Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz Gorneck #2423 üzenetére
my fault, hogy ide írogatok, de a sima -SLI topic eléggé halott. szóval nekem A8N-SLI Basic-em van.
ahogy észrevettem, csak akkor jelentkezik a gond, ha FlashGet-elek. normál netezés alatt illetve TotalCMD letöltésnél semmi gond. múlt héten FTP-ről ~60+GB-ot szedtem le TCMD-vel, és csak akkor volt conn. lost, amikor a router újracsatlakozott az ADSL-re.
úgyhogy az lesz valszeg, h a Realtek (BNC/UTP kombó kártya. ezt találtam ) LAN-nal fogok FGet-elni, és addig az alaplapi LAN-t tiltom, hameg ''normál'' netezést művelek, akkor fordítva...
xp-t nem akarnám újrahúzni! mióta márciusban PCI-E-re váltottam, azóta ez van fent, menet közben megélt 2 alaplap és 2 VGA kártya cserét, meg sok-sok tuning-próbálkozást (főleg az első 1 hétben), pöccre be van lőve, nF4 Firewall is pontosan be van állítva, meg a satöbbi... szóval inkább megkímélném magam tőle."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest