Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz Speed® #2961 üzenetére

    Hehe, én kb ennyiért vettem az R9 270X-et kb fél évvel ezelőtt nem is tudom hány év garanciával. Kicsit húzva talán hozza egy XT szintjét..
    No de az XT már hány éves... Már rég nem volt kapható, mikor én a 270x-et néztem. Tehát gari biztos nulla rá. Ráadásul a legolcsóbb márkából való...
    Talán 30-at érhet így hasra csapva. De még így is van kockázat, mert ezek a kártyák piszkosul melegedtek. Első körben mindenkinek azt ajánlották, hogy vegyék vissza az órajeleket vagy vegyenek rá egyedi hűtést...

    @djculture:

    Hehe. Azért nem ugyanaz egy piac meg egy apróhirdetési oldal. És egyébként ott is ez megy, illetve nem a piacon, hanem a TV reklámokban. Nem ritka az olyan reklám, ahol simán bemondják, hogy az én termékem mennyivel olcsóbb, mint xy terméke. Lásd az a prosztata izé elleni cucc. Ott nyíltan kimondták a reklámban, hogy az xy cucc xy%-kal olcsóbb, mint a híresebb verziója. De üzletláncok között is ugyanez megy.
    Persze nem a helyszínen, hanem a TV-ben, reklámokban mert úgy mégtöbb embert elérnek.

    Én egyébként támogatnám az "üzletrontást", mint olyat egy bizonyos szint fölött. Azért vannak tényleg nagyon durva pofátlanságok. Amikor azt látja az ember, hogy az aprón a használt termék ára nem vagy csak minimálisan kevesebb, mint a bontatlan gyári?
    Vagy amikor az 5 évvel ezelőtti "gamer" gépet - amit már 5 éve se mondott volna senki "gamernek" - adják el az akkori áránál kb 10-20k-val olcsóbban? És ráteszik a gamer jelzőt?
    Amikor egy NV GT210-re rámondják, hogy "gamer" és minden mai játékot elvisz maxon? :o
    Ez például nem más, mint a vásárló megtévesztése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák