak is csak jó indulattal nevezhető külsejű, 17 év körüli leányka, aki találóan leírta, hogy sok hónapos terhes az exétől, és konkrétan apukát és olyan embert keres aki eltartja majd őket. A legelkeserítőbb, hogy egy csomóan likeolták és írták, hogy ráírtak privátba komolyabb ismerkedési szándékkal ... A csaj pedig jó ideje nem aktív a csoportban, tehát könnyen meglehet akár az is (sok más dolog mellett persze), hogy megtalálta erre a feladatra az emberét marháját.

    De saját haveri társaságomban is volt olyan, aki hónapokig eltartott egy (szintén nem a legszebb) csajt (magához is költöztette) pár hónapos kisgyerekkel, 8 osztállyal, meg zavaros családi háttérrel, csak azért, mert pár hetente egyszer volt némi huncutkodás.

    Rengeteg olyan ember van akinek mindegy, csak puncija legyen, minden más körülmény elhanyagolható... (nekem akkor se kéne, ha ő ígérne autót és lakást, meg elfogadná azt a tényt, hogy visszajárok dugni az exeimhez).

    Szóval, ha ezekből indulok ki, akkor elképzelhető, hogy a hirdető mégis talál olyat akit keres.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák