Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #59338 üzenetére

    csempe ... Nos nem bírom magamban tartani, de van egy tavalyi Zoltános (igen az a Zoltán) történetem :

    Tavaly főhősünk elhatározta, hogy ideje saját kéglibe helyeznie a székhelyét, ezért cca 1M ft-al a zsebében, áprilisban elindult felkutatni álmai lakását/házát. Ugyan (ex)ingatlanosként és barátjaként is figyelmeztettem, hogy ebben az árkategóriában aligha talál olyat amiért pénzt érdemes adni, mégis hamarosan elkezdtek záporozni a kommentálhatatlan állapotú isten hátamögötti viskókról a hírdetések, hogy melyikről mi a véleményem?

    majd egyszercsak, egy erősen afromagyar túlsúlyú Hajdúsági kisváros, utolsó utcájában, ahol földút van, közvilágítás nincs, szemben azonban már a természetet csodálhatod közvetlenül, főhősünk Zoltán, megtalálta a kincset. Egy erősen bontásra ítélt házat, kerítés nélkül, inkább bontásra váró állapotban, mint felújjítandóban...

    Az egyik szobában meglátta a meggazdagodás lehetőségét :

    ebben a helyiségben

    Konkrétan közölte, hogy ebben a házban, csak a csempék megérnek 150-200K-t bontottan. Kicsit később módosította 100-ra, majd amikor közöltem h ennél több bontott csempém van egyben, és adjon érte 30-at, és viheti, akkor már csak a 10K feletti nyereségét akartam velem megfelezni, (velem, aki adja a csempét).

    Azóta a bontott csempét látok/hallok, akkor rám, jön a nevetés. :D

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák