Új hozzászólás Aktív témák

  • Masooo

    aktív tag

    válasz Hannibal78 #1210 üzenetére

    Szia

    Én azt hallottam ki az itt összehordott hatalmas tudásból, hogy azért töltenek le és telepítgetnek dolgokat az itteniek, mert lehet és mert 1-2 funkció van a másik rendszerekben ami a telefonnal kapott rendszerben még nincs.

    Amit én hallottam mostanában nem erről a xiaomiról, hanem 3 másikról.
    6A - tökéletesen működik, nincs látható hiba, jó a hang, a teló teszi amit kell, igaz a felhasználók idősek és a felhasználási gyakoriság is erősen eseti.

    7A - gyakori felhasználás szintén egy idősebb emberkénél, a telefont néha nem lehet letenni hívás után mert nem reagál a gombnyomásra, néha némítva is csörög, nem ébred dupla koppra rendesen.

    note10 - a teló kiváló, de a hívás közbeni hangja recsegős, gyorsan veszít térerőt és néha megszakítja a hívást. Ezeket a legutóbbi frissítés megoldotta. (itt kell megjegyezni hogy a csaj akié, mióta megvette nem frissítette, állítása szerint pár napja látta, hogy 26 frissítés volt rá. Megtette, azóta jó)

    Samsung - nem szeretem, visszaél az ismertségével. Sok termékben volt anno időzített meghibásodás. A mostani note20nál is láthatod, hogy EU-ban a legnagyobb gyártó és stabil, ezért meg merte tenni, hogy szarabb chipekkel szállítson EU-ba telókat, kihasználva a piaci fölényt, maximálon tartva ezzel a profitot és életben a saját chipjét. Az etika pedig nálam komoly kérdés, mondjuk ezzel a honiak zöme nem foglalkozik.

    A döntés a tiéd, légy okos, egy teló hibája nem vetíthető a márka minden telójára, az etika pedig egyéni megítélés kérdése.

    Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Új hozzászólás Aktív témák