Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Korrekt. (nagyrészt)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-FreaK-
veterán
Nem baj, majd a Star Citizen!
-
atike
nagyúr
....ez olyan, mintha egy félig (na jó, 80%-ig) kész techdemo lenne... Sajnos.
-
hombre[EU]
veterán
Anno a CD Projekt RED egy élő, lélegző, minden ízében különleges városként beszélt Night City-ről és ezt nagyjából sikerült is megvalósítaniuk. De csak részben sajnos.
ejj, de diplomatikus valaki elég pozitív a beszámoló, mindenki boldog lehet
btw az audió részével,azért nem értek egyet...a cutsceneken kívül nem igazán tudja a program éppen hol-mi történikLife, Uh, Finds A Way
-
Mans20
addikt
Korrekt teszt és spoiler sincs, mint más teszteknél. "remek fő küldetés" topikjában inkább azt olvastam, hogy a mellékküldetések jobbak.
-
homerhamm
addikt
kijött ps2-re is...
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Šolaire
veterán
Köszi a tesztet, kicsit várok még a vásárlással annak ellenére hogy bejön a stílus.
“Praise The Sun” \[T]/
-
sheep
addikt
Én nagy lelkesedéssel nekiálltam, de hamar meguntam a játékot. Kb. 30-as szinten fogtam és végigpörgettem a főszálat hogy legyen már vége.
Sajnálom hogy ilyen lett, azért a W3 után többet vártam. Nem rossz de felkerül a "polcra" a többi egyszer játszós közé (Crysis, Metal Gear, Death Stranding):9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Segal
veterán
Határozottan jobb a mellékszál. Főleg a 2 csaj.
A fő szál az nekem eleinte tetszett, aztán nagyon megzuhant és ugyaan picit elkezdett kimászni a gödörből 1 időre, de összeségében mégsem az igazi.
A mellékszálakat érdemes kijátszani a fő küldetés vége előtt mert úgy azért kerekebb a sztori, de akkor sem lett a játék erőssége a fő szál.
A játékkal is így voltam. Eleinte szenzációs volt, aztán nagyon rányomta a rengeteg hiba nálam az egészre. Millió textúra hiba, nem végigfutó küldetés, fps beesés stb. de 2 patch kijött azóta amik azért sokat segítettek (főleg a második) és a hibáit is elkezdtem elfogadni és próbáltam az előnyeit megragadni.
Mert az kétségtelen tény hogy a játék végefelé amikor már kiismeri az ember a dolgokat akkor nagyon összeáll az egész csak sajna ha egyszer vége a feladatoknak akkor vége mindennek mert onnantól lényegében semmit sem lehet csinálni a játékban."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ilyen_85
senior tag
Nekem az 1.06-os patchel is tetszik a játék (pc), persze volt néhány idegesítő hiba, de nagyon bejött remélem alakítanak még rajta, egy yt csatornán volt valami pletyka arról, hogy 2021 júniusa környékén kb újra kiadják. (+ hibajavítások + új tartalom)
Kicsit bánom, hogy a Witcher-t nem sikerült még elkezdeni biztosan az is tetszene, csak ne lenne olyan baromi csúnya az első része
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/honda/civic/honda_civic_1.6_i-dtec_sport-21056388
-
johnyblaze
aktív tag
pár bugba bele botlottam.de szerintem elég jó kis game,én jól szórakozom.tuti 3 szor végig nyomom.mindegyik szálat egyszer.én nem bántam meg az első napos vételt.
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
RubbishBin
senior tag
Az évtized gaming átverése, amit nem szabadna támogatni jelenlegi állapotában.
A 70 pont korrekt, ahogy a cikk is.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
Kasya
nagyúr
válasz RubbishBin #14 üzenetére
Átverésnek hívni azért elég erős túlzás. Az Ubinak vannak olyan játékai... Ha nem javítják majd a hibákat, természetesen elfogadom a véleményed .
-
RubbishBin
senior tag
A megjelenés előtti napig hazudták, hogy jól fog futni a konzolokon. Még kamu videó is volt, ami valszeg' pc-n futott. Az is a tesztelők arcába lett hazudva, hogy a bugok csak azért vannak, mert az a megjelenés előtti verzió még nem tartalmazza a Megváltó Peccset. Szórták is szegények a magas értékeléseket, mint a cukrász a meggyet.
Illetve az egész lélegző város egy brutál kamu volt, ahogy a cikk is említi.Történtek itt olyan dolgok, amiket már nem lehet kijavítani.
[ Szerkesztve ]
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
hombre[EU]
veterán
[link] pedig amit itt elmondtak/megmutattak a gameplay-jel kapcsolatban annak a nagyrésze(ha nem minden ) kamu...meg amit összevissza nyilatkoztak utána annak is. szóval ja, az évtized egyik legnagyobb átverése
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
k-adi
nagyúr
válasz RubbishBin #16 üzenetére
siettették őket, úk is tudták, hogy ez így kevés a hype-mércéhez de "ki kellett adni" még 2020-ban
-
RetepNyaraB
veterán
Két lehetőséget látok, esetleg egy harmadik altaggal:
-nem játszottál vele (ez lenne a legcikibb, fel se tételezem, brrr)
-nem való neked ez a világ, ne erőltesd
-huszoniksz óra alatt végiggyaktad a főszálat, tehát bele se szagoltál a cuccba
Sok hiba van benne, távolról sem ér fel a hypehoz, amit csaptak körülötte (hisz nincs kész), blabla, meg minden, de azért techdemónak mondani ignoráns a befektetett szellemi munkát tekintve. Illetve lehet, ha valamelyik fenti háromba tartozol.RubbishBin egy játékot tolunk Mert ha eltekintünk attól, hogy nincs kész és nem kellett volna így kiadni - nem tekinthetünk el tőle - akkor szédületes mennyiségű és igen igényesen megírt kontentet nyomtak bele így is. Cáfolj meg, kérlek. Igényes kontent alatt nyilván nem az utcai verekedéseket és random küldiket értem, az pont olyan, mint bármelyik másik játékban. Nézzünk már rá a rendes mellékszálakra kicsit (már ha játszottunk velük, ugye). Látom az acsimérőn, hogy csomó mellékvonalat az emberek el se kezdtek játszani és úgy érzem ezek az emberek hőzöngenek később úgy, hogy közben fogalmuk sincs...
[ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
mike1334
veterán
válasz RetepNyaraB #19 üzenetére
Tessék. 45 perc arról, hogy miért nem jó a játék, és hogy miben hazudott a cdpr. [link]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
bunfi
őstag
Egy álmom van, hogy akik nem is tervezték megvenni, azok ne locsolják már rá a benzint...
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
RubbishBin
senior tag
Egy szóval nem írtam, hogy rossz a sztori, vagy hogy rosszul megírtak a mellékszálak. Én azt állítottam, hogy átverés volt az ígéretek túlnyomó százaléka.
A játék akkora romhalmaz, és annyira élettelen, hogy jobb lenne könyvben olvasni inkább.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
noPublicFG
senior tag
GoG-ra vettem meg és geforce Now-on játszom, így semmi problémával nem találkozom. 😁
plus ça change, plus c'est la même chose
-
bunfi
őstag
MEGVAN! Tudom már! Nem te voltál a csávó, aki megkérdezte, hogy ez most egy megkésett áprilisi tréfa a Blizzconon? Vagy nem? De lehet, hogy a Hello Games vagy a Bethesda székház előtti molotov koktélos tüntetésnél láttalak a tévében... most elbizonytalanodtam...
Bár lehet, hogy inkább az a szégyen, hogy már fel sem merül a többi kiadó játékainál, hogy nem valami moslékot, bughalmazt vagy egykaptafa (opcionálisan annuális) hulladékot adnak ki... De lehet majd rekordot döntenek a srácok, hogy a negyedik konzolgenerációra is kiadják ugyanazt a játékot. Ennyit erről.
-
NomAd_82
aktív tag
Na neeeee...
Hala az égnek, hogy nem érdekel az ilyen “fajta” streamerek videója, hogy miért nem jó a játék... hangsúlyozom, neki nem jó meg még sok embernek.
Ha ilyen önjelölt megmondó emberkék után szeretnének menni sokan hát legyen.
Én megvettem, most futom a második kört, a hibáival együtt tudok élni.
Számomra az Ubitol több kamut kaptam.
pl. Div 1-2 és ezek javításainak éveken át tartó hitegetései számomra nagyobb problémát jelentenek Nem írom le a céget egy hiba után mert látom, hogy igyekeznek összerántani amin elcsúsztak de értem azokat is akik csalódtak.
techdemo.... hát ezen nagyot röhögtem -
RubbishBin
senior tag
válasz hombre[EU] #17 üzenetére
Ebből a videóból ez a két kedvenc villantásom:
"A big part of our RPG experience is having a world that is interactive", "We've greatly enhanced our crowd and community systems to create the most believable city in any open world game to date"
Meg az összes hiányzó kontent amivel külön flexelnek, a játékban meg nyoma sincs.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
Semplar
őstag
Nálam(adatlap) első pillanattól tökéletesen fut és számomra minden idők legjobb játéka!😉👌
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
rdt89
addikt
Nagyon jó teszt lett!
Nálam 100/100 a játék. Nem nagyon követtem az előzményeit, igazából megjelenése napjáig nem is érdekelt az FPS nézet miatt. De sokan 15-ért árulták a gép mellé kapott kódot, én meg úgy gondoltam, hogy csak rálesek hiába az FPS utálat /eddig egyedül a Far Cry volt aminél megbarátkoztam vele és élveztem EDDIG/.. S nagyon örülök, hogy megvettem, nagyon élvezem a játékot minden hibája ellenére. Az első 50 óra 3 nap alatt csorgott bele, annyira beszippantott. Sose érdekelt egy játék sztorija se, de ezt nem ugrottam át, az utolsó sikátorba történő kis beszélgetésekbe is bele-bele olvasgatok. Sok hibába-crash-be futottam, de egy ekkora játéknál és ilyen prezentációnál na meg nem utolsó sorba ilyen hülye döntések miatt nem lepődtem meg. Szomorú, mikor nem az dönti el, hogy mikor lehet kiadni a produktumot, akinek fáradt izzadsággal teli verítéke kárba vész, mert a pénzéhes lusta semmirekellő hozzá nem értő már pénzt akar belőle látni és sürgeti a kiadást, s bele is okoskodik amihez nem ért. Így lesz egy fejlesztőcég aki kivívta a tiszteletet a W3-al, közellenség, miközben már sose tudjuk meg, hogy a hype-nak megtudtak volna-e felelni, ha nincs ez a fiaskó. Mindenesetre én minden újításnak és frissítésnek örülni fogok ami jön ehhez a játékhoz, engem megvett kilóra, mert a hibák és bug-ok ellenére rengeteg olyan dolog van amitől leesik az ember álla és magába szippant. Nálam ilyen Keanu Reeves karaktere.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Korrekt cikk, köszönjük.
Bár nálam PS5-on összesen 6 óra játékidő alatt 8* volt crash. A mesterséges intelligencia a nullát közelíti és legalább fél év még ráfért volna a játékra. Szvsz. No offense. -
atike
nagyúr
Elolvasok egy cikket és az alapján írok egy véleményt - ez ciki?
Pár mondattal később, meg te magad ezt írod: "Mert ha eltekintünk attól, hogy nincs kész és nem kellett volna így kiadni - nem tekinthetünk el tőle" - akkor most mi a gondod azzal amit én írtam?
Érdekel nagyon is, fogok is vele játszani, sőt erősen gondolkodok, hogy (részben) e miatt beszerzek egy nextgen konzolt is...
-
Jhonny06
veterán
Nem igazán találkoztam buggal a játékban, maximum 1-2 ilyen megmosolyogtató dolog van (eltűnik a gyalogos), de semmi olyan, ami a játékmenetre hatással lenne. Kicsit túl van tolva ez az egész (vagy nem tették fel a patch-et, akik ezt mondják).
Ami viszont iszonyatosan zavar, hogy még 15+ óra játékmenet után is folyamatosan bassza rám a játék a mellékküldetéseket meg minden egyebet. Olyan szinten frusztráló egy idő után, hogy épp, hogy csak befejeztél egy küldetést, de egyből megjelenik 3 mellékküldetés + ide menj, oda menj + csörög a telefon folyamatosan. Egy idő után már követhetetlen, hogy akkor merre is indulj. Ez ilyen tipikus Projekt Red-es baromság, a Witcher-el is ez volt, emlékszem. Ebből adódóan ha nincs napi 4-5 órád játszani vele, akkor nem is érdemes leülni elé, mert 1-2 óra alatt nagyjából semmit nem lehet benne csinálni.
-
félisten
Én pont most toltam ki teljesen a játékot ( kicsit bővebben [itt írtam] ).
A játék hangulata és a kézzel csinált tartalmak (küldetések, scriptek) általában zseniálisak és nagyon jók. A grafika iszonyú szép (bár a random NPC-k és a játékosunk karaktere látványosabban gyengébb, mint a valóban igényesen, kézzel csinált karakterek, lásd Dex, Judy, Placide, stb.), a zenék többsége nagyon hangulat. Ha játékélményre nézem, a Steam szerinti 161 óra bőven élvezetes volt, szóval egy irgalmatlanul jó játék a Cyberpunk 2077 - PC-n.Hogy a "véleményvezérek" pattognak azon, hogy XY játékban ez vagy az jobb, meg hogy milyen bugokkal találkoztak a játékban, és hogy a korábbi ígéretekből mi minden nem valósult meg azért vicces, mert nem arról szól, hogy a játék amúgy jó-e. Pedig ezért fizetünk a fejlesztőknek, és ha élvezzük a játékot, akkor mi a probléma?
Igen, bugok akadnak, kisebb-nagyobb is (bár kb. 3 tucat alkalommal volt összesen olyan, amikor kénytelen voltam visszatölteni a játékot egy korábbi állásra ilyesmi miatt, általában a párbeszéd választási lehetőségek között nem lehetett választani...), ezért aki ezekre házsártos, az szerintem várjon a játékkal. A The Witcher 3 alapján fél-egy év, és egy nagyban polírozott játékot fogunk kapni, ami sokkal teljesebb élményt nyújt majd (érdekes amúgy, hogy ott erre már nem emlékeznek sokan, pedig ott is ez volt anno).
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
addikt
Soha. Soha nem lesz méltó az RDR2 összehasonlításhoz. Előrendeltem, játszom, élveztem sokáig meg még valamennyire most is (ha jól emlékszem 88-90 órám van benne), és a cikket is korrektnek gondolom, bár én 70 helyett adok rá egy 79-et, ami az "erős közepes majdnem 4-es", de nem érdemlik meg hogy az RDR2-vel egy lapon legyen említve.
Ami jó a játékban, az tényleg annyira beszív, hogy azon kaptam magam hogy elfelejtettem az idei trailerekben milyen igéretek voltak a 'saját életét élő világról' túl nagy volt a hype, az npc-k itt is sárgarépa IQ szintű 3 mozdulatra scriptelt elemek, semmi több.
Mivel egy évben jelent meg PC-sek számára a Horizon-al ahhoz hasonlítom: jobb valamiben mint a HZD? Igen, a sztoriban, méghozzá köröket ver narratívában rá.
Jobb játék, mint a HZD? Ez stílus-ízlés függő is, de objektívan nézve a felfedezés, egyedül barangolás, harc jobban működik a HZD-ben. Számomra pedig abszolute eltörpül a CP2077 a HZD mellett, mindkettő egy jó open-world rpg, de ha egyet választhatnék csak, nem gondolkodnék a döntésen 5 másodpercet sem. Ja és no offense, de a kritika nem egyenlő a nyálveréssel.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Hunpriest
senior tag
válasz RubbishBin #22 üzenetére
A játék akkora romhalmaz, és annyira élettelen, hogy jobb lenne könyvben olvasni inkább.
Ez saját tapasztalat vagy csak felültél a hate vonatra? Nem csak a hype volt túl tolva a játék kapcsán, de most a hate hullám is rendesen túl van tolva. -
félisten
válasz VágniValó #37 üzenetére
Soha. Soha nem lesz méltó az RDR2 összehasonlításhoz.
vs.
Ja és no offense, de a kritika nem egyenlő a nyálveréssel.
Na látod, pont az ilyenek miatt hagyták ott sokan a CP2077 topicot...
Nem fogadod el, hogy esetleg valakinek más véleménye lehet, mint a Tied, és dühöngő bikaként rontasz mindenkire, aki mégis kifejti azt.
Utána meg jön az, hogy egyébként a kritika az nem "nyálverés". Szerinted az milyen kritika, hogy csak a saját nézőpontodat fogadod el?Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
addikt
Nem arról van szó, hogy nem fogadom el más nézőpontját. De olyan játékkal egy lapon emlegetni, ahol minden boltban a karaktered egyesével emelt le termékeket a polcról és az NPC-knek egy rakás ember szinkronizált párbeszédeket + az autód (ami ott ló) az utolsó pöttyig customizálható, a CP2077-ben meg 12 szín közül nem választhatsz..nos ez nekem olyan mintha a 12 ezer forintos sima mikrót hasonlítanánk az 50 ezres légkeveréseshez, amin 15 külön program van. Mindkettő elvégzi a feladatát, de nem egy kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
-
.LnB
titán
Én is végigjátszottam kisebb problémákkal (bugokkal), amik nem zavartak. Szóval panaszra nincs igazán okom, de akkor se írnék ilyet:
"Kicsit túl van tolva ez az egész (vagy nem tették fel a patch-et, akik ezt mondják)."
Azért a játékosbázis nem kis részét érintik az előző (konzol) generációs problémák.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
válasz VágniValó #40 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem fogadom el más nézőpontját.
Szóval miközben azt mondod, hogy elfogadod a másik véleményét, mégis belekötöttél abba, amit bunfi leírt, mert nem egyezik a Tiéddel. Tehát mégse fogadod el.
Engem az RDR2 kb. 25 óra után nem tudott lekötni. Gyatrán vannak a küldetések a szememben összerakva (a főszál számomra túlságosan kötött), nem szimpatikusak a karakterek, nem érzem azt, hogy én ezzel játszani akarok. Mégse megyek az RDR2 topicba, és kezdek el kötekedni azokkal, akiknek tetszik a játék.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
bunfi
őstag
válasz VágniValó #40 üzenetére
Megjöttünk. Neked fontosak ezek az apróságok, de az nem zavar, hogy nincs döntési lehetőséged a történetben. Meg az sem, hogy a pálya 25% teljesen, 25%-a pedig alig van kihasználva a történetben. Az sem probléma, hogy amikor jó karaktert próbálsz játszani, akkor rá vagy kényszerítve, hogy alja dolgokat csinálj, viszont, amikor alja bandita akarsz lenni, akkor mindent megtesz a játék, hogy megöljön (mert egy nyomorult perc nyugtod sincs a fejvadászoktól) vagy egy legutolsó mocsoknak érezd magad. De gondolom az sem baj, hogy egy RPG-t hasonlítasz egy TPS-hez.
Egyébként ha már annyira mindent testre lehet szabni, akkor miért van az, hogy játékosok nagy része az arab fehéret használja? Ja mert az a legjobb, ingyen van és minél hamarabb húzod fel a bondingot maxra, annál jobban jársz? De szuper, hogy leveszi a polcról a dolgokat, kár, hogy lootolással és craftinggal soha nem vagy rákényszerítve, hogy pénzt költs ilyenekre
#42 .LnB
Azért a játékosbázis nem kis részét érintik az előző (konzol) generációs problémák.
SZUPER! Üdvözlöm őket a konzolról PC-re portolt játékok sivár világában![ Szerkesztve ]
-
addikt
Rendben, ha úgy gondolod nem fogadom el a másikét, nem győzködlek.
"nem szimpatikusak a karakterek" Ebben semmi meglepő nincs, kb Lenny, Charles és Sadie-n kívül mindenki egy barbár és többször bizonyítják is.
Ez egy beszámoló és az az alatti kommentek, ha valaki, akkor Te (mint ott moderátor) pontosan tudod, hogy én se megyek az erre szolgáló topikba randalírozni. Ott megvannak így is a játék maga szerelmesi és fröcsögői is, csak olvasom tömbösítve.
[ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
Egy kis kedvcsináló, ha valaki még nem látta.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Hunpriest
senior tag
válasz RubbishBin #49 üzenetére
Konzol vagy PC?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen