Új hozzászólás Aktív témák

  • plo77

    tag

    válasz balika21 #4837 üzenetére

    Volt már nekem Amazfit Pacem, azt egy Stratos váltotta. Nagyon meg voltam vele elégedve egy darabig elvoltam vele. Aztán sajnos kevés lett, kinőttem és kevés lett az üzemidő mellkaspánttal. Sajnos egy triatlon középtáv(kb 6óra) már esélytelen vele. (Számomra fontos a pontos mérés, ezért kell a pánt) Szóval beújítottam egy Coros Pacera. (nem vagyok hajlandó ennél több pénzt órára költeni, ezért számomra a Garmin, Polar.... hasonló tudású órái felejtősek)
    Azt kell mondjam pozitívan csalódtam. Az üzemidő hihetetlen. Úgy, hogy minden nap legalább egyszer volt, amit mérnie kellett,(futás, úszás, bicaj, trx) így egy töltéssel 18!!!!napot ment!!!! A sport része tökéletesen kielégít, sőt! Ami viszont visszalépés, az az "okos" funkciók. Mert itt az nagyon nincs. Értesítések megjönnek, a hívás is. És ennyi..... Nem tudsz rá semmit se rárakni. (se amazmod szerű vlmi, se naptár, se névnap, se semmi) Watchface is csak az van ami a programban benne van. Kb 30!
    Szóval a corosokat úgy írnám le, hogy nagyon eltalált sportórák, hihetetlen áron, alap okosóra funkciókkal. Nekem tökéletesen elég amit tud!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák